Jestes wielka !!!
Jestes wielka !!!
Andrea, pogadaj jeszcze chwile z panią moncheri i napisz troche rewelacji,niech i inni poczytają:):):)
Nie wiedzialem, że nie moge do PL wjechać, no ale ty naprawde jesteś jasnowidzem skoro wiesz wszystko nie znajac danych osobowych ,peselu twierdzisz ze mnie sprawdziłaś. powinnaś zmienic profesje , słyszałem, że w top secret maja wolne etaty:):)ale pisz dalej, chetnie poczytam nowosci. aha i podaj chocby jedną osobe , która dawała mi kase kiedy byłem w biednym pokoju gdzies w niemczech. Zmień lekarza kobieto bo ten cię oszukuje a gdybys poczytała ze zrozumieniem to co napisała moncheri zauwazylabys ze powiedziala iż wyjeżdżałem na opieke. Zatem pan jasnowidz co tym razem opowiesz? :):):)
To co wiem ja i Andrea o Tobie to nie od Twojej bylej zony. Zebys nie wiem jak naciskal - nie podam Ci zrodla, bo jestes nieobliczalny. Dane osobowe? Zadna tajemnica.
ORIM - a skąd!!! Ja maleństwo jestem, z metra cięte. Ostatnio usłyszałam nawet określenie " wzrostu siedzącego psa" :)))))))
A poważnie - dlaczego? Nic nadzwyczajnego chyba nie napisałam :) Masz wirtualnego buziaka w podzięce, to tak przedświatecznie! :*
ORIM - a skąd!!! Ja maleństwo jestem, z metra cięte. Ostatnio usłyszałam nawet określenie " wzrostu siedzącego psa" :)))))))
A poważnie - dlaczego? Nic nadzwyczajnego chyba nie napisałam :) Masz wirtualnego buziaka w podzięce, to tak przedświatecznie! :*
Buahahahahahhaah :) posikalam sie z tego psa. buahahahaha. Ja tez jestem niska , ale nikt mnie tak nie okresil. Buahahahahah.
Nie no Lili, jak nie wloczki to jakies psy :))
zdolna jest nie.? ale Ci nie oddam hihihihih Ona moja :)
Melduj się z domku, dojechałam po 16, ufff,
super się jechało.
Reszta jutro.
Ja siedze cicho,bo w nie jestem w temacie...nie było mnie wtedy na forum.
Poza tym niesmak czuję przy takim publicznym praniu brudow...
Melduj się z domku, dojechałam po 16, ufff,
super się jechało.
Reszta jutro.