Chyba nie do końca zrozumiałem :))
Chyba nie do końca zrozumiałem :))
Witaj drogie Panie,mam pytanie odnośnie sindbada. Orientujecie sie moze,czy kierowca moze mnie wysadzic na przystamnku blisko mego domu? Wiadomo,ma przystanek w miescie X a po drodze ,ok 15min przed tym jego postojem, ja mieszkam (nawet ź trasy nie musialby zbaczac). Myslicie,ze by sie zatrzymal i mnie wysadzil?
Witaj drogie Panie,mam pytanie odnośnie sindbada. Orientujecie sie moze,czy kierowca moze mnie wysadzic na przystamnku blisko mego domu? Wiadomo,ma przystanek w miescie X a po drodze ,ok 15min przed tym jego postojem, ja mieszkam (nawet ź trasy nie musialby zbaczac). Myslicie,ze by sie zatrzymal i mnie wysadzil?
Umiem prosic :-D bede musiala wiec zapytac przy odjezdzie. A spotkalyscie sie ź czyms takim?
Oj tam zaraz przesadziła ! może ten z którym łoże dzieli tak to szybko załatwia ? -:))))))))
Mleczko, podziwian Twoj upor... Wiem, jako ex malo wiarygodna jestem, ale to co Andrea pisala to niestety prawda. A.poznalam. Najpierw przez telefon, pozniej osobiscie. W pewien dosc dziwny sposob bardzo mi pomogla. Wreszcie moglam przestac myslec o sobie zle. Bo A.to bardzo inteligentna dziewczyna. Mila, dosc cwana. I od samego poczatku miala wiedze na jego temat, ktorej ja nie mialam wcale. To ona opowiadala mi o jego przeszlosci w wiezieniu! Nie chciala sluchac moich ostrzezen. I dala mu sie zlapac... Wiem, ze ja tez okradl. Przepraszam, pozyczyl pieniadze, ktorych Ona nie chciala mu pozyczyc...
Andrea nie napisala tego wszystkiego, zeby go oczernic, a po to zeby ostrzec inne. I za to bardzo jej dziekuje. Mnie nikt nie ostrzegl. Wrecz przeciwnie, cale otoczenie bralo, swiadomie lub nie, udzial w jego bajce. Mnie oswiecil kolega(jego) dopiero jak ucieklam. Do teraz chodze na terapie, bo ciezko jest sobie tak nagle uswiadomic, ze przez 5 lat bylo sie az tak oszukiwanym....
Andreo, dziekuje Ci jeszcze raz za Twoja samotna walke z wiatrakami. Podziwiam Cie za Twoj upor. Nie jestes pokrzywdzona, teoretycznie powinno Ci zwisac czy skrzywdzi kogos znowu. Twoje postepowanie swiadczy tylko o prawym charakterze. Jestes wielka:):):):)
Modi, Tobie dziekuje rowniez:):):)
A teraz w spokoju napije sie kawy:)