Na wyjeździe #17

07 grudnia 2014 18:13 / 3 osobom podoba się ten post
amelka

Ale przynajmniej nie kłamała. Powiedziała, że na flaszeczkę. I za to właśnie dałabym jej składkę na flaszeczkę.

na taki cel też bym dała, nawet 2 €.
07 grudnia 2014 18:31 / 4 osobom podoba się ten post
Gosiap

Ja też bym nie dala. Nie dokladam się do flaszki żebrakom. Bułkę głodemu daję i więcej do bułki

No właśnie, gosiap, to "więcej" do bułki, o której piszesz, to akurat flaszka....Pól litra i zagrycha w postaci bułki od gosip.  :D    
07 grudnia 2014 18:49 / 4 osobom podoba się ten post
Gosiap

Ja też bym nie dala. Nie dokladam się do flaszki żebrakom. Bułkę głodemu daję i więcej do bułki

nie dawaj mu bulki !!!!!! On ma plynna diete przepisana ha ha ha 
07 grudnia 2014 18:57 / 2 osobom podoba się ten post
mleczko47

na taki cel też bym dała, nawet 2 €.

sknerus ha ha To ja sie z toba na wodke nie skladam ha ha 
07 grudnia 2014 19:02
ORIM

sknerus ha ha To ja sie z toba na wodke nie skladam ha ha 

Będę hojna, dam 3 €.

Szkoda,ze nie ma wichurry napisałaby,że i tak za dużo.Wiesz dlaczego wichurra?bo to jej ziomale zostali wypedzeniu do Szkocji za rozrzutność:):):)
07 grudnia 2014 19:06 / 2 osobom podoba się ten post
mleczko47

Będę hojna, dam 3 €.

Szkoda,ze nie ma wichurry napisałaby,że i tak za dużo.Wiesz dlaczego wichurra?bo to jej ziomale zostali wypedzeniu do Szkocji za rozrzutność:):):)

a ja jak by mi ktos szczerze powiedzial ze siedzi na ulicy i zbiera na wodke na impreze dalbym na flaszke.Moze by wypili za moje zdrowie ha ha
07 grudnia 2014 19:06 / 1 osobie podoba się ten post
amelka

I ja tam byłam, i Gluhwein piłam.
I grzałam się przy rozżarzonych drwach.
Późny wieczór, ciemności rozświetlają świąteczne światełka i dekoracje. Atmosfera niesamowita. 
Nigdy później ani wcześniej to podłe wino nie samkuje tak wybornie.

I byłam,cud niemiecki zobaczyłam,aczkolwiek wzrokiem nieco zamglonym  podpinam sie pod post Amelki,bo bylo dokładne tak,grzane wino może podłe ale słodkie mocne i wyborne,grzane piwo potem,dalej nie pamiętam...krakauer wurst,jakies pierniczki,schmalzkuchen,jakies cudeńka kupowane,jutro sobie przypomne 
Niezwykła bajkowa atmosfera,magia światełek,rozmowy w Plattdeutsch Fajnie,fajnie  
07 grudnia 2014 19:07 / 2 osobom podoba się ten post
amelka

I ja tam byłam, i Gluhwein piłam.
I grzałam się przy rozżarzonych drwach.
Późny wieczór, ciemności rozświetlają świąteczne światełka i dekoracje. Atmosfera niesamowita. 
Nigdy później ani wcześniej to podłe wino nie samkuje tak wybornie.

I byłam,cud niemiecki zobaczyłam,aczkolwiek wzrokiem nieco zamglonym  podpinam sie pod post Amelki,bo bylo dokładne tak,grzane wino może podłe ale słodkie mocne i wyborne,grzane piwo potem,dalej nie pamiętam...krakauer wurst,jakies pierniczki,schmalzkuchen,jakies cudeńka kupowane,jutro sobie przypomne 
Niezwykła bajkowa atmosfera,magia światełek,rozmowy w Plattdeutsch Fajnie,fajnie  
07 grudnia 2014 19:24 / 1 osobie podoba się ten post
amelka

O.k. jak Ciebie zobaczę, to bedę mówić, że na bułkę. 

Bułkę daję a nie na bułkę
07 grudnia 2014 19:27 / 1 osobie podoba się ten post
Lawenda

No właśnie, gosiap, to "więcej" do bułki, o której piszesz, to akurat flaszka....Pól litra i zagrycha w postaci bułki od gosip.  :D    

Bułka + kaszanka

07 grudnia 2014 19:28 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

nie dawaj mu bulki !!!!!! On ma plynna diete przepisana ha ha ha 

To moją bułkę + kaszankę odda temu co głodnym jest prawdziwie
07 grudnia 2014 19:33 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

a ja jak by mi ktos szczerze powiedzial ze siedzi na ulicy i zbiera na wodke na impreze dalbym na flaszke.Moze by wypili za moje zdrowie ha ha

Aż tak chorowity jesteś.
07 grudnia 2014 19:35 / 2 osobom podoba się ten post
mleczko47

Aż tak chorowity jesteś.

no wlasnie nie,bo nie zaluje aby wypito za moje zdrowie ha ha
07 grudnia 2014 20:00
zauwazylam, ze u mojej pdp w pokoju zegarek pozni o 10 min ponad.
07 grudnia 2014 20:30
agamor

a gdzie Ty jesteś?
ja do tej galerii latam co drugi, trzeci dzień, bo co mam robić, w ogóle latm do centrum hahah

Olfen tj ok 25km od Dortmundu pociagiem :) ale ci zazdroszczę tej Galerii ale tak trochę bo chyba bym wracała tir-em do PL a nie samolotem hihihih:)