Na wyjeździe #18

20 grudnia 2014 15:07 / 1 osobie podoba się ten post
tyciek

na Szczecinek- Zachodniopomorskie :)  zapraszam - duuuużo tego mi wyszło...

znam ale tylko ze slyszenia jestem rodowita Szczecinianka a teraz mieszkam w Gorzowie 
20 grudnia 2014 15:12
magdalena_k

znam ale tylko ze slyszenia jestem rodowita Szczecinianka a teraz mieszkam w Gorzowie 

O -to całkiem niedaleko- ok 200 km  (Gorzów Wlk. ?)
20 grudnia 2014 15:17 / 1 osobie podoba się ten post
tyciek

O -to całkiem niedaleko- ok 200 km  (Gorzów Wlk. ?)

poszlam za mezem hahaha lubuskie troszke nizej niedaleko sto pare km od Szczecina
20 grudnia 2014 15:35 / 3 osobom podoba się ten post
Bóg dał córka babcię do siebie zgarnęła na kawę mam trochę luzu :) pewnie na niedługo ale każda minuta świadomości że babci nie ma bezcenna
20 grudnia 2014 15:43
ivanilia40

Witajcie i żegnajcie Kochane moje ,szykuje się juz do powrotu do domku,waliza prawie upchana. A,najwazniejsze,od rodziny dostałam wino i kartkę z życzeniami:)
Odezwę się juz z domku,a Wigilię spędzę z Wami choć z domku,pracusie :)
Papatki

Bezpiecznej drogi do domu :)
20 grudnia 2014 19:17 / 6 osobom podoba się ten post
Jeszcze raz pozdrawiam. Dzisiaj jakoś przeszły fotki , zrobione specjalnie dla Was.
20 grudnia 2014 19:18 / 1 osobie podoba się ten post
margaritka59

Jeszcze raz pozdrawiam. Dzisiaj jakoś przeszły fotki , zrobione specjalnie dla Was.

ja też chcę :)))))))
20 grudnia 2014 19:19 / 1 osobie podoba się ten post
margaritka59

kochana zyc nie um ierac...na taka pdp trafic co zabiera na wczasy to szczesie jest...jakos nie trafilo mi sie nigdy
20 grudnia 2014 19:22
scarlet

Jak chcesz, to wrzuć mi tę fotkę na meila, to zmniejszę rozmiar i wstawię w Twoim imieniu..

:))))))

Dzięki Scarlet, ale jakoś opanowałam temat, metodą prób i błędów.
20 grudnia 2014 19:34 / 4 osobom podoba się ten post
ania52

kochana zyc nie um ierac...na taka pdp trafic co zabiera na wczasy to szczesie jest...jakos nie trafilo mi sie nigdy

Ponoć, co drugi głupi ma szczęście. Wczasy super i jeszcze do tego wpływ na konto. Ja , to tak myślę, że ten cały splot ostatnich wydarzeń w moim życiu, jest jakby "odgórnie " planowany. Poważnie. To wszystko jest jakieś niesamowite i nie chodzi tu tylko o ten wyjazd.
20 grudnia 2014 19:39 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Witajcie i żegnajcie Kochane moje ,szykuje się juz do powrotu do domku,waliza prawie upchana. A,najwazniejsze,od rodziny dostałam wino i kartkę z życzeniami:)
Odezwę się juz z domku,a Wigilię spędzę z Wami choć z domku,pracusie :)
Papatki

Ivanilko, szerokiej drogi do domku! A na miejscu nie wpadnij w szał przedświatecznego gotowania i pieczenia, bo choć po tej szteli masz pełne prawo chcieć zjeść po ludzku, to pamiętaj że imbir podrożał ;)))
Ściskam kochana! :)
20 grudnia 2014 19:40
WSTENGA

Spokojnej drogi i Wesołych Świąt. Nie zazdroszczę Ci bo ja jutro ruszam w Twoje ślady. Do poczytania po drugiej stronie ;))))

Wstenga - spokojnego powrotu do Polski! :)
20 grudnia 2014 19:43
Wyjeżdżającym dziewczynkom życzę szczęśliwej podróży i faaaaajnego pobytu w domciu.
20 grudnia 2014 19:44
Ale ja Wam wszystkim zazdroszcze. ;(
20 grudnia 2014 19:45 / 3 osobom podoba się ten post
margaritka59

Ponoć, co drugi głupi ma szczęście. Wczasy super i jeszcze do tego wpływ na konto. Ja , to tak myślę, że ten cały splot ostatnich wydarzeń w moim życiu, jest jakby "odgórnie " planowany. Poważnie. To wszystko jest jakieś niesamowite i nie chodzi tu tylko o ten wyjazd.

tez tak uwazam ze wszystko dzieje sie po cos.....moze nie od razu to rozumiemy ale z czasem okazuje sie ze nasze doswiadzczenia maja czemus sluzyc.ciesze sie ze bylas w tak urokliwtm miejscu po traumie ktorej zaznalas....