Jolek nie oglądaj głupot, na RTL fajny program leci :)
Jolek nie oglądaj głupot, na RTL fajny program leci :)
jak moja babia tylko mdr
regionalistka, no szkoda bo na RTL fajne ciacha, ha ha ha
Beuer sucht Frau
Bo widzisz Jolek, gdyby każdy tak myślał i postępował jak Ty, bylibyśmy bardzo bogatym Narodem.
Wielu ludzi jednak uwielbia stękac,narzekać, że mało, że bieda, że nie ma co do garka włożyć, zazdrościć innym, że mają, ale samemu zgiąć plecków do roboty nie nada :-))
Podpisuję się pod Twoją wypowiedzią, ponieważ myślę bardzo podobnie.
Jak byłam jeszcze w Niemczech,pojechałyśmy ze znajomą do centrum handlowego,spacerując spotkałyśmy kobitkę trzeciej świeżości i trzeżwości,kt,ora podchodziła i prosiła po niemiecku o 1 euro Odeszłysmy troche dalej chcąc sobie zrobić zdjecie i mówię znajomej ,że będziemy mówic po naszemu to ona nas nie zrozumie i sie odczepi.Jakież było nasze zdziwienie gdy pańcia powiedziała"dajta kobity po euro na flaszeczke"Widocznie moja mina wystarczyła za całą odpowiedż,bo odwróciła się i poszła żebrać dalej.Wstyd to mało powiedziane.
'
Ale przynajmniej nie kłamała. Powiedziała, że na flaszeczkę. I za to właśnie dałabym jej składkę na flaszeczkę.
Ale przynajmniej nie kłamała. Powiedziała, że na flaszeczkę. I za to właśnie dałabym jej składkę na flaszeczkę.
ja chyba też.... czasem ci ludzie nie widzą już dla siebie ratunku , chwila zapomnienia to wszystko o czym marzą ... :(
muszę przyznać,że od tej strony na problem nie spojrzałam,chociaż nam te eura same z nieba nie spadają .
dlatego nie musiałaś dać.
Zebractwo to zupełnie dochodowy interes jest. Oglądałam kiedyś ciekawy repotraż.
Rozmyslam właśnie nad tym zajęciem w czasie wolnym.
muszę przyznać,że od tej strony na problem nie spojrzałam,chociaż nam te eura same z nieba nie spadają .
Proponuję spółkę - ja z racji wyglądu mogę ewentualnie robić za Rumunkę ( nikogo nie obrażając) a ty możesz być moim ochroniarzem i prawnym opiekunem, gdyby polizei się czepiała. :D
Wieczorkiem będziemy razem liczyć kasiorkę a na wakacje lecimy na Malediwy .
Ja też bym nie dala. Nie dokladam się do flaszki żebrakom. Bułkę głodemu daję i więcej do bułki