Na wyjeździe #16

14 listopada 2014 20:03
basiaim

Jestem prawie pewna

... a gdzie intuicja kobiety :***
14 listopada 2014 20:04 / 2 osobom podoba się ten post
efka66

4:0 jestem tak wzruszona:))) mamy drużynę!!!!!!:)))))

Ja też jestem wzruszona,już dawno straciłam nadzieję,a teraz powoli wraca. Ciesze się ogromnie ,że wygrali:)
14 listopada 2014 20:05 / 4 osobom podoba się ten post
Roma-na

Własne :))

Dziewczyny dajcie spokoj,jest na forum jak kazda z nas.Czy to istotne czy była, czy nie była.Jest i pisze.;-)

Wazne,że Polacy górą.
14 listopada 2014 20:05 / 3 osobom podoba się ten post
ORIM

chyba ze dwie kobiety to trzy odpowiedzi ha ha

no no,szowinizmem z lekka zalecialo...
14 listopada 2014 20:06 / 3 osobom podoba się ten post
Roma-na

Ja też się cieszę że dołączyłam do tak   zacnego grona :***

zacni zawsze do zacnych ciagana.....
14 listopada 2014 20:07 / 1 osobie podoba się ten post
ania52

no no,szowinizmem z lekka zalecialo...

Aniu dlaczego nie masz awatarka ? Taka fajna babka z Ciebie :))
14 listopada 2014 20:11 / 4 osobom podoba się ten post
Witam, właśnie przyjechałam do DE. Muszę uzupełnić braki forumowe bo dawno mnie tu nie było. Miłego wieczorku wszystkim.
14 listopada 2014 20:12 / 1 osobie podoba się ten post
Kasia00744

Witam, właśnie przyjechałam do DE. Muszę uzupełnić braki forumowe bo dawno mnie tu nie było. Miłego wieczorku wszystkim.

Siemka Kasienka  
14 listopada 2014 20:12 / 1 osobie podoba się ten post
Roma-na

Aniu dlaczego nie masz awatarka ? Taka fajna babka z Ciebie :))

chce mi sie takiego awatarka jak Basiaim ma ale nie umiem dzialac w tym kierunku.jak do macierzy wroce poprosze wnuka coby mi zamiescil.pisz,pisz,bo lubie czytac twoje posty..
14 listopada 2014 20:13 / 2 osobom podoba się ten post
Nowe ogłoszenie "Pan z ok. Monachium zaprasza opiekunkę na święta, wyjazd 16.12." ładnie brzmi ;))))
14 listopada 2014 20:15 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Ja też jestem wzruszona,już dawno straciłam nadzieję,a teraz powoli wraca. Ciesze się ogromnie ,że wygrali:)

teraz swietnie nasi graja,mamy 1 mijsce w grupie..jeszcze jak niemce dzisiaj pogibna to moja radosc wielka bedzie....tacy butni byli ostatnio..
14 listopada 2014 20:16 / 3 osobom podoba się ten post
Roma-na

Przepraszam ale pani mnie z kimś pomyliła :*

Powaznie??????????
to jestem oburzona,że podszywasz sie nikiem do dziewczyny która tu dla wielu była Perelką w pisaniu, rozbawianiu Nas,pisala mądrze i ciekawie.
wielu z Nas na romane caly czas czeka.

14 listopada 2014 20:16 / 1 osobie podoba się ten post
Magdalena_Sewicka

Nowe ogłoszenie "Pan z ok. Monachium zaprasza opiekunkę na święta, wyjazd 16.12." ładnie brzmi ;))))

Ja chętnie :))) Ale mam nadzieję, że nie muszę nic robić. Skoro zaprasza to mam nadzieję być gościem, a nie latać ze ścierą i wymieniać pampersy.
14 listopada 2014 20:17
ania52

chce mi sie takiego awatarka jak Basiaim ma ale nie umiem dzialac w tym kierunku.jak do macierzy wroce poprosze wnuka coby mi zamiescil.pisz,pisz,bo lubie czytac twoje posty..

Dzisiaj dopiero rozeznaję się w terenie :)) więc sama wiesz , nie jestem jeszcze na pewnym gruncie i za bardzo nie wiem w jakim temacie mogę sobie poklikać do woli :))
14 listopada 2014 20:18 / 7 osobom podoba się ten post
aldona

Powaznie??????????
to jestem oburzona,że podszywasz sie nikiem do dziewczyny która tu dla wielu była Perelką w pisaniu, rozbawianiu Nas,pisala mądrze i ciekawie.
wielu z Nas na romane caly czas czeka.

Sorry ale napisuj w imieniu wlasnym.