Na wyjeździe #18

21 grudnia 2014 07:05 / 1 osobie podoba się ten post
pa paaaaa skarlet, dojedź szczęśliwie :)
21 grudnia 2014 07:27 / 3 osobom podoba się ten post
scarlet

Witam wszystkich w niedzielny poranek, dla mnie ostatni na mojej ukochanej sztelli, gdzie byłam 1,5 roku. Było to wspaniałe 1,5 roku, cudowni ludzie i cudowna atmosfera, cóż , ale wszystko musi mieć swój koniec.
A teraz pochwalę się prezentem od Opy, który zaskakiwał mnie cały czas, ale na koniec zrobił mi mega niespodziankę. Otóż 1,5 roku temu przyjechałam tu pierwszy raz busikiem, dzisiaj odjeżdżam podarowanym autkiem, którym jeździłam tutaj przez cały czas, a które było kupione specjalnie dla użytku opiekunki. Oto ono: DAIHATSU CUORE rocznik 2006.
 Jak widać są po tej stronie granicy wspaniali ludzie, którzy potrafią docenić nasz trud i poświęcenie.
Trzymajcie za mnie kciuki, o 8 rano odpalam autko i startuję do domu,
pierwszy raz w tak długą trasę, ale myślę, że dam radę, w końcu my Opiekunki silne baby jesteśmy.
Trzymajcie się cieplutko, odezwę się wieczorkiem.

Jednak niektorzy rzeczywiscie potrafia docenic prace opiekunki. Ale mysle, ze ten gest opy najbardziej swiadczy o Tobie, jaka bylas opiekunka. Gratulacje!! Szerokiej drogi!! Wspanialych Swiat I wiele, wiele radosci w domciu!!
21 grudnia 2014 08:10 / 1 osobie podoba się ten post
Moje gratulacje Skarlet,wracaj szczęśliwie do domku,cudownych świąt życzę.
21 grudnia 2014 09:43
!3 " człowieków " na online ( łącznie z Modim ) i nikt nic nie pisze !..... Poprawcie się , idę się obmyć i przyodziać .....e , tylko się ochlasnę , żeby nie cuchnąć ...-:)
21 grudnia 2014 09:44 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

!3 " człowieków " na online ( łącznie z Modim ) i nikt nic nie pisze !..... Poprawcie się , idę się obmyć i przyodziać .....e , tylko się ochlasnę , żeby nie cuchnąć ...-:)

bos nie ubrana byla :)
21 grudnia 2014 09:45
magdalena_k

bos nie ubrana byla :)

I co ? może jeszcze powiesz , że mnie czuć było ? -:)))))))))
21 grudnia 2014 09:48 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

I co ? może jeszcze powiesz , że mnie czuć było ? -:)))))))))

Tak.
21 grudnia 2014 09:58 / 1 osobie podoba się ten post
Wow,Scarlet.
Gratulacje, wspaniały prezent. Docenili Ciebie i Twoją pracę.

Dobro powraca.......
21 grudnia 2014 10:20 / 2 osobom podoba się ten post
scarlet

Witam wszystkich w niedzielny poranek, dla mnie ostatni na mojej ukochanej sztelli, gdzie byłam 1,5 roku. Było to wspaniałe 1,5 roku, cudowni ludzie i cudowna atmosfera, cóż , ale wszystko musi mieć swój koniec.
A teraz pochwalę się prezentem od Opy, który zaskakiwał mnie cały czas, ale na koniec zrobił mi mega niespodziankę. Otóż 1,5 roku temu przyjechałam tu pierwszy raz busikiem, dzisiaj odjeżdżam podarowanym autkiem, którym jeździłam tutaj przez cały czas, a które było kupione specjalnie dla użytku opiekunki. Oto ono: DAIHATSU CUORE rocznik 2006.
 Jak widać są po tej stronie granicy wspaniali ludzie, którzy potrafią docenić nasz trud i poświęcenie.
Trzymajcie za mnie kciuki, o 8 rano odpalam autko i startuję do domu,
pierwszy raz w tak długą trasę, ale myślę, że dam radę, w końcu my Opiekunki silne baby jesteśmy.
Trzymajcie się cieplutko, odezwę się wieczorkiem.

Fantastyczny prezent dla fantastycznej opiekunki.Takich prezentow nie dostaje sie za nic.Świadczy to o tym,ze wkladasz bardzo duzo serca w to co robisz i zostalo to docenione.
PS.
Teraz jakis tuning ha ha.Alusy,spojler itp hihi
21 grudnia 2014 10:23 / 2 osobom podoba się ten post
Zawsze mówiłem,ze uczciwoscia i pracą ludzie sie bogacą.A Scarlet naprawde zasłuzyła sobie swoja postawa zarówno w zyciu jak i w pracy na taki prezent.Gruezi Schweiz:)
21 grudnia 2014 10:24 / 4 osobom podoba się ten post
Wreszcie w domku w swoim łóżku,jechałam 25 godzin takie Sindbad miał opóźnienia z powodu jakiś problemow na drodze.Pozdrawiam wszystkich i moją sympatyczną zmienniczkę..Zycze spokojnych,zdrowych świąt Bożego Narodzenia.
21 grudnia 2014 10:32 / 1 osobie podoba się ten post
No nie mogę uwierzyc własnym oczom. ONA, czysta niczym Lilija, uczciwa ponad wszystko,prawdomówna ,nieskazitelna -tu, na forum opiekunek sie pojawiła.No nie, ale jaja.Teraz to bedzie wesoło, znaczy juz jest czytajac co niektóre posty Lilji. Miłego dnia wszystkim życze no i w szczególności Liliji:):):)
Idę po Luzernie połazić, potem wrzuce jakies fotki.
No nie mogę....:):):):
21 grudnia 2014 10:42 / 1 osobie podoba się ten post
Robert72,witaj po długiej nieobecności:)Jak Twoja firma?Działa?Udał sie biznes?:)
21 grudnia 2014 10:45
http://pokolenieikea.com/ksiazka-pokolenie-ikea/

polecam ta ksiazke :D Dla wyposzczonych :D
21 grudnia 2014 11:12 / 3 osobom podoba się ten post

O co Ci chodzi?Nie rozumiem?Przeciez pisała Robert ,że otwiera firmę,że miał zamieszania z tym duzo,po prostu pytam czy mu sie wszystko udało.Pracy miał z uruchomieniem sporo jak pamietam-Robercie,jesteś biznesmen całą gebą?:):):)

)))))))))))