Na wyjeździe #16

14 listopada 2014 20:19
aldona

Powaznie??????????
to jestem oburzona,że podszywasz sie nikiem do dziewczyny która tu dla wielu była Perelką w pisaniu, rozbawianiu Nas,pisala mądrze i ciekawie.
wielu z Nas na romane caly czas czeka.

Przepraszam :)?? na jaką romanę ??? bo nie jestem w temacie :)) Ja jestem Roma-na :) miło mi :)))
14 listopada 2014 20:19 / 1 osobie podoba się ten post
Roma-na

Dzisiaj dopiero rozeznaję się w terenie :)) więc sama wiesz , nie jestem jeszcze na pewnym gruncie i za bardzo nie wiem w jakim temacie mogę sobie poklikać do woli :))

ograniczen zadnych nie ma klikaj gdzie ci sie podoba...kulturalna osoba jestes,wulgaryzmow nie uzywasz to i zywot twoj dluuuugi tutaj bedzie...
14 listopada 2014 20:20
ania52

ograniczen zadnych nie ma klikaj gdzie ci sie podoba...kulturalna osoba jestes,wulgaryzmow nie uzywasz to i zywot twoj dluuuugi tutaj bedzie...

HEJ !!!!:)))
14 listopada 2014 20:21 / 1 osobie podoba się ten post
Roma-na

HEJ !!!!:)))

Hu;ha-zabawa trwa....
14 listopada 2014 20:22 / 1 osobie podoba się ten post
amelka

Sorry ale napisuj w imieniu wlasnym.

Masz zajefajny awatar :)) Mila Jovovich - wiesz że oglądałam z nią prawie wszystkie filmy :)))
14 listopada 2014 20:22 / 2 osobom podoba się ten post
aldona

Powaznie??????????
to jestem oburzona,że podszywasz sie nikiem do dziewczyny która tu dla wielu była Perelką w pisaniu, rozbawianiu Nas,pisala mądrze i ciekawie.

to ze ma podobny nicknie znaczy ze sie pod kogos podzszywa skad miala wiedziec ze ktos taki o podobnym nicku juz byl ........???? moze bys wyluzowala a nie naskakujesz na Bogu ducha winna kobietke????????????????
14 listopada 2014 20:23
Roma-na

Dzisiaj dopiero rozeznaję się w terenie :)) więc sama wiesz , nie jestem jeszcze na pewnym gruncie i za bardzo nie wiem w jakim temacie mogę sobie poklikać do woli :))

witaj :)
14 listopada 2014 20:24
magdalena_k

to ze ma podobny nicknie znaczy ze sie pod kogos podzszywa skad miala wiedziec ze ktos taki o podobnym nicku juz byl ........???? moze bys wyluzowala a nie naskakujesz na Bogu ducha winna kobietke????????????????

Dziękuje :)) I witam :)))
14 listopada 2014 20:25 / 1 osobie podoba się ten post
Roma-na

Masz zajefajny awatar :)) Mila Jovovich - wiesz że oglądałam z nią prawie wszystkie filmy :)))

Dzieki. Ja ani jednego. Ale kobieta piekna jest bardzo i byc moze jeden zobacze.
14 listopada 2014 20:26 / 1 osobie podoba się ten post
amelka

Dzieki. Ja ani jednego. Ale kobieta piekna jest bardzo i byc moze jeden zobacze.

Ma niesamowite oczy :))
14 listopada 2014 20:28 / 1 osobie podoba się ten post
Kasia00744

Witam, właśnie przyjechałam do DE. Muszę uzupełnić braki forumowe bo dawno mnie tu nie było. Miłego wieczorku wszystkim.

Witaj w pracy
14 listopada 2014 20:28 / 3 osobom podoba się ten post
aldona

Powaznie??????????

Też na nią czekam. Tyle byków do poprawki ;-/// i nie ma kto opierniczać. 
14 listopada 2014 20:30 / 3 osobom podoba się ten post
No Was to juz całkiem nie można zostawić, nawet na chwilę :))))))) To ja miałam powazną rozmowę z byłym mężem na temat podziału majątku, a tu się takie rzeczy dzieją??? No lecę czytać od początku :))))))))))))))))))))))
14 listopada 2014 20:31 / 1 osobie podoba się ten post
aldona

Powaznie??????????

A czy jednemu psu burek na imię :)) ... obrażasz mnie !!! ://
14 listopada 2014 20:32
Roma-na

Ma niesamowite oczy :))

Tak, zgadza sie. )