Na wyjeździe #18

20 grudnia 2014 19:59 / 3 osobom podoba się ten post
margaritka59

Ponoć, co drugi głupi ma szczęście. Wczasy super i jeszcze do tego wpływ na konto. Ja , to tak myślę, że ten cały splot ostatnich wydarzeń w moim życiu, jest jakby "odgórnie " planowany. Poważnie. To wszystko jest jakieś niesamowite i nie chodzi tu tylko o ten wyjazd.

Nie zgadzam się z tym szczęściem dla głupiego.
W naturze jest zachowana równowaga.
Ile czego jest nam odebrane tyle samo jest nam podarowane.
Czasem tego nie widzimy, nie czujemy ale tak jest.
Dużo pogody ducha w Tobie a więc cieszmy się tym co mamy.
Pozdrawiam cie imienniczko.
20 grudnia 2014 20:35 / 1 osobie podoba się ten post
Moja Helcia już w łożku a ja po raz enty oglądam na sat1 " Opowieść wigilijną", którą uwielbiam :)
20 grudnia 2014 20:42
Joasia

Moja Helcia już w łożku a ja po raz enty oglądam na sat1 " Opowieść wigilijną", którą uwielbiam :)

Joasia "Wesołych świat"
20 grudnia 2014 20:46 / 8 osobom podoba się ten post
Kochani mój pobyt własnie dobiegł konca w de jutro wyjezdzam.Jest tutaj zawsze z Wami miło,mozna sie posmiac czujemy sie wszyscy prawie jak jedna opiekunkowa rodzina:)) zycze wam spokojnych swiat.a tym co spedza je na obczyźnie,niech choc troche poczuja atmosfere polskich swiat i ten klimat.
20 grudnia 2014 20:48 / 1 osobie podoba się ten post
kacha25

Kochani mój pobyt własnie dobiegł konca w de jutro wyjezdzam.Jest tutaj zawsze z Wami miło,mozna sie posmiac czujemy sie wszyscy prawie jak jedna opiekunkowa rodzina:)) zycze wam spokojnych swiat.a tym co spedza je na obczyźnie,niech choc troche poczuja atmosfere polskich swiat i ten klimat.

Spokojnej podróży i SZCZĘŚLIWYCH ŚWIĄT :))))))))))))))
20 grudnia 2014 20:48
kacha25

szerokosc Zdrowych i wesolych. 
20 grudnia 2014 20:51 / 1 osobie podoba się ten post
kacha25

Baw sie dobrze  ;) i spokojnej podrozy,

a my zostajacy na swieta w De, trzymajmy sie ramy to sie nie ......

no :)
20 grudnia 2014 20:52 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko47

Joasia "Wesołych świat"

Dziękuję Aniu i Tobie również Wesołych i Rodzinnych Świąt życzę :)
20 grudnia 2014 20:55
uppppssss, chyba jak na moje wyksztalcenie to dobrze, ze nie uzylam slowa tego co chcialam tylko kropki postawilam ? Kasia 52 ?:D
20 grudnia 2014 21:04 / 1 osobie podoba się ten post
Gosiap

Nie zgadzam się z tym szczęściem dla głupiego.
W naturze jest zachowana równowaga.
Ile czego jest nam odebrane tyle samo jest nam podarowane.
Czasem tego nie widzimy, nie czujemy ale tak jest.
Dużo pogody ducha w Tobie a więc cieszmy się tym co mamy.
Pozdrawiam cie imienniczko.

Dzięki imienniczko. Ja faktycznie mam bardzo optymistyczne podejście do życia   i wiem , że czasami trzeba pocierpieć, bo cierpienie też jest po coś. A z tym głupim, to tak mi się wymsknęło :):):)
20 grudnia 2014 21:08
kacha25

Bezpiecznej drogi do domu.

Wesołych Świąt!
20 grudnia 2014 21:32 / 1 osobie podoba się ten post
dziekuje WAM TRZYMAJCIE SIE RAZEM:))
20 grudnia 2014 21:33
kacha25

dziekuje WAM TRZYMAJCIE SIE RAZEM:))

pa pa spokojnej drogi :)
21 grudnia 2014 06:38 / 17 osobom podoba się ten post
Witam wszystkich w niedzielny poranek, dla mnie ostatni na mojej ukochanej sztelli, gdzie byłam 1,5 roku. Było to wspaniałe 1,5 roku, cudowni ludzie i cudowna atmosfera, cóż , ale wszystko musi mieć swój koniec.
A teraz pochwalę się prezentem od Opy, który zaskakiwał mnie cały czas, ale na koniec zrobił mi mega niespodziankę. Otóż 1,5 roku temu przyjechałam tu pierwszy raz busikiem, dzisiaj odjeżdżam podarowanym autkiem, którym jeździłam tutaj przez cały czas, a które było kupione specjalnie dla użytku opiekunki. Oto ono: DAIHATSU CUORE rocznik 2006.
 Jak widać są po tej stronie granicy wspaniali ludzie, którzy potrafią docenić nasz trud i poświęcenie.
Trzymajcie za mnie kciuki, o 8 rano odpalam autko i startuję do domu,
pierwszy raz w tak długą trasę, ale myślę, że dam radę, w końcu my Opiekunki silne baby jesteśmy.
Trzymajcie się cieplutko, odezwę się wieczorkiem.
21 grudnia 2014 06:44 / 1 osobie podoba się ten post
Scarlet, moje gratulacje suuper,,
Szerokiej drogi, miłych radosnych Swiąt
Życze.