Ale przynajmniej nie kłamała. Powiedziała, że na flaszeczkę. I za to właśnie dałabym jej składkę na flaszeczkę.
Ale przynajmniej nie kłamała. Powiedziała, że na flaszeczkę. I za to właśnie dałabym jej składkę na flaszeczkę.
Ja też bym nie dala. Nie dokladam się do flaszki żebrakom. Bułkę głodemu daję i więcej do bułki
Ja też bym nie dala. Nie dokladam się do flaszki żebrakom. Bułkę głodemu daję i więcej do bułki
na taki cel też bym dała, nawet 2 €.
sknerus ha ha To ja sie z toba na wodke nie skladam ha ha
Będę hojna, dam 3 €.
Szkoda,ze nie ma wichurry napisałaby,że i tak za dużo.Wiesz dlaczego wichurra?bo to jej ziomale zostali wypedzeniu do Szkocji za rozrzutność:):):)
I ja tam byłam, i Gluhwein piłam.
I grzałam się przy rozżarzonych drwach.
Późny wieczór, ciemności rozświetlają świąteczne światełka i dekoracje. Atmosfera niesamowita.
Nigdy później ani wcześniej to podłe wino nie samkuje tak wybornie.
I ja tam byłam, i Gluhwein piłam.
I grzałam się przy rozżarzonych drwach.
Późny wieczór, ciemności rozświetlają świąteczne światełka i dekoracje. Atmosfera niesamowita.
Nigdy później ani wcześniej to podłe wino nie samkuje tak wybornie.
O.k. jak Ciebie zobaczę, to bedę mówić, że na bułkę.
No właśnie, gosiap, to "więcej" do bułki, o której piszesz, to akurat flaszka....Pól litra i zagrycha w postaci bułki od gosip. :D
nie dawaj mu bulki !!!!!! On ma plynna diete przepisana ha ha ha
a ja jak by mi ktos szczerze powiedzial ze siedzi na ulicy i zbiera na wodke na impreze dalbym na flaszke.Moze by wypili za moje zdrowie ha ha
Aż tak chorowity jesteś.
a gdzie Ty jesteś?
ja do tej galerii latam co drugi, trzeci dzień, bo co mam robić, w ogóle latm do centrum hahah