Na wyjeździe #18

21 grudnia 2014 15:05 / 1 osobie podoba się ten post
magdalena_k

no w szczegolnosci ze chlopakow to ci u nas dostatek..........................ze 2 Pany sie znajda

Nie wszystcy do wzięcia, niektórzy już są "wzięci"
21 grudnia 2014 15:06
magdalena_k

no w szczegolnosci ze chlopakow to ci u nas dostatek..........................ze 2 Pany sie znajda

No to strasecnie duzo, nawet nie ma w czym przebrac....
A juz dwoma sie podzielic....
21 grudnia 2014 15:07 / 2 osobom podoba się ten post
ja przeczytałam te "przepychanki" bom ciekawa była, ale powiem nie miłe to jest, tak mi teraz ni jak, bo kurna, gdyby to o mnie napisał mój men....nieeee
takich rzeczy się nie wypisuje
21 grudnia 2014 15:09 / 1 osobie podoba się ten post
no może trzema, ale dzielcie się nami jak możecie :))
21 grudnia 2014 15:28
darekr

o!!!!!
21 grudnia 2014 15:37 / 2 osobom podoba się ten post
scarlet

Witam wszystkich w niedzielny poranek, dla mnie ostatni na mojej ukochanej sztelli, gdzie byłam 1,5 roku. Było to wspaniałe 1,5 roku, cudowni ludzie i cudowna atmosfera, cóż , ale wszystko musi mieć swój koniec.
A teraz pochwalę się prezentem od Opy, który zaskakiwał mnie cały czas, ale na koniec zrobił mi mega niespodziankę. Otóż 1,5 roku temu przyjechałam tu pierwszy raz busikiem, dzisiaj odjeżdżam podarowanym autkiem, którym jeździłam tutaj przez cały czas, a które było kupione specjalnie dla użytku opiekunki. Oto ono: DAIHATSU CUORE rocznik 2006.
 Jak widać są po tej stronie granicy wspaniali ludzie, którzy potrafią docenić nasz trud i poświęcenie.
Trzymajcie za mnie kciuki, o 8 rano odpalam autko i startuję do domu,
pierwszy raz w tak długą trasę, ale myślę, że dam radę, w końcu my Opiekunki silne baby jesteśmy.
Trzymajcie się cieplutko, odezwę się wieczorkiem.

Scarlet, masz wszystkie dokumenty w porządku ???   Żeby Cię z granicy nie wrócili ...... hehehe ....  bo opa powie, że mu ktoś autko buchnał ;-)))))  Powodzenia i prostej drogi.
To żarcik z rodziny makabrycznych.
21 grudnia 2014 15:37 / 5 osobom podoba się ten post

Andrea, tak juz na koiec -nie znasz mnie osobiście, nie wiesz co robie, czy pracuję u brata a brat pracy szuka, czy żyję z jałmużnej, czy rozwinałem działalnośc o której kiedys pisałem. Coś słyszałaś, ktoś cos ci powiedział, ktos inny dorobił teorie no i ...nie lubisz mnie.A to dopiero pech mnie spotkał. Internet pozwala pisac co sie chce , mozna byc kim sie chce. Powiadasz ze słyszałas...,a ja słyszałem ,że koń dorożkaża w ..... Rozumiem frustracje niektórych osób, które ciekawe wszystkiego o innych nie moga zaspokoic swojej cieekawości. Wchodzę na forum kiedy mam czas i w przeciwieństwie do ciebie Andrea ,nie oceniam tak nagle tego co przeczytam, do wielu rzeczy podchodze z dystansem.Ciocie dobre rady juz dawno wygineły. Jak kiedys powiedziała Mleczko, co niektóre osoby maja zaburzenia hormonalne i nie potrafią funkcjonowac w świecie rzeczywistym dlatego w wirtualnym szukaja popleczników. p.s Pamietam jak robiłem swoja stronkę internetowa ,oceniłaś ja negatywnie, bo jak to ot tak sobie można iść do przodu i realizowac marzenia np, zakladajac własna firmę.Pozdrowienia z przepieknej Luzerny.Alleluja i do przodu

A ja myślałem, że Luzerna jest w Szwajcarii... Moderator

21 grudnia 2014 15:43
darekr

hahahha, niby zajety,  jaki chetny :D
21 grudnia 2014 15:45
Zaburzenia hormonalne maja kobiety w cizy i kobiety, ktore sa trakcie menopauzy.

Bez urazy, dla tych ktorzy maja, albo sa juz po oczywiscie :))))))))))))
21 grudnia 2014 15:48 / 3 osobom podoba się ten post
no i chyba tylko twoja tesciowa ha ha no i moze ja hihi Jak obejrzalem kiedys jeden odcinek "Dlaczego ja" to sikalem ze smiechu gdy reszta ogladajacych ( panie) przezywala kazde slowo padajace z ekranu ha ha
21 grudnia 2014 15:50
Jolek

no może troche źle to określiem
21 grudnia 2014 16:02
Jolek

oj bo ty mloda jestes to jeszcze nie wszystko mozesz wiedziec ha ha.Facet jako humista i esteta,wielbiciel plci pieknej.Nie to zeby chcial ale przez grzecznosc nie wypada odmowic hihihihi
21 grudnia 2014 16:07
Jolek a czy Twoj Piotrus ma tymczasowy Dowod osobisty lub Paszport,bo do mnie miala przyjechac moja rodzinka lecz z racji ze moja najmlodsza nie ma dowodu osobistego niestety skonczylo sie tylko to teraz na marzeniach i pozostanie mi spedzanie Swiat w samotnosci
21 grudnia 2014 16:10
Haneczka47

Jolek a czy Twoj Piotrus ma tymczasowy Dowod osobisty lub Paszport,bo do mnie miala przyjechac moja rodzinka lecz z racji ze moja najmlodsza nie ma dowodu osobistego niestety skonczylo sie tylko to teraz na marzeniach i pozostanie mi spedzanie Swiat w samotnosci

No wlasnie....... Tez sobie to teraz uswiadomilam i moja mame uswidoilam i moje marzenia legly w gruzach i ide plakac :((((((((((((
21 grudnia 2014 16:12
ORIM

oj bo ty mloda jestes to jeszcze nie wszystko mozesz wiedziec ha ha.Facet jako humista i esteta,wielbiciel plci pieknej.Nie to zeby chcial ale przez grzecznosc nie wypada odmowic hihihihi

Orim, ja sie bardzo ciesze ze jestem mloda piekna i wgl. I baaaaaardzo mloda, ale to nie znaczy, ze malo wiem. Oj oj oj :)) Zdziwilbys sie :D