na Szczecinek- Zachodniopomorskie :) zapraszam - duuuużo tego mi wyszło...
na Szczecinek- Zachodniopomorskie :) zapraszam - duuuużo tego mi wyszło...
znam ale tylko ze slyszenia jestem rodowita Szczecinianka a teraz mieszkam w Gorzowie
O -to całkiem niedaleko- ok 200 km (Gorzów Wlk. ?)
Witajcie i żegnajcie Kochane moje ,szykuje się juz do powrotu do domku,waliza prawie upchana. A,najwazniejsze,od rodziny dostałam wino i kartkę z życzeniami:)
Odezwę się juz z domku,a Wigilię spędzę z Wami choć z domku,pracusie :)
Papatki
Jeszcze raz pozdrawiam. Dzisiaj jakoś przeszły fotki , zrobione specjalnie dla Was.

Jeszcze raz pozdrawiam. Dzisiaj jakoś przeszły fotki , zrobione specjalnie dla Was.

Jak chcesz, to wrzuć mi tę fotkę na meila, to zmniejszę rozmiar i wstawię w Twoim imieniu..
:))))))
kochana zyc nie um ierac...na taka pdp trafic co zabiera na wczasy to szczesie jest...jakos nie trafilo mi sie nigdy
Witajcie i żegnajcie Kochane moje ,szykuje się juz do powrotu do domku,waliza prawie upchana. A,najwazniejsze,od rodziny dostałam wino i kartkę z życzeniami:)
Odezwę się juz z domku,a Wigilię spędzę z Wami choć z domku,pracusie :)
Papatki
Spokojnej drogi i Wesołych Świąt. Nie zazdroszczę Ci bo ja jutro ruszam w Twoje ślady. Do poczytania po drugiej stronie ;))))
Ponoć, co drugi głupi ma szczęście. Wczasy super i jeszcze do tego wpływ na konto. Ja , to tak myślę, że ten cały splot ostatnich wydarzeń w moim życiu, jest jakby "odgórnie " planowany. Poważnie. To wszystko jest jakieś niesamowite i nie chodzi tu tylko o ten wyjazd.