Powaznie??????????
to jestem oburzona,że podszywasz sie nikiem do dziewczyny która tu dla wielu była Perelką w pisaniu, rozbawianiu Nas,pisala mądrze i ciekawie.
wielu z Nas na romane caly czas czeka.
Powaznie??????????
to jestem oburzona,że podszywasz sie nikiem do dziewczyny która tu dla wielu była Perelką w pisaniu, rozbawianiu Nas,pisala mądrze i ciekawie.
Dzisiaj dopiero rozeznaję się w terenie :)) więc sama wiesz , nie jestem jeszcze na pewnym gruncie i za bardzo nie wiem w jakim temacie mogę sobie poklikać do woli :))
ograniczen zadnych nie ma klikaj gdzie ci sie podoba...kulturalna osoba jestes,wulgaryzmow nie uzywasz to i zywot twoj dluuuugi tutaj bedzie...
HEJ !!!!:)))
Sorry ale napisuj w imieniu wlasnym.
Powaznie??????????
Dzisiaj dopiero rozeznaję się w terenie :)) więc sama wiesz , nie jestem jeszcze na pewnym gruncie i za bardzo nie wiem w jakim temacie mogę sobie poklikać do woli :))
to ze ma podobny nicknie znaczy ze sie pod kogos podzszywa skad miala wiedziec ze ktos taki o podobnym nicku juz byl ........???? moze bys wyluzowala a nie naskakujesz na Bogu ducha winna kobietke????????????????
Masz zajefajny awatar :)) Mila Jovovich - wiesz że oglądałam z nią prawie wszystkie filmy :)))
Dzieki. Ja ani jednego. Ale kobieta piekna jest bardzo i byc moze jeden zobacze.
Witam, właśnie przyjechałam do DE. Muszę uzupełnić braki forumowe bo dawno mnie tu nie było. Miłego wieczorku wszystkim.
Powaznie??????????
Powaznie??????????
Ma niesamowite oczy :))