Pierwszy wyjazd - porady

06 listopada 2014 19:36
wiewiorka

A skąd Ty to wiesz? głodnebo wszystkie na dietach cud.

TEŻ !!! ha ha
06 listopada 2014 19:36
ORIM

a kto tu "napasiony" Cale forum glodne ze oj hihi

Eeeeee.mów za siebie:)Ja głodna nie jestem:)
06 listopada 2014 19:37
patka

wystraszona jestem strasznie... na potęgę ale niestety taki los ;) zartuje sama tego chcialam i mam nadzieję że czas będzie dla mnie łasawy :)

A czego tu się bać ??!! Kobietko głowa do góry i nogi do przodu :)) zobacz ile tu dziewczym ?/!!:))) a to tylko garstka :)) I wszystkie żyją , przeżyły i mają się dobrze :)) Pomyśl tak : że za jakieś 12 dni to ok 500 euro , to 2000 zł wiesz ile musiała byś pracować w polsce ? Wtedy byś się nie bała ,tylko chodziła byś wkór....na  na cały świat że tak dużo musisz zrobić za tak małą kasę :))
06 listopada 2014 19:37 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Eeeeee.mów za siebie:)Ja głodna nie jestem:)

pogadamy za miesiac.Chyba ze masz scisla diete 
06 listopada 2014 19:38 / 1 osobie podoba się ten post
Prosze Was nie piszcie juz o jedzeniu,bo moja silna wola jest coraz słabsza,wczoraj ledwie się powstrzymałam,zeby nie pobiedz o 23-j na dół i czekolady nie zjeść.:)) A Orim jeszcze o tiramisu nawija...
06 listopada 2014 19:39
patka

Witam wszystkich :) Jestem tu nowa-choć od jakiegoś czasu Was podczytuje. Zdecydowałam się dzisiaj napisać juz dzisiaj bardziejm pewna siebie-jestem po rozmowie z dziewczyną która zmieniam i przyznam że jestem pozytywnie zaskoczona. w yjezdzam w niedziele rano i czeka mnie 10-cio tygodniowy pobyt.Codziennie was czytam i tak jakoś podoba mi sie TU:) mam nadzieje że tam też bede miala dostep do internetu to mysle ze razem z wami przetrwam ten czas:) tymczasem pozdrawiam jesli ktokolwiek przeczyta moja wiadomosc... :) i skrobne coś wiecej :*

Cześć Patka!Uwierz mi dobrze trafiłaś.Z nami czas na obczyżnie minie Ci tak szybko i będziesz zdziwiona,że to już pora do domciu.
06 listopada 2014 19:39 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Prosze Was nie piszcie juz o jedzeniu,bo moja silna wola jest coraz słabsza,wczoraj ledwie się powstrzymałam,zeby nie pobiedz o 23-j na dół i czekolady nie zjeść.:)) A Orim jeszcze o tiramisu nawija...

schudlas !!! Wolno ci 
06 listopada 2014 19:39
ORIM

TEŻ !!! ha ha

Nooo!! :) szczególnie ja :))) zanim zrobię pierogi , to cały farsz łyżką wpierdziele :)) A jutro mój chłop przyjeżdża i jak ja z takim wydętym bęcem się pokaże ??!! :// 
06 listopada 2014 19:41
Ciotka

Nooo!! :) szczególnie ja :))) zanim zrobię pierogi , to cały farsz łyżką wpierdziele :)) A jutro mój chłop przyjeżdża i jak ja z takim wydętym bęcem się pokaże ??!! :// 

do jutra przejdzie
06 listopada 2014 19:41
NO WŁAŚNIE O TO TU CHODZI-KASA :) ALE WIECIE CO MNIE NAJBARDZIEJ PRZERAZA? NIE MOGE PALIC-JAKIES TAKIE GLUPIE WYMAGANIA RODZINY... A PRZYZNAM PALE W DOMU DO TEJ PORY A JUZ W NIEDZIELE WYJAZD CO JA POCZNE? ;(
06 listopada 2014 19:42
ORIM

pogadamy za miesiac.Chyba ze masz scisla diete 

Ja i dieta,ha ha ha -jeszcze tego by brakowało:)Wyjeżdzam z przyjacielem :)Mój dobry mąż zadbał ,żebym na żadną dietkę nie przeszła:):):):) Hi hi hi
06 listopada 2014 19:44 / 1 osobie podoba się ten post
patka

NO WŁAŚNIE O TO TU CHODZI-KASA :) ALE WIECIE CO MNIE NAJBARDZIEJ PRZERAZA? NIE MOGE PALIC-JAKIES TAKIE GLUPIE WYMAGANIA RODZINY... A PRZYZNAM PALE W DOMU DO TEJ PORY A JUZ W NIEDZIELE WYJAZD CO JA POCZNE? ;(

Zacznij pić :)))
06 listopada 2014 19:46 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Ja i dieta,ha ha ha -jeszcze tego by brakowało:)Wyjeżdzam z przyjacielem :)Mój dobry mąż zadbał ,żebym na żadną dietkę nie przeszła:):):):) Hi hi hi

no tak cos tam kiedys wspominalas o bateriach
06 listopada 2014 19:46 / 1 osobie podoba się ten post
patka

Zobaczysz na miejscu. Może ten zakaz nie będzie dotyczył wyznaczonego miejsca, może rzucisz palenie, albo będziesz się ukrywała. A może zabierz ze sobą e-papierosa? 
06 listopada 2014 19:47
patka

wyjscia na zakupy,rejon zewnetrzny i balkon