;) On nie umiera :)) ja jestem tutaj krótko , i próbowałam na wesoło to dostałam burę :)) trochę smutno tutaj i tak nudno ... jak w kosciele :))
;) On nie umiera :)) ja jestem tutaj krótko , i próbowałam na wesoło to dostałam burę :)) trochę smutno tutaj i tak nudno ... jak w kosciele :))
A przepraszam ile Wy macie lat !!! Haaallooo!!! mleko pijecie :)) Dziewczyny , oni nie wierzą w te nasze bradnie że my nie pijemy !! Obudżie się .. I jak jest okazja , to pijcie z nimi , może nie równo , ale wtedy będą was inaczej traktować ;:)) Nie namawiam do upijania się !!! Moja siostra tu żyje , wyszła zamąż ,jest tutaj prawie od dziecka . Więc mentalność ma polki , a przyzwyczajenia niemców ... troszeczkę mi naświetliła ten ich świat :))
Ciotka może Ty już przestań pić i poczekaj do piątku a emocje zostaną uwolnione?
A przepraszam ile Wy macie lat !!! Haaallooo!!! mleko pijecie :)) Dziewczyny , oni nie wierzą w te nasze bradnie że my nie pijemy !! Obudżie się .. I jak jest okazja , to pijcie z nimi , może nie równo , ale wtedy będą was inaczej traktować ;:)) Nie namawiam do upijania się !!! Moja siostra tu żyje , wyszła zamąż ,jest tutaj prawie od dziecka . Więc mentalność ma polki , a przyzwyczajenia niemców ... troszeczkę mi naświetliła ten ich świat :))
Tak czytam i czytam,że forum umiera, że tak sie pozmieniało, a ja nie mam żadnego porównania.Koleżanki, starsze stażem na forum, napiszcie jak ono wygladało kiedyś, to może bedzie lekcja dla nas świeżych.
Tylko nie mów,że ta Paniusia jechała opiekować się seniorami:(!!!
No tu się akurat z Tobą nie zgodze.
Oczywiście, wszystko jest dla ludzi...alkohol też.
Ja sama bardzo lubię i wino i mocniejsze whisky...
Jednak tu będąc akurat na kontrakcie nie pije ani kropelki.
Po pierwsze primo - jestem w czasie pracy.
Po drugie primo - a jak się cos PDP stanie,a ja po kielichu?
Po trzecie primo - po co pogłębiać niemieckie przekonanie ,ze jak Polak to pijak...?
W tym kraju po kieliszku wina i kuflu piwa wsiadasz do samochodu tak??!! więc jesteś po kielichu czy nie ??!! bo już się pogubiłam gdzie pracuje ?? :)))
Powstrzymam się od komentarza.
W tym kraju po kieliszku wina i kuflu piwa wsiadasz do samochodu tak??!! więc jesteś po kielichu czy nie ??!! bo już się pogubiłam gdzie pracuje ?? :)))