Zakupy #2

11 marca 2015 23:05
Nie no - nie musisz mi zdjęcia wysyłać:) Wiem, jaką chcę kupić i zdjęcie mi w tym nie pomoże:)
11 marca 2015 23:10 / 1 osobie podoba się ten post
Wlasnie skonczylam prasowac. Wyciagnelam ciuchy z najglebszych zakamarkow. Dwie pralki wisza na strychu jeszcze, jedna jest pelna, jedna jeszcze czeka na pranie... I wiem jedno. KONIEC Z ZAKUPAMI!!!! Nie wiedzialam, ze az tyle tego mam. Ja, corka, syn... Kilka rodzin by sie spokojnie ubralo... Od jutra nic juz nie kupuje!! Nic z wyjatkiem butow;););)
12 marca 2015 08:17 / 5 osobom podoba się ten post
moncherie

Wlasnie skonczylam prasowac. Wyciagnelam ciuchy z najglebszych zakamarkow. Dwie pralki wisza na strychu jeszcze, jedna jest pelna, jedna jeszcze czeka na pranie... I wiem jedno. KONIEC Z ZAKUPAMI!!!! Nie wiedzialam, ze az tyle tego mam. Ja, corka, syn... Kilka rodzin by sie spokojnie ubralo... Od jutra nic juz nie kupuje!! Nic z wyjatkiem butow;););)

Jak to zrobiłaś?:)Dwie pralki zatargac na strych.....mocna sprawa:)hi hi hi
12 marca 2015 09:04 / 4 osobom podoba się ten post
kasia63

Jak to zrobiłaś?:)Dwie pralki zatargac na strych.....mocna sprawa:)hi hi hi

Zatargac nie bylo tak zle, ale powiesic!;);););) Kasia, przeciez ja Polka jestem. Matka Polka w dodatku. Rzeczy trudne zalatwiam od reki. Na niemozliwe potrzebuje kilku godzin;);););)
12 marca 2015 09:16 / 1 osobie podoba się ten post
doda1961

Hmmm..... umyłam zeby nowa szczoteczką. W trakcie wykonywanej czynności miałam wrażenie, że mi zeby gruchoczą ;) w buzi i za chwile powypadają. Nie wiem czy polubię ten wynalazek :(((((

Doda, polubisz, pokochasz nawet. Nie dociskaj za mocno. Ja zakochałam się od pierwszego razu.
12 marca 2015 10:07 / 2 osobom podoba się ten post
Benita

Doda, polubisz, pokochasz nawet. Nie dociskaj za mocno. Ja zakochałam się od pierwszego razu.

Może i tak, dam jej szansę, ale czarno to widzę:((((((
12 marca 2015 16:40 / 2 osobom podoba się ten post
moncherie

Haha - czy Ty nie masz przypadkiem jakiegoś ukrytego problemu ???  Wydaj połowę ciuchów biednym. Poczujesz się lepiej i będziesz miała mniej prasowania i prania. 
12 marca 2015 18:38 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

Haha - czy Ty nie masz przypadkiem jakiegoś ukrytego problemu ???  Wydaj połowę ciuchów biednym. Poczujesz się lepiej i będziesz miała mniej prasowania i prania. 

Mycha - mistrzostwo świata !! Brzmi jak brzmi, ale to naprawdę działa ! Sprawdziłam na sobie. Poczułam się wolna !
12 marca 2015 18:56 / 3 osobom podoba się ten post
Te rzeczy to glownie dzieci... W roznych rozmiarach, bo rosna, a ja lubie na wyprzedazach na zapas kupic. Corki ubranka chcialam dac znajomej, bo wnuczka jej sie urodzila. Pierwszy ladunek zabrala, a pozniej obiecala, ze przyjdzie... Od lata czekalam... Ostatnio spytalam i dowiedzialam sie, ze ona tylko markowe chce. Przykro mi strasznie, bo moje "marki" to aldi, lidl i kik;)
Co jakis czas przegladam ich ubrania i zawoze do diakonii albo wrzucam do kontenera. Jednak nadal sporo jest... No i teraz znowu by sie przydalo, ale mi jakos czasu na to wszystko brakuje. Spac mi sie po nocach zachcialo i przez to doba jakas krotsza;)
12 marca 2015 19:10
Ja tez lubie wyprzedaze, ale potem tlok w szafie:)) mieszkac gdzie nie mam:))
12 marca 2015 19:13
Wczoraj niepodzielnie panował temat szczoteczek -byłam dziś w Peny szczoteczka chyba Philips z 40 na 20 e przeceniona .
12 marca 2015 19:16 / 1 osobie podoba się ten post
Te promocje:(( w Rossmanie byla tez przecena wg prospektu z 59,99 na chyba 27,99 , w sobote poszlam, promocji juz nie bylo, a cena bez promocji to 29,99 ! Dokladnie ten sam typ co w prospekcie , nr i blanbla tez . Naciaganie
12 marca 2015 20:07 / 3 osobom podoba się ten post
Ja nie kupuje na promocjach a na przecenach wlasnie... Ostatnio bluzeczki dla mojej corki w Kiku z pszczolka Maja i Mia Mie za 1,99 na przyklad. Spodnie dla niej mam chyba do rozmiaru 116(nosi 92/98). Wszystkie po 3€... Mam tez kurtki na przyszla zime za 9€(ta rzeczywiscie byla markowa, przeceniona z 39,99) i za 4€... Dla syna tak samo kupuje. Chociaz przy nim juz musze bardziej uwazac, bo on juz prawie dorosly i wybrzydzac powoli zaczyna;)
12 marca 2015 21:13 / 2 osobom podoba się ten post
moncherie

Ja nie kupuje na promocjach a na przecenach wlasnie... Ostatnio bluzeczki dla mojej corki w Kiku z pszczolka Maja i Mia Mie za 1,99 na przyklad. Spodnie dla niej mam chyba do rozmiaru 116(nosi 92/98). Wszystkie po 3€... Mam tez kurtki na przyszla zime za 9€(ta rzeczywiscie byla markowa, przeceniona z 39,99) i za 4€... Dla syna tak samo kupuje. Chociaz przy nim juz musze bardziej uwazac, bo on juz prawie dorosly i wybrzydzac powoli zaczyna;)

Ja tez bardzo ładne ciuszki kupuje dla wnuków w KIKU,po 2,3 euro.
12 marca 2015 21:26 / 3 osobom podoba się ten post
a ja sobie kupiłam wreszcie New Balancy model 501