Na wyjeździe #16

25 listopada 2014 16:04 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Nie żaden "eułgieniusz" tylko blondynka-partyzant:)Mogłam przeciez pomyśleć.....a nie pomyślałam....Trąba jestem i tyle:(Najwazniejsze ,że wsio ok:)Uffffffff

no ufff ha ha moge ci podpowiedziec sztuczke z piwem hihi
25 listopada 2014 16:07 / 4 osobom podoba się ten post
ORIM

no bac to juz sie nie ma czego.Byl czas wyrosnac ha ha Tylko dzis przy obiedzie tak sobie ogladalem ten widelec ale jakos mi nie pasuje za bardzo do toku myslenia skarlet hihi Jednak czego to ludzie nie wymysla i potrafia usprawnic ha ha

Z tej prostej przyczyny Orimku miły,że mężczyzna nie jest w stanie w żaden znany sposób pojąć kobiecy tok myślenia:)Czasem zdaje mu się ,że jest ,ale to tylko złudzenie:):):):):):)
Zaś rzeczony widelec ,co to jest "na widelcu",hmhmhmhmh-może lepiej nie będę tłumaczyć w jakim kierunku poszła Scarlet:):):):)hi hi hi
25 listopada 2014 16:11 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Z tej prostej przyczyny Orimku miły,że mężczyzna nie jest w stanie w żaden znany sposób pojąć kobiecy tok myślenia:)Czasem zdaje mu się ,że jest ,ale to tylko złudzenie:):):):):):)
Zaś rzeczony widelec ,co to jest "na widelcu",hmhmhmhmh-może lepiej nie będę tłumaczyć w jakim kierunku poszła Scarlet:):):):)hi hi hi

no moze lepiej nie ha ha ha zwlaszcza tego co jest na widelcu hihihi
25 listopada 2014 16:27 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Nie żaden "eułgieniusz" tylko blondynka-partyzant:)Mogłam przeciez pomyśleć.....a nie pomyślałam....Trąba jestem i tyle:(Najwazniejsze ,że wsio ok:)Uffffffff

to jak chcesz sobie robic fontanny ,to wrzuć do coca-coli  light    miętowe mentosy..heheheh.nie próbuj tego w domu...ale super efekty....hmmmmm....a ja jestem blondynka.
25 listopada 2014 16:35 / 1 osobie podoba się ten post
iwunia

to jak chcesz sobie robic fontanny ,to wrzuć do coca-coli  light    miętowe mentosy..heheheh.nie próbuj tego w domu...ale super efekty....hmmmmm....a ja jestem blondynka.

wrzuci mentosa i szybko zakreci butelke ha ha
25 listopada 2014 16:58 / 4 osobom podoba się ten post
didusia

No moja oma mnie "rozwaliła" totalnie . Na talerzu zostało troche ziemniakow, marchewki z groszkiem i sosu - mam z tego zrobić zupke na jutro - no nie o mało co bym nie ryknęła ze śmiechu. Powiedziałam grzecznie -ależ tak jak najbardziej -te resztki obiadowe polecą ekspresem i nawet szybciej do wc .

Didusia! Nie smiej się. Ja taką omcię sprytną w Ludwigsburgu miałam. Jak coś został to wymieszała, dodała bulionu i była zupka na drugi dzień. 
25 listopada 2014 17:58 / 1 osobie podoba się ten post
Alina

Didusia! Nie smiej się. Ja taką omcię sprytną w Ludwigsburgu miałam. Jak coś został to wymieszała, dodała bulionu i była zupka na drugi dzień. 

normalka Niech je jak jej smakuje.Dlatego ja zawsze mam jakas pizze albo cos podobnego w zamrazarce
25 listopada 2014 18:18 / 3 osobom podoba się ten post
Alina

Ja sie nie śmiałam prosto w oczy ja o mało nie padłam z wrażenia ,bo to się poraz pierwszy zdarzylo się mojej omie . Jak ziemniaki zostają w garnku na drugi dzień a jest ich malo to dodaję je do zupy krem ,ale nie resztki z talerza. Rozumiem Alinko,że u mnie zaczął się czas nowości kulinarnych mojej omy . /DDD
25 listopada 2014 19:00
Mam pytanko ,córka do mnie zadzwoniła z problemem -będąc w galerii z koleżankami zostały sfotografowane na tle innych ludzi. W internecie jakiś gość założył stronę na temat mody w moim mieście i nieładnie ocenił koleżankę mojej córki -dziewczyna zdenerwowana jak to 14 latka i cała roztrzęsiona -taki wiek . Twarz została zamazana ale wiadomo ,że młodzież wie jak i kto się ubiera. Co można zrobić aby takiego "klienta" do porządku doprowadzić?1
25 listopada 2014 19:11 / 3 osobom podoba się ten post
didusia

Mam pytanko ,córka do mnie zadzwoniła z problemem -będąc w galerii z koleżankami zostały sfotografowane na tle innych ludzi. W internecie jakiś gość założył stronę na temat mody w moim mieście i nieładnie ocenił koleżankę mojej córki -dziewczyna zdenerwowana jak to 14 latka i cała roztrzęsiona -taki wiek . Twarz została zamazana ale wiadomo ,że młodzież wie jak i kto się ubiera. Co można zrobić aby takiego "klienta" do porządku doprowadzić?1

Obawiam się,że jak zasłonił twarz to nic nie można z tym zrobić. 
25 listopada 2014 19:18 / 1 osobie podoba się ten post
didusia

Napisac do administratora strony-poprosic o usuniecie lub zablokowanie komentarzy i mozna jeszcze zgłosić to na policję a przynajmniej spytać co można zrobić w tej sprawie.I to szybko,żeby po tych róznych komentarzach jakiego nieszczęścia nie było!
25 listopada 2014 19:24 / 1 osobie podoba się ten post
didusia

Jest sposób napewno ,istnieje taki przepis iż można nagrywać i fotografować ale dla własnego uzytku ... Chociaż słuszna uwaga twarz została zasłonięta ... najlepiej pytać u żródeł insynuować można na wiele sposobów...wiadomo jak w naszym prawie przepis jest ale do niego istnieje kilka podpunktów
25 listopada 2014 19:43 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Napisac do administratora strony-poprosic o usuniecie lub zablokowanie komentarzy i mozna jeszcze zgłosić to na policję a przynajmniej spytać co można zrobić w tej sprawie.I to szybko,żeby po tych róznych komentarzach jakiego nieszczęścia nie było!

to właśnie administrator strony to robi
25 listopada 2014 19:51 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

http://www.zabezpieczenia.com.pl/porady/wizerunek-w-sieci-wykorzystywanie-cudzego-wizerunku-w-celach-komercyjnych-oraz-popelnianie-cyberprzestepstw

Dzięki zajrzę i pogadam jutro z córką.