Chyba, że zamiast wina jajerkoniak to już będzie dwa w jednym :)))
Chyba, że zamiast wina jajerkoniak to już będzie dwa w jednym :)))
a no widzisz od płaczu do smiechu :))))))
a dzisiaj jest swiatowy dzien orgazmu i ja go nie mam ;((((((((((((((((((((
wino mam... jaja w lodowce wiec zimne, ale orgazm....trudno, zrezygnuje buahahahaha
Sluchaj, wyobraz sobie, ze jak pociagasz lufe, lapiesz za spost i strzelasz z predkoscia swiatla :-DDDDD
buhahahhahahahah. ja sie zastanawiam teraz o jaka LUFE Pyzie chodzilo buahahahahha. Bo ja tera pomyslalam sobie o lufie, ale innej buahahahah.
Chyba nie do końca zrozumiałem :))
Ja zrozumialam, ale ja Tobie mam tlumaczyc ? Przecie Ty facet jeste, Ty masz Lufe nie ja :D
Ja zrozumialam, ale ja Tobie mam tlumaczyc ? Przecie Ty facet jeste, Ty masz Lufe nie ja :D
Kochana, my jako DOBRE zmienniczki nawet będąc na innych sztelach RAZEM wyjeżdżamy :))) A że godzina inna? No coż, nie można dograć wszystkiego :)))
Super !!! Ciesz sie radosciami normalnego zycia
No tak, lufa jest, spust też się znajdzie, ae z tą "prędkością świata" to trochę przesadziła :))))
a dzisiaj jest swiatowy dzien orgazmu i ja go nie mam ;((((((((((((((((((((
A, kto nie ma takich fotek? Teraz to juz norma, ze ludzie sobie "sweet focie" robia :-)) Moj avatar...nad jeziorem Bodenskim, za mna Alpy, zyc nie umierac :-)) Tylko faktycznie szkoda, ze niektorzy wmawiaja innym cos co w ogole miejsca nie ma :-(
buahahahah co ja teraz mam do polnocy zrobic. Latac po miescie buahahahah i szukac orgazmu :)))))