Zakupy #2

13 marca 2015 14:10 / 4 osobom podoba się ten post
Chwalę się. Zwiedziłam 2 sklepy - do 3 zajrzałam przez okno wystawowe.
Kupiłam: imbir kandyzowany, bo zapobiega chorobie lokomocyjnej i
bukiet tulipanów dla Podopiecznej, bo to fajna babeczka jest.
Kropka, koniec zakupów.
13 marca 2015 14:16 / 2 osobom podoba się ten post
Benita

Kropka, koniec zakupów.

Będę musiała sie chyba uczyć od Ciebie? Bo ja co wyjdę na miasto do sklepów zaglądam i zawsze jakąś pierdułkę kupię :(

13 marca 2015 19:50
MeryKy

No i chwal się co kupiłaś?? Bo ja wczoraj kupiłam w DM kukurydziane wafle o których pisala wichura do tego olej i mleko kokosowe  a w Takko bluzeczkę.
I myślałam ze wczoraj jest 13 bo któraś tu pisała o pechu i o 13, tylko nie pamietam w którym temacie i jaka byłam zdziwiona jak przyszłam z zakupów, że jestem o 1 dzień do tyłu?? :))))
A przed Rewe znalazłam 6 centów. Najperw 5 potem 1 i sie rozglądałam czy coś grubszego nie leży. A za winklem siedziala pani z puszeczką prośbową i mi się przygladała, ale jej nie wciepłam bo to moje szczęście co sobie znalazłam. Ale poczułam się głupio pod jej wzrokiem ;(

I jak wafle? Którą wersję wzięłaś?
Są chyba solone, niesolone i z dodatkiem granatu. Najlepsze według mnie są te solone. Te z granatem też nie są złe, ale droższe.
13 marca 2015 20:10
wichurra

I jak wafle? Którą wersję wzięłaś?
Są chyba solone, niesolone i z dodatkiem granatu. Najlepsze według mnie są te solone. Te z granatem też nie są złe, ale droższe.

Wzięlam te solone bo innych nie widziałam. Następnym razem sie zgłebie i poszukam też innych. Ja lubie solone ale...staram się ograniczać sól bo już mi kiedyś ciśnięcie szwankowało :))) Więc raczej nie może to być mój chleb codzienny, niestety :)))
13 marca 2015 20:13 / 1 osobie podoba się ten post
salazar

Ostatnie zakupy: tunika z Promodu i spodnie z Zary :). Końcówka wyprzedaży, za obydwie rzeczy zapłaciłam 25 e i jestem z siebie dumna ;).

Phi......, gdzie Tobie do mnie :))))))))))) Dziś zakupiłam kostium kąpielowy, przepięknej urody za......2 euro, do tego koszulę kolorystycznie zgraną ;) za 3 euro, więc będę się na plazy lansować za całe 5 euro :)))))))))))))))) Niestety takie zakupy trafiają mi się niezmiernie rzadko, a szkoda :(
Aktualnie przesypiam się z zakupem.....przepięknych sandałów na koturnie, ale cena zwala z nóg, niestety! Budżet mam napięty i kombinuję, jak uszczknąc troszkę na te sandały. Narazie marne szanse :(((((((((((((((( Pilniejsze wydatki są :((((((((((

13 marca 2015 20:28
doda1961

Phi......, gdzie Tobie do mnie :))))))))))) Dziś zakupiłam kostium kąpielowy, przepięknej urody za......2 euro, do tego koszulę kolorystycznie zgraną ;) za 3 euro, więc będę się na plazy lansować za całe 5 euro :)))))))))))))))) Niestety takie zakupy trafiają mi się niezmiernie rzadko, a szkoda :(
Aktualnie przesypiam się z zakupem.....przepięknych sandałów na koturnie, ale cena zwala z nóg, niestety! Budżet mam napięty i kombinuję, jak uszczknąc troszkę na te sandały. Narazie marne szanse :(((((((((((((((( Pilniejsze wydatki są :((((((((((

Takie sandały mi się marzą, jakby pasowały na moją stópkę, wydałabym każde pieniądze. Warto!
13 marca 2015 20:29 / 1 osobie podoba się ten post
Benita

Kropka, koniec zakupów.

Benitka, ale zaszalałaś:))))))))))))))))))))  
Też bym chciała tak umieć:)))
Niestety zakupy to moja pieta Achillesowa.
Jak już wejde do sklepu, to przepadłam:)))))))))
13 marca 2015 20:33 / 2 osobom podoba się ten post
ewa14

Benitka, ale zaszalałaś:))))))))))))))))))))  
Też bym chciała tak umieć:)))
Niestety zakupy to moja pieta Achillesowa.
Jak już wejde do sklepu, to przepadłam:)))))))))

To też moja pięta achillesowa. Nigdy nic mi się nie podoba i nie jest warte zakupu.
No... chyba że jest to księgarnia - tam puszczają mi hamulce.
13 marca 2015 20:34
Benita

Takie sandały mi się marzą, jakby pasowały na moją stópkę, wydałabym każde pieniądze. Warto!

Hm....ale te sandały kosztuja 129 euro i w dodatku to szmacianki, zadna tam skóra czy cóś :))))))))))), ale tak mi sie podobaja ze nie spie po nocach i walcze, walcze.......http://www.heine.de/schuhe-accessoires/patrizia-dini-sandalette-7321718.html#partNumber=071412

Na pokuszenie moje te katalogi mi przysyłaja na pokuszenie :))))))))))))
13 marca 2015 20:37 / 1 osobie podoba się ten post
doda1961

Hm....ale te sandały kosztuja 129 euro i w dodatku to szmacianki, zadna tam skóra czy cóś :))))))))))), ale tak mi sie podobaja ze nie spie po nocach i walcze, walcze.......http://www.heine.de/schuhe-accessoires/patrizia-dini-sandalette-7321718.html#partNumber=071412

Cudne, ale nie na moją "stópkę". Ja muszę mieć bardziej zakryte i tęgość przynajmniej G. Mocno stoję na ziemi - i w tym problem.
13 marca 2015 20:43
doda1961

Na kostiumy w ogóle nie patrzę, bo się nie moczę, ale rozumiem, że masz frajdę, każdy by miał :D!
Koturny kup, to najpiękniejsze buty na świecie: dodają centymetrów, stopom nie robią krzywdy, same ochy i achy :).
A ile za te sandałki trzeba wysupłać?
13 marca 2015 20:47 / 1 osobie podoba się ten post
doda1961

Ić weź zimny prysznic albo cuś :D. Nigdy przenigdy szmaciane buty za taką kasę!
Całkiem zniemczałaś z tymi katalogowymi zakupami ;(.
13 marca 2015 20:54
salazar

Ić weź zimny prysznic albo cuś :D. Nigdy przenigdy szmaciane buty za taką kasę!
Całkiem zniemczałaś z tymi katalogowymi zakupami ;(.

Salazar przekopałam internet wzdłuz i w szerz i piekniejszych nie znalazłam. Na razie walcze z checia posiadania, bo rozum mówi , za drogie, a serce mówi, kupuj :)))))))))))))))
13 marca 2015 20:57
doda1961

Salazar przekopałam internet wzdłuz i w szerz i piekniejszych nie znalazłam. Na razie walcze z checia posiadania, bo rozum mówi , za drogie, a serce mówi, kupuj :)))))))))))))))

Słuchaj rozumu i znajdź odskocznię ;)
13 marca 2015 20:59 / 1 osobie podoba się ten post
Są śliczne Doda - tylko zastanów się jak długo takie będą, skoro to szmaciaki.