zastanawiam sie kiedy Modi zareaguje :)
zastanawiam sie kiedy Modi zareaguje :)
Dla tych co chca schudnac: gdybys miala wybierac miedzy schudnieciem 5 kilo, a tabliczka czekolady to ktora bys wybrala mleczna czy orzechowa ?? :D buahahahaha.
orzechowa wiecej jedzenia
ja mleczna, bo orzechy wchodza w kazda dziure i szpare buahahahahahahhaha.
Dla tych co chca schudnac: gdybys miala wybierac miedzy schudnieciem 5 kilo, a tabliczka czekolady to ktora bys wybrala mleczna czy orzechowa ?? :D buahahahaha.
jest co pozniej robic hahahah
Andrea mnie się wydaje że porządek z Nim już zrobiłaś Ty. ![]()
Co do samej osoby Roberta - patrząc na jego avatar, to w zasadzie zauważam pewne pokrewieństwo dusz pomiędzy mną, a nim - ja mam fajne zdjęcie (tzw. "sweet focie") obok czerwonego Magirusa z 1962 r.(wóz strażacki - "drabiniak"), a nawet mam fotkę jak siedzę za jego kierownicą. Są jednakże pewne różnice pomiędzy mną a Robertem... jakby to powiedzieć... Ja nikomu nie wmawiam że jestem strażakiem i nie pozdrawiam np. z wysp Bahama ![]()
Andrea mnie się wydaje że porządek z Nim już zrobiłaś Ty. :-)
Co do samej osoby Roberta - patrząc na jego avatar, to w zasadzie zauważam pewne pokrewieństwo dusz pomiędzy mną, a nim - ja mam fajne zdjęcie (tzw. "sweet focie") obok czerwonego Magirusa z 1962 r.(wóz strażacki - "drabiniak"), a nawet mam fotkę jak siedzę za jego kierownicą. Są jednakże pewne różnice pomiędzy mną a Robertem... jakby to powiedzieć... Ja nikomu nie wmawiam że jestem strażakiem i nie pozdrawiam np. z wysp Bahama :-)
Andrea mnie się wydaje że porządek z Nim już zrobiłaś Ty. :-)
Co do samej osoby Roberta - patrząc na jego avatar, to w zasadzie zauważam pewne pokrewieństwo dusz pomiędzy mną, a nim - ja mam fajne zdjęcie (tzw. "sweet focie") obok czerwonego Magirusa z 1962 r.(wóz strażacki - "drabiniak"), a nawet mam fotkę jak siedzę za jego kierownicą. Są jednakże pewne różnice pomiędzy mną a Robertem... jakby to powiedzieć... Ja nikomu nie wmawiam że jestem strażakiem i nie pozdrawiam np. z wysp Bahama :-)
Ozesz:-) :-) :-) :-) to ja mam zarypiasta fotkew czolgu prawdziwym:-) :-) :-) :-) chcialam zmienicavatar inie idzie na moim tablecie :-) :-) :-) :-) i to nie sciema :-) czolg prawdziwy :-) :-) :-) zolnierze też:-)