Zakupy #2

10 marca 2015 21:19
Wichurra, Palmers ma okropny skład...

a szczoteczkę do twarzy ubóstwiam!!
10 marca 2015 21:19
mzap88

a mogę zapytać ile dałaś za zegarek Korsa???

i jaki masz dokładnie model?

model to  MK 5786 kosztowal 250 ale widze ze w innych sklepach sa tansze o jakies 50 e no coz u mnie tyle kosztowal
10 marca 2015 21:23
Diarana

model to  MK 5786 kosztowal 250 ale widze ze w innych sklepach sa tansze o jakies 50 e no coz u mnie tyle kosztowal

dzięks, też choruję na Korsa....
10 marca 2015 21:24
wichurra

Nie no - nie miałam zamiaru zaglądać Ci w portfel, ani liczyć ile zarabiasz. Po prostu dla mnie to by było dużo, wolę na inne rzeczy wydawać, ale przecież każdy wydaje na co chce i nic mi do tego. 

Dla mnie tez duzo ale w glowce mam wszystko dobrze zaplanowane co jak i na co  :) jednak nie zbiednieje .Moge smialo powiedziec o sobie ze jestem zaradna .Na pewno nie rorzutna. Nie zebym sie tlumaczyla takie tam dla jasnosci .
10 marca 2015 21:26
Wyszło na to, że mimo, że chadzam i kupuję w DMie bardzo często, to jednak nie są to marki DMu :/..
Z typowych DMowskich marek polecam:
- Schrunden Salbe Balea (maść do stóp z 25% urea)
- Cuticle Remover p2 (żel do usuwania skórek)    

Koniecznie muszę przetestować spray do utrwalania makijażu :)!
10 marca 2015 21:46
mzap88

Wichurra, Palmers ma okropny skład...

a szczoteczkę do twarzy ubóstwiam!!

Balsamy do ciała i owszem, ale ten krem wcale takiego złego nie ma - woda, gliceryna, masło shea, alkohol, później jakieś 2 chemiczne rzeczy, ale później jeszcze inne masła są. Nie jest tak źle. 
10 marca 2015 21:48
salazar

Wyszło na to, że mimo, że chadzam i kupuję w DMie bardzo często, to jednak nie są to marki DMu :/..
Z typowych DMowskich marek polecam:
- Schrunden Salbe Balea (maść do stóp z 25% urea)
- Cuticle Remover p2 (żel do usuwania skórek)    

Koniecznie muszę przetestować spray do utrwalania makijażu :)!

Też używałam ten preparat do skórek, dobry jest.
Ale odkryłam jeszcze lepszy - moim zdaniem - z Sally Hansen. No ale też dużo droższy jest. 
11 marca 2015 09:22 / 1 osobie podoba się ten post
wichurra

Też używałam ten preparat do skórek, dobry jest.
Ale odkryłam jeszcze lepszy - moim zdaniem - z Sally Hansen. No ale też dużo droższy jest. 

ja kupuje w aldi krem do stóp OMBIA  Z 10%UREA jest dla mnie bardzo dobry
11 marca 2015 09:40
mzap88

dzięks, też choruję na Korsa....

Akurat dostalam na maila powiadomienie z Groupona. Są w cenie 549 zł,rożne modele.
11 marca 2015 09:43
basiaim

Akurat dostalam na maila powiadomienie z Groupona. Są w cenie 549 zł,rożne modele.

ooooooooooooooooooooooo!

Dzięki za cynk, choć póki co mam inne wydatki, muszę sobie koniecznie kupić wersalkę do domu, bo moja po niespełna 3 latach już mi się rozwala......

11 marca 2015 09:45 / 1 osobie podoba się ten post
kacha25zmiana

ja kupuje w aldi krem do stóp OMBIA  Z 10%UREA jest dla mnie bardzo dobry

Ta Ombia jest też z 25% Urea. Rewelacja.
11 marca 2015 10:09
Na Groupona bym uwazala. Nie zawsze mają oryginalne produkty. Później wrzucę filmik, w którym dziewczyna opowiada jak zostala oszukana. Ostatecznie jej kasę jednak zwrócili.
11 marca 2015 10:22
wichurra

Na Groupona bym uwazala. Nie zawsze mają oryginalne produkty. Później wrzucę filmik, w którym dziewczyna opowiada jak zostala oszukana. Ostatecznie jej kasę jednak zwrócili.

Też słyszałem że przy zakupach na grouponie moga zrobić w balona. Ja sam korzystam głównie z usług. Ale trzeba dobrze przeczytać ofertę, bo czasami "taniej" noclego z wyżywieniem w hotelu może oznaczać spanie w obskurnym pokoju, a "wyżywienie" to kromka z przedatowanym dżemem.
11 marca 2015 10:52
wichurra

Na Grouponie korzystalam jedynie z usług kosmetycznych i fryzjerskich.
Kupowalam tez "wejściówki" do rożnych atrakcji.
11 marca 2015 18:55 / 4 osobom podoba się ten post
taki oto prezencik od mojej pani dostałam dzis:)