Gdybyś chciał zrobić sobie wycieczkę z Kielc do Katowic, pociągiem relacji Lublin- Wrocław dn. 11.01.15 r. to mógłbyś poznać "margaritkę59", a ona poznałaby "darekra". A może jeszcze kogoś?
Gdybyś chciał zrobić sobie wycieczkę z Kielc do Katowic, pociągiem relacji Lublin- Wrocław dn. 11.01.15 r. to mógłbyś poznać "margaritkę59", a ona poznałaby "darekra". A może jeszcze kogoś?
A może Margaritka59 będzie mogła być 29 grudnia na spotkaniu "Opiekunek" w Kielcach
Jak już ustalicie ten znak rozpoznawczy dla forumowiczów to może i ja sobie trochę pojeżdżę Sindbadem czy Eurobusem, tak tylko na weekend do D i z powrotem . Może poznam Was więcej, bo do Kielc na spotkanie za 2 tyg. nie wszystkie przecież Dziewczyny dotrzecie :((
Niewykluczone.
Darekr, powiedz chłopie, co w życiu robisz, oprócz czekania na swoją panią i organizowania urlopowego życia opiekunkom :D?
Weszłam na Twój profil i z lekka szczęka mi opadała..
Och! Margaritka59, Ty juz wiecej nie jedz do tej Hiszpanii, chachacha
Anula 62, dlaczego?
Pracuje zawodowo przeważnie 6 dni w tygodniu po 9 godzin.Nie rozumiem z jakiego powodu szczęka Ci opadła??
Pracuje zawodowo przeważnie 6 dni w tygodniu po 9 godzin.Nie rozumiem z jakiego powodu szczęka Ci opadła??
......zarcik taki, chachacha
O moj Boze,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,podziwiamDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD