trochę nauki niemieckiego się ci przyda : Du musst immer deinen Senf dazugeben!
trochę nauki niemieckiego się ci przyda : Du musst immer deinen Senf dazugeben!
Mleczko i Andrea dajcie już prosze spokój. Jak musicie się spierać, to znajdźcie jakiś powód, który jest tego wart, bo pan R na pewno nie jest.
Mleczko i Andrea dajcie już prosze spokój. Jak musicie się spierać, to znajdźcie jakiś powód, który jest tego wart, bo pan R na pewno nie jest.
Dziewczyny ! Przez jakiegoś ..........brzydkie słowo inteligentnie w całości wykropkowałam , Wy , mądre kobity przed świetami chcecie się pokłócić ?.... Nie warto ! ... Poczytałam z boku , na spokojnie . Jeszcze wczoraj wieczorem jak się to wszystko zaczęło miałam mieszane uczucia , dziś patrzę bardziej obiektywnie . Dziewczyny , które piszą , żeby nie prać swoich brudów na forum - święta racja !...... Dziewczyny , które ostrzegają przed bądż co bądz niebezpieczeństwem...... Najświętsza racja !!!.... To , że nie ulożyło się życie naszej koleżanki z panem X , nie nasza sprawa , to duża dziewczynka jest , wie o tym , że drugi raz na zimne dmuchać będzie !.Mam córkę , fajną dziewczynę , gdyby ktoś mądry przed kilkoma laty np. Andrea , Emilia umiał przestrzec " Ją " przed zakochanym można powiedzieć , że wtedy " aniołem " może ..... nie miała by w szpitalu prostowanego , złamanego nosa ? może : ułożyła by sobie życie z kimś innym , lepszym , bez szpiegowania każdego kroku ....może mój mały mądrala nie był by wypytywany , nastawiany przez tatusia , którego bardzo kocha przeciw każdemu kto tylko zbliży się do matki a spodnie nosi ? ..... więcej by tego było , ale nie będę prać własnych brudów i nie chcę żebyście to komentowali co dotyczy mojej rodziny , bo ? bo opitolę jak św. Michał diabła !....... Dziewczyny i chłopaki ! Brońmy się , ostrzegajmy wzajemnie przed różnymi oszustami , naciągaczami i innymi paskudztwami , czy to chłop , czy baba będzie !....... Możecie pojezdzić teraz sobie po mnie , ale ostrzegam jeszcze raz : ...... Moja rodzina to dla mnie świętość - nie ruszamy ! ......
Dzięki za poszukiwania mnie- poczytałam sobie. Ale wiecie jak to dziadostwo boli? 3 noce nie spałam dzisiaj zemdląlam z rana...tak mi się słabo zrobilo... a dalej nie pamietam.
kochana to nie jest dobrze,ze zemdlalas.z uszkodzona noga lezec powinnas,nie wiem czy pracujesz.