Dzięki śliczne, nie wiem gdzie tu w pobliżu jest netto, ale popatrzę w rewe, aldim,edece i peny.
Dzięki śliczne, nie wiem gdzie tu w pobliżu jest netto, ale popatrzę w rewe, aldim,edece i peny.
Zupa pieczarkowa z lanymi kluskami i kulkami z mielonego mięsa:)
w Penny kupisz na pewno
Nieznalazłam kapusty w Pennym, pójdę do Rewe i Aldi.
Ale racuszki pierwsza klasa, mojej Omi smakowały.
Dzięki za przepis. :-)
oj, oj to przepraszam
ja w moim Penny kupiłam
Gosiap obleciałam wszystkie markety i nie kupiłam kapochy kiszonej, ale mam tu przy rynku sklep Polski i tam kupiłam naszą polską kapuche.
Taką gotowa kapustę i nie tylko pakuję do słoików,ale musi być kipiąca.Słoik zakręcam i odstawiam.Jak ostygnie do lodówki ,czy chłodnego miejsca i może tak być ok 2-3tygodni.Sposób sprawdzony wiele razy.Dobrze tez tym sposobem przechowuję bigos.
naszła Cię ochota co?
ta w tych woreczkach to szybko sie gotuje, ja zawsze na czymś ją podgotuję, ale wyciągam bo moja dama nie lubi nic w kapuście na świeta przywiozłąm sobie kapustę z grzybami, ugotowałam przed wyjazdem
Jeszcze nie jadłam takiej kapuchy z tartymi ziemniakami, więc pora abym sprubowała czegoś innego. Moja pdp je wszystko co zrobię mam nadzieje, ze będzie też nam smakować.
wiesz co tylko nie trzyj na grubych oczkach, tylko na tych najdrobniejszych, tych ziemniaków nie będzie prawie czuć, a ka pusta zrobi się taka kleista, dobra, jak mało gotujesz tej kapusty to daj jednego ziemniaka, spróbuj najpierw
kupiłam kapuchę w słoiku 800 gram, jutro zobaczę jak mi wyjdzie, można dodać do niej kiełbaskę podsmarzaną???