Na wyjeździe #18

21 grudnia 2014 21:25 / 1 osobie podoba się ten post
darekr

Chyba, że zamiast wina jajerkoniak to już będzie dwa w jednym :)))

buhahahhahahahah. ja sie zastanawiam teraz o jaka LUFE Pyzie chodzilo buahahahahha. Bo ja tera pomyslalam sobie o lufie, ale innej buahahahah.
21 grudnia 2014 21:25
agamor

a no widzisz od płaczu do smiechu :))))))

W koncu wlasnie po to jest forum
21 grudnia 2014 21:26 / 3 osobom podoba się ten post
Jolek

a dzisiaj jest swiatowy dzien orgazmu i ja go nie mam ;((((((((((((((((((((

I ja taki ważny dzień przegapiłam???:( Ooooooooo,co za niedopuszczalne niedopatrzenie:(Hi hi hi
21 grudnia 2014 21:26 / 2 osobom podoba się ten post
Pyza

wino mam... jaja w lodowce wiec zimne, ale orgazm....trudno, zrezygnuje buahahahaha

buahahahhahahahahahahah O Boże, poplakalam sie i posikalam musze wideln zalozyc chyba buahahahahahah.
21 grudnia 2014 21:26
Pyza

Sluchaj, wyobraz sobie, ze jak pociagasz lufe, lapiesz za spost i strzelasz z predkoscia swiatla :-DDDDD

Chyba nie do końca zrozumiałem :))
21 grudnia 2014 21:27
Jolek

buhahahhahahahah. ja sie zastanawiam teraz o jaka LUFE Pyzie chodzilo buahahahahha. Bo ja tera pomyslalam sobie o lufie, ale innej buahahahah.

Opiekunki wyposzczone, wiec glodnemu chleb na mysli
21 grudnia 2014 21:28 / 2 osobom podoba się ten post
darekr

Chyba nie do końca zrozumiałem :))

Ja zrozumialam, ale ja Tobie mam tlumaczyc ? Przecie Ty facet jeste, Ty masz Lufe nie ja :D
21 grudnia 2014 21:29 / 2 osobom podoba się ten post
Jolek

Ja zrozumialam, ale ja Tobie mam tlumaczyc ? Przecie Ty facet jeste, Ty masz Lufe nie ja :D

Pytanie jak daleko strzela I jak z celnoscia
21 grudnia 2014 21:31 / 3 osobom podoba się ten post
Jolek

No tak, lufa jest, spust też się znajdzie, ae z tą "prędkością świata" to trochę przesadziła :))))
21 grudnia 2014 21:35 / 2 osobom podoba się ten post
Lili

Kochana, my jako DOBRE zmienniczki nawet będąc na innych sztelach RAZEM wyjeżdżamy :))) A że godzina inna? No coż, nie można dograć wszystkiego :)))

My to nawet okres w tym samym czasie mamy, tak się przystosowujemy haaaa...haaa
21 grudnia 2014 21:45 / 5 osobom podoba się ten post
ORIM

Super !!! Ciesz sie radosciami normalnego zycia

Kochany,z
za chwilę kończę 4 drinka i ....reszta nie nadaje  się na forum.....

21 grudnia 2014 21:58 / 2 osobom podoba się ten post
darekr

No tak, lufa jest, spust też się znajdzie, ae z tą "prędkością świata" to trochę przesadziła :))))

Oj tam zaraz przesadziła ! może ten z którym łoże dzieli tak to szybko załatwia ? -:))))))))
21 grudnia 2014 22:01 / 3 osobom podoba się ten post
Jolek

a dzisiaj jest swiatowy dzien orgazmu i ja go nie mam ;((((((((((((((((((((

A ja dzisaj TAK!!!
21 grudnia 2014 22:06 / 1 osobie podoba się ten post
Pyza

A, kto nie ma takich fotek? Teraz to juz norma, ze ludzie sobie "sweet focie" robia :-))  Moj avatar...nad jeziorem Bodenskim, za mna Alpy, zyc nie umierac :-))  Tylko faktycznie szkoda, ze niektorzy wmawiaja  innym cos co w ogole miejsca nie ma :-(

21 grudnia 2014 22:09 / 1 osobie podoba się ten post
Jolek

buahahahah co ja teraz mam do polnocy zrobic. Latac po miescie buahahahah i szukac orgazmu :)))))

Jolek,stare przysłowie mówi,że kto szuka ,ten znajdzie:)A na miasto to nie leć bo ciemno:)