A skąd Ty to wiesz? głodnebo wszystkie na dietach cud.
A skąd Ty to wiesz? głodnebo wszystkie na dietach cud.
a kto tu "napasiony" Cale forum glodne ze oj hihi
wystraszona jestem strasznie... na potęgę ale niestety taki los ;) zartuje sama tego chcialam i mam nadzieję że czas będzie dla mnie łasawy :)
Eeeeee.mów za siebie:)Ja głodna nie jestem:)
Witam wszystkich :) Jestem tu nowa-choć od jakiegoś czasu Was podczytuje. Zdecydowałam się dzisiaj napisać juz dzisiaj bardziejm pewna siebie-jestem po rozmowie z dziewczyną która zmieniam i przyznam że jestem pozytywnie zaskoczona. w yjezdzam w niedziele rano i czeka mnie 10-cio tygodniowy pobyt.Codziennie was czytam i tak jakoś podoba mi sie TU:) mam nadzieje że tam też bede miala dostep do internetu to mysle ze razem z wami przetrwam ten czas:) tymczasem pozdrawiam jesli ktokolwiek przeczyta moja wiadomosc... :) i skrobne coś wiecej :*
Prosze Was nie piszcie juz o jedzeniu,bo moja silna wola jest coraz słabsza,wczoraj ledwie się powstrzymałam,zeby nie pobiedz o 23-j na dół i czekolady nie zjeść.:)) A Orim jeszcze o tiramisu nawija...
TEŻ !!! ha ha
Nooo!! :) szczególnie ja :))) zanim zrobię pierogi , to cały farsz łyżką wpierdziele :)) A jutro mój chłop przyjeżdża i jak ja z takim wydętym bęcem się pokaże ??!! ://
pogadamy za miesiac.Chyba ze masz scisla diete
NO WŁAŚNIE O TO TU CHODZI-KASA :) ALE WIECIE CO MNIE NAJBARDZIEJ PRZERAZA? NIE MOGE PALIC-JAKIES TAKIE GLUPIE WYMAGANIA RODZINY... A PRZYZNAM PALE W DOMU DO TEJ PORY A JUZ W NIEDZIELE WYJAZD CO JA POCZNE? ;(
Ja i dieta,ha ha ha -jeszcze tego by brakowało:)Wyjeżdzam z przyjacielem :)Mój dobry mąż zadbał ,żebym na żadną dietkę nie przeszła:):):):) Hi hi hi
NO WŁAŚNIE O TO TU CHODZI-KASA :) ALE WIECIE CO MNIE NAJBARDZIEJ PRZERAZA? NIE MOGE PALIC-JAKIES TAKIE GLUPIE WYMAGANIA RODZINY... A PRZYZNAM PALE W DOMU DO TEJ PORY A JUZ W NIEDZIELE WYJAZD CO JA POCZNE? ;(