Na wyjeździe #18

21 grudnia 2014 20:21 / 4 osobom podoba się ten post
Jest coś takiego jak ochrona danych osobowych. Jeśli ktoś nieprawnie wszedł w posiadanie czyichś danych i bez jego zgody wykorzystuje je dla swoich celów podlega karze przewidzianej przez kodeks. Jesli ktoś kogoś oskarża,pomawia,rozpowszechnia publicznie nieprawdziwe dane,fakty niepoparte dowodami jakie nie miały miejsca podlega karze jaka przewiduje kodeks. Proponuje niektórym osobom przemyśleć swoje wpisy.
21 grudnia 2014 20:23 / 4 osobom podoba się ten post
zastanawiam sie kiedy Modi zareaguje :)
21 grudnia 2014 20:24 / 2 osobom podoba się ten post
magdalena_k

zastanawiam sie kiedy Modi zareaguje :)

W nocy, jak nikt nie bedzie widzial i czytal, pewnie teraz sobie siedzi patrzy na nas i sobie mysli, oj oj jakie to moje opiekunkowo nieposkromine jest :))))
21 grudnia 2014 20:25 / 2 osobom podoba się ten post
Dla tych co chca schudnac: gdybys miala wybierac miedzy schudnieciem 5 kilo, a tabliczka czekolady to ktora bys wybrala mleczna czy orzechowa ?? :D buahahahaha.
21 grudnia 2014 20:26
Jolek

Dla tych co chca schudnac: gdybys miala wybierac miedzy schudnieciem 5 kilo, a tabliczka czekolady to ktora bys wybrala mleczna czy orzechowa ?? :D buahahahaha.

orzechowa wiecej jedzenia
21 grudnia 2014 20:27
magdalena_k

orzechowa wiecej jedzenia

ja mleczna, bo orzechy wchodza w kazda dziure i szpare buahahahahahahhaha.
21 grudnia 2014 20:28
Jolek

ja mleczna, bo orzechy wchodza w kazda dziure i szpare buahahahahahahhaha.

jest co pozniej robic  hahahah
21 grudnia 2014 20:29
Jolek

zdecydowanie orzechową :)
21 grudnia 2014 20:29
magdalena_k

jest co pozniej robic  hahahah

buahahahahahahah, no jeszcze resztakami mozna sie zapchac buahahahahahah
21 grudnia 2014 20:27 / 15 osobom podoba się ten post

Andrea mnie się wydaje że porządek z Nim już zrobiłaś Ty.

Co do samej osoby Roberta - patrząc na jego avatar, to w zasadzie zauważam pewne pokrewieństwo dusz pomiędzy mną, a nim - ja mam fajne zdjęcie (tzw. "sweet focie") obok czerwonego Magirusa z 1962 r.(wóz strażacki - "drabiniak"), a nawet mam fotkę jak siedzę za jego kierownicą. Są jednakże pewne różnice pomiędzy mną a Robertem... jakby to powiedzieć... Ja nikomu nie wmawiam że jestem strażakiem i nie pozdrawiam np. z wysp Bahama

21 grudnia 2014 20:38 / 6 osobom podoba się ten post
Pomoc forum1

Andrea mnie się wydaje że porządek z Nim już zrobiłaś Ty. :-)

Co do samej osoby Roberta - patrząc na jego avatar, to w zasadzie zauważam pewne pokrewieństwo dusz pomiędzy mną, a nim - ja mam fajne zdjęcie (tzw. "sweet focie") obok czerwonego Magirusa z 1962 r.(wóz strażacki - "drabiniak"), a nawet mam fotkę jak siedzę za jego kierownicą. Są jednakże pewne różnice pomiędzy mną a Robertem... jakby to powiedzieć... Ja nikomu nie wmawiam że jestem strażakiem i nie pozdrawiam np. z wysp Bahama :-)

Ozesz  to ja mam zarypiasta fotkew czolgu prawdziwym chcialam zmienicavatar inie idzie na moim tablecie     i to nie sciema czolg prawdziwy  zolnierze też 
21 grudnia 2014 20:38 / 5 osobom podoba się ten post
Pomoc forum1

Andrea mnie się wydaje że porządek z Nim już zrobiłaś Ty. :-)

Co do samej osoby Roberta - patrząc na jego avatar, to w zasadzie zauważam pewne pokrewieństwo dusz pomiędzy mną, a nim - ja mam fajne zdjęcie (tzw. "sweet focie") obok czerwonego Magirusa z 1962 r.(wóz strażacki - "drabiniak"), a nawet mam fotkę jak siedzę za jego kierownicą. Są jednakże pewne różnice pomiędzy mną a Robertem... jakby to powiedzieć... Ja nikomu nie wmawiam że jestem strażakiem i nie pozdrawiam np. z wysp Bahama :-)

Modi, jestes debesciak. :) 
21 grudnia 2014 20:40 / 1 osobie podoba się ten post
Ona nie była moją zona,na cale szczęście.

Mail? Jaki mail,skoro nie posiadam w swoim profilu maila.

Kobiety? Nie możesz wskazać,bo nic takiego nie miako miejsca.

Moja rada,przestań na mój temat wypisywać nieprawdziwych rzeczy i zasłyszanych plotek bo nie pozwolę ci dalej się obrażać,przestają być zabawne Twoje wpisy dotyczące mojej osoby i może pozew z powództwa cywilnego nauczy cię czegoś na przyszłość. Przyjmę prawdziwe fakty jeśli takowe posiadasz. Jak juz napisałem wcześniej nie wiesz co robię na co dzień,z kim śpię,wiec nie komentuj zasłyszanych od kogoś plotek,. I na koniec temat mojej eks jest moja prywatna sprawą.

Aha,z opiekunek jakie są na forum spotkałem się z dwiema. Z jedna z nich jestem do dziś,mieszkamy i pracujemy,taki ze mnie skurczybyk
21 grudnia 2014 20:40 / 3 osobom podoba się ten post
beata

Ozesz:-) :-) :-) :-)  to ja mam zarypiasta fotkew czolgu prawdziwym:-) :-) :-) :-) chcialam zmienicavatar inie idzie na moim tablecie :-) :-) :-) :-)     i to nie sciema :-) czolg prawdziwy :-) :-) :-)  zolnierze też:-) 

A ja mam jak siedze na zabie, powaznie ;)))))))))))
21 grudnia 2014 20:41 / 4 osobom podoba się ten post
Jolek

Ja bym wybral "ptasiemleczko"