Hi hi hi -wypijam co sie da wychłeptac a reszte paluszkiem:)
hi,hi,hi,padlam na lopatki ,,po kocowkach widelca czy czescia trzymania widelca ty paluszkiem zakanczasz-,,-o co kaman?:):):):):)
Ale to był taki śmieszny wąski i wysoki kubeczek, paluszek by mi dna nie sięgnął,
a to co na spodzie najlepsze przecie...
Oj tam-a nawet nie spróbowałaś:)
A ja melduję, ze da się jogurt zjeść widelcem.
Właśnie sprawdziłam i da się!!!
Gęściejsze ząbkami a resztę końcówką widelca wyskrobałam.
Zapomniałam łyżeczki z dołu, a nie chciałam Omie wchodzić na słuch,
bo jeszcze by coś potrzebowała...
Patentuję wynalazek, może komuś się przyda...haaa.hhaaa
Potrzeba matką wynalazków jest i już!!!!
Ja kiedyś jadłam sreberkiem,w sensie wieczkiem z jogurtu :) tak go trochę wygięłam i już ,a co ? Polak potrafi :)
A mnie kiedyś na spacerze przydusił głód,znalazłam ustronny przystanek autobusowy i ukradkiem...palcem wyjadałam jogurt,no wiem-mało eleganckie :-)))
ha,ha,ha dla ciebie cyt,,koncowka widelca,, a dla Orima,,czesc widelca co normalnie sluzy do trzymania.,,-ha,ha,ha,ha,ha,ha,;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-
Przed chwilą właśnie zadzwoniła do mnie pani z ofertą pracy . Firma z Warszawy. Zapytałam przy okazji, czy coś się u nich zmienia po Nowym Roku - usłyszałam - nic się u nas nie zmienia, my pracujemy wg. prawa polskiego. Trochę to dla mnie dziwne. Pani chyba usłyszała moją dezaprobatę w głosie, bo dodała: to zależy od umowy, ale nic się nie zmienia. Firma jedna z większych, ciekawa jestem co moja firma wykombinuje.
Przed chwilą właśnie zadzwoniła do mnie pani z ofertą pracy . Firma z Warszawy. Zapytałam przy okazji, czy coś się u nich zmienia po Nowym Roku - usłyszałam - nic się u nas nie zmienia, my pracujemy wg. prawa polskiego. Trochę to dla mnie dziwne. Pani chyba usłyszała moją dezaprobatę w głosie, bo dodała: to zależy od umowy, ale nic się nie zmienia. Firma jedna z większych, ciekawa jestem co moja firma wykombinuje.
Wejdź na stronę delegowanie.pl.........Ta pani jest niedoinformowana, bo nowe prawo narzuca im zmiany w płaceniu większych składek na ubezp społ, i nie sądzę, zeby nasz zus gardził takimi pieniędzmi......