Na wyjeździe #18

22 grudnia 2014 17:39
Jolek

Nie ten temat, ale nie chce spamowac jedno pod drugim. Ale zaraz mnie cos trafi i niech mnie trafi, bo jak tak dalej pojdzie to oszaleje. Opowiadalam Wam ze z moja pdp musze caly czas siedziec, nawet na pauzie nie odpoczne bo czesc z niej przeznaczam na zakupy, bo przeciez ona sama w omu nie zostanie przed poludniem, no a teraz 10 raz bylysmy w lazience z czego 2 razy sikala, a tera poszla sobie posiedziec na tronie no nie moge juz normalnie. A zanim doszla do lazienki to postanowila sobie przez drzwi pokukac jakies 10 min, jak jest nadworze. No nie rozumie, mi jak chce sie sikac to lece odrazu bo zebym sie nie posikala, aaa najlepsze, ze ona umie sobie sama gatki sciagnac, bo wkladki nosi nie pampersy. To stanie w klo poprawia sobie wlosy i mowi so so so i czeka zebym zdjela, no normalnie ja juz nie wiem, moze ja nadwrziliwa jakas jestem nie wiem, ale no 10 razy do lazienki z czego tylko 2 razy sikac i posiedziec 30 sek a klo. Ja juz nie ogarniam serio.

Muse isc na fajke i opalic sprawe.

one tak maja te babole...malo pocieszajace,wiem...nie zazdraszczam
22 grudnia 2014 17:39
kasia63

Aż tyle chyba nie, jak będziesz mądra i rozsądna ,u mnie trwało ok.20....,poprzedzone kilkoma kolejnymi błedami...... ale warto było:)Hi hi hi

Sztuka cała polega na tym ,żeby zacząć dokonywać dobrych dla siebie wyborów.Rzadko wchodząc w dorosłość umiemy to robić,jedni uczą się tego szybciej inni wolniej.Poza tym jak już się ma dziecko,dzieci to wszystko sie zmienia-priorytety też,a przynajmniej powinny:)Ważne jest pozostac optymistką.To bardzo w życiu pomaga:)

No mi sie zmienily juz dawno :)))
Ale perspektywa 20 lat tez mnie ni rajcuje :)))))))))))
5 moge wytrzymac. buahahahahahahahha.
22 grudnia 2014 17:40
http://cytaty.pl/7264,zaledwie-czlowiek-cos-w-zyciu-zrobi-lub-osiagnie-a-juz.html
22 grudnia 2014 17:45 / 2 osobom podoba się ten post
Jolek

Myślisz ,że mnie rajcowala?Pewno,że nie!Ale wolałam być sama niż z kimś komu nie pasują moje dzieci.....Dlatego napisałam o priorytetach:)Jakoś wytrzymałam i nigdy nie myslałam ,że cos sie jeszcze zmieni.....a jednak:)Nigdy nie wiadomo co nas czeka kolejnego dnia:)
22 grudnia 2014 17:47
kasia63

Myślisz ,że mnie rajcowala?Pewno,że nie!Ale wolałam być sama niż z kimś komu nie pasują moje dzieci.....Dlatego napisałam o priorytetach:)Jakoś wytrzymałam i nigdy nie myslałam ,że cos sie jeszcze zmieni.....a jednak:)Nigdy nie wiadomo co nas czeka kolejnego dnia:)

No wlasnie, nie wiadomo dzisiaj o malo, albo bym byla polamana, albo bym wyladowala na tamtym swiecie.
22 grudnia 2014 18:04 / 7 osobom podoba się ten post
kasia63

Ach zapomniałam dopisac ,że łóżko dla babci będzie dopiero po świetach,syn dzis załatwiać zaczął:)A zdemotowanie poręczy przyniosło efekt pozytywny-poszłam na przerwę,wracam -babcia leży grzecznie,nie miała się czego złapać to nie narozrabiała:)Na szczęście:)
I jeszcze taki zonk-syn mnie pyta ile ja płace za ubezpieczenie/EKUZ/ to ja prawdę mówię ,że nic ,bo to jest "państwowe" ubezpieczenie,za darmo-karte juz mam -jak byłam z inna agencją to oni mi załatwiali i ważna jest do maja2015.A syn na to ,ze płaci do agencji za moje ubezpieczenia....Dodatkowego żadnego tam nie ma ,ja zreszta mam swoje prywatne i nie potrzebuję....chyba ich naciągają trochę....I tak teraz rozmyslam czy się z tej mojej prawdomówności jaka aferka sie zrobi....
Dzis o 16ej zamiast pielęgniarki przyszedł pan....ach jakie ciasteczkośliczne,do schrupania:)Taki koło 30tki,slicznota:)Popatrzyłam se ino:(hi hi hi

A mi dziś w mojej Edece młody przystojny mezczyzna (20 parę lat) , taki w stylu Ronaldo powiedział z uśmiechem "Hallo". Kilka razy się obejrzalam...to było do mnie!!!!!!!

22 grudnia 2014 18:37 / 2 osobom podoba się ten post
Jolek

Jolek...a ja ci zazdroszcze... chciałabym miec te lata co ty,twoje problemy,moje problemy  i jeszcze duzo innych problemów,byle by miec tyle lat co ty i byc oczywiscie zdrowa i jeszcze raz powtórze ;;miec tyle lat co ty'' sama młodosc jest w tobie.....cale piękne życie przed tobą...
22 grudnia 2014 20:34 / 1 osobie podoba się ten post
Kasia63, poczytalam co Jolkowi naszemu o wyborach napisalas. Madra z Ciebie kobieta. Madrze bardzo mowisz i gdyby nie to, ze wiem, ze piwa nie lubisz to juz dawno bym sie darla, ze nalac Ci trzeba. Jolek sluchaj jej:) Ten fragment, w ktorym odradza szarpanine z losem to chyba najwazniejszy:) Wiem z autopsji:)
22 grudnia 2014 20:35 / 2 osobom podoba się ten post
basiaim

A mi dziś w mojej Edece młody przystojny mezczyzna (20 parę lat) , taki w stylu Ronaldo powiedział z uśmiechem "Hallo". Kilka razy się obejrzalam...to było do mnie!!!!!!!

Basiunia cos taka zadziwiona...
22 grudnia 2014 20:42 / 1 osobie podoba się ten post
ania52

Basiunia cos taka zadziwiona...

Oj Ania co Ty się dziwisz , że Basia zdziwiona ! -:)...... Nie wiem jak Basia , ale jak by to jakiś młody przystojaniak się do mnie usmiechnął i " zahallował " to pewnie se bym pomyślała jak w kawale ta stara kura co ją młody kogut goni : ..... czy aby za szybko nie uciekam ????? -:)))))))
22 grudnia 2014 20:44
Wiem wiem ja to wszystko wiem, moze zdecyduje sie na tego 50+
22 grudnia 2014 20:44
Barbara niepowtarzalna

Oj Ania co Ty się dziwisz , że Basia zdziwiona ! -:)...... Nie wiem jak Basia , ale jak by to jakiś młody przystojaniak się do mnie usmiechnął i " zahallował " to pewnie se bym pomyślała jak w kawale ta stara kura co ją młody kogut goni : ..... czy aby za szybko nie uciekam ????? -:)))))))

Baska, cholera jasna napiszesz cos dzisiaj wkoncu ???????????????????????????????????????????????????
22 grudnia 2014 20:45 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Oj,Basienko.... Wierz mi....za szybko to bym przed nim nie uciekała ;))))))))
22 grudnia 2014 20:46 / 1 osobie podoba się ten post
Jolek

Wiem wiem ja to wszystko wiem, moze zdecyduje sie na tego 50+

Jolek , jak będziesz w moim wieku,wtedy młodzi Cie zauważą ( patrz pare postow wyżej ) ;)))))
22 grudnia 2014 20:49
basiaim

Jolek , jak będziesz w moim wieku,wtedy młodzi Cie zauważą ( patrz pare postow wyżej ) ;)))))

Hahaha widzialam :)) zazdraszczam :D na mnie to jakies araby sie tylko ptrza, no ale sludziutcy :DDDDDDDDDD

a moze musze se znalezc starszego hhahahahaha :D