Na wyjeździe #18

21 grudnia 2014 20:00 / 5 osobom podoba się ten post
ORIM

Jestes wielka !!!

ORIM - a skąd!!! Ja maleństwo jestem, z metra cięte. Ostatnio usłyszałam nawet określenie " wzrostu siedzącego psa" :)))))))
A poważnie - dlaczego? Nic nadzwyczajnego chyba nie napisałam :) Masz wirtualnego buziaka w podzięce, to tak przedświatecznie! :*
21 grudnia 2014 20:00 / 5 osobom podoba się ten post
robert72

Andrea, pogadaj jeszcze chwile z panią moncheri i napisz troche rewelacji,niech i inni poczytają:):):)
Nie wiedzialem, że nie moge do PL wjechać, no ale ty naprawde jesteś jasnowidzem skoro wiesz wszystko nie znajac danych osobowych ,peselu twierdzisz ze mnie sprawdziłaś. powinnaś zmienic profesje , słyszałem, że w top secret maja wolne etaty:):)ale pisz dalej, chetnie poczytam nowosci. aha i podaj chocby jedną osobe , która dawała mi kase kiedy byłem w biednym pokoju gdzies w niemczech. Zmień lekarza kobieto bo ten cię oszukuje a gdybys poczytała ze zrozumieniem to co napisała moncheri zauwazylabys ze powiedziala iż wyjeżdżałem na opieke. Zatem pan jasnowidz co tym razem opowiesz? :):):)

Toba to sie powinien psychiatra zaoopiekowac. Demencyjni pdp maja juz bardziej oagrniety mozg niz Ty :D Buahahaha. Zejdz z forum bo normalnie nie wytrzymam za chwile i krecha mi urosnie, a jak mi rosnie krecha jest wtedy zle :)
I odwal sie wkoncu od Andrei, bo Ty tu wgl nie mile widziany jestes. Wiec zajmij sie ta swoja kobitka albo pobaw jajkami jak nie masz co robic:)

Modi wybacz, ale emocje mnie poniosly :) Z reszta chyba po moich postach zdazyles mnie poznac :)
21 grudnia 2014 20:01
emilia

To co wiem ja i Andrea o Tobie to nie od Twojej bylej zony. Zebys nie wiem jak naciskal - nie podam Ci zrodla, bo jestes nieobliczalny. Dane osobowe? Zadna tajemnica.

ja w kwestii danych osobowych;to na pewno tajemnica jest a przynajmniej byc powinna....
21 grudnia 2014 20:02 / 5 osobom podoba się ten post
Lili

ORIM - a skąd!!! Ja maleństwo jestem, z metra cięte. Ostatnio usłyszałam nawet określenie " wzrostu siedzącego psa" :)))))))
A poważnie - dlaczego? Nic nadzwyczajnego chyba nie napisałam :) Masz wirtualnego buziaka w podzięce, to tak przedświatecznie! :*

to juz wiem czemu sie tak dobrze dogadujemy..................to ze wzgledu na wzrost haaaaaaaaaaaaaaaa nie wytrzymam dzisiaj mam glupawke jakas...
21 grudnia 2014 20:04 / 1 osobie podoba się ten post
Lili

Buahahahahahhaah :) posikalam sie z tego psa. buahahahaha. Ja tez jestem niska , ale nikt mnie tak nie okresil. Buahahahahah.
Nie no Lili, jak nie wloczki to jakies psy :))
21 grudnia 2014 20:04 / 7 osobom podoba się ten post
Dziewczyny, przestancie sie nakrecac, bo skonczy sie tym, ze ktoras z nas wyleci, a nie osoba, ktora wywolala ten caly halas !
ym
Ja tylko mam niesmak po calej tej historii i nastepnym razem, jak ktoras z nas bedzie do mnie pisac o pomoc - to baaardzo sie bede zastanawiac, co z tym zrobic. Tym bardziej, jesli historia zaczynala sie w prawie kryminalny sposob, a jesli to prawda, ze do tej pory osoby "zainteresowane" sa szczesliwe - to moglabym sie spodziewac chociaz krotkiej informacji, ze wszystko jest OK, ulozylo sie i mam sie nie martwic. Widac jestem z innej epoki.
21 grudnia 2014 20:04 / 1 osobie podoba się ten post
Jolek

Buahahahahahhaah :) posikalam sie z tego psa. buahahahaha. Ja tez jestem niska , ale nikt mnie tak nie okresil. Buahahahahah.
Nie no Lili, jak nie wloczki to jakies psy :))

zdolna jest nie.? ale Ci nie oddam hihihihih Ona moja :)
21 grudnia 2014 20:06 / 2 osobom podoba się ten post
magdalena_k

zdolna jest nie.? ale Ci nie oddam hihihihih Ona moja :)

No ok :))) znajde kogo innego :D
21 grudnia 2014 20:08 / 13 osobom podoba się ten post
Melduj się z domku, dojechałam po 16, ufff,
super się jechało.
Reszta jutro.
21 grudnia 2014 20:08 / 1 osobie podoba się ten post
scarlet

super się jechało.
Reszta jutro.

witaj...
21 grudnia 2014 20:10 / 6 osobom podoba się ten post
Ja siedze cicho,bo w nie jestem w temacie...nie było mnie wtedy na forum.
Poza tym niesmak czuję przy takim publicznym praniu brudow...
21 grudnia 2014 20:10 / 2 osobom podoba się ten post
basiaim

Ja siedze cicho,bo w nie jestem w temacie...nie było mnie wtedy na forum.
Poza tym niesmak czuję przy takim publicznym praniu brudow...

ja tez nie............cos mi sie obilo kiedys ale nie wiem wiec sie nie wtracam :)
21 grudnia 2014 20:10
Emilia,jak chcesz coś się dowiedzieć to napisz teraz do A,bo ona nie ma Twojego maila i nie może się z Toba skontaktować. Pozdrawiamy
21 grudnia 2014 20:10 / 1 osobie podoba się ten post
Lili

Wiesz o co mi chodzilo ze tak napisalem.O twoja energie i chec do zycia.Tu jestes WIELKA !!! 
21 grudnia 2014 20:12 / 2 osobom podoba się ten post
scarlet

super się jechało.
Reszta jutro.

Super !!! Ciesz sie radosciami normalnego zycia