Na wyjeździe #18

22 grudnia 2014 10:15
ORIM

oj oj oj ale wymyslila ha ha

hahaha
no co?
taka prawda!

22 grudnia 2014 10:17 / 3 osobom podoba się ten post
lena.siedem

hahaha
no co?
taka prawda!

wiesz co to jest prawda.Ma trzy wersje 
22 grudnia 2014 10:24 / 4 osobom podoba się ten post
lena.siedem

hahaha
no co?
taka prawda!

Nie zapominaj,że i w  drugą stronę to działa:)

Z innej beczki:)
Mąż mnie wczoraj poinformował,że w ramach solidarności nie będzie ubierał żadnej pie..... choinki:) Też sam w Święta siedzi,no z psem-mówi rybek sobie pojedzą obaj,opłatkiem sie podzielą ,może Yogisław zagada coś ciekawego:)Zreszta w ogóle co to za swięta ?Śniegu nie ma,atmosfery nie ma,nawet mrozu nie ma.....
Tu tez nic wielkiego nie będzie -w Wigilie z dziadkami mamy o 14ej jechac do syna na kawę i ciasto......potem na cmentarz i na 16 do domu bo piguła przychodzi i po swietach:)He he i bdb,bo juz myslałąm że jak to katolicy to jakas wielka uroczystośc będzie-nie przepadam na wyjeździe za takimi spędami rodzinnymi.A tak aby do NR a potem to juz myk myk i po zleceniu:)
22 grudnia 2014 14:52 / 4 osobom podoba się ten post
Poczytajcie ogłoszenie z CENTRUM PRACY 24,
posikałam się :
opiekunka do Pana Willego...
podopieczna jest miłym starszym panem...
opis zlecenia: pani
22 grudnia 2014 15:04
scarlet

posikałam się :

W dzien śpi. w nocy buszuje,,,
Siusia w majtki, 
22 grudnia 2014 15:27
Kto zagra ze mna w kurniku jak kuraaaaaaa  ]]
goni koguta w tysiaca ??:D ja piernicze literowka mi sie wlamala i wyszlo slowo nie etyczne.
22 grudnia 2014 15:58 / 1 osobie podoba się ten post
Dziś telefon do agencji w sprawie tej popapranej umowy- ma przyjść nowa,poprawiona,he he:)A przepraszał pan za bałagan,ajajaj:)Ostatecznie sie okazało,że mam jeszcze innego koordynatora:)I, że mogę się spodziewac wizyty pani właścicielki,bo ponoć ma zwyczaj objeżdżać z życzeniami świątecznymi "swoje" opiekunki....Pierwszy raz się z tym spotykam.
22 grudnia 2014 16:05 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Dziś telefon do agencji w sprawie tej popapranej umowy- ma przyjść nowa,poprawiona,he he:)A przepraszał pan za bałagan,ajajaj:)Ostatecznie sie okazało,że mam jeszcze innego koordynatora:)I, że mogę się spodziewac wizyty pani właścicielki,bo ponoć ma zwyczaj objeżdżać z życzeniami świątecznymi "swoje" opiekunki....Pierwszy raz się z tym spotykam.

eeeee nie ! To u mnie na bogato bylo Firma byla z odwiedzinami i z upominkiem dla mnie.Dla babci koordynatorka przytargala ciasto
22 grudnia 2014 16:07
ORIM

eeeee nie ! To u mnie na bogato bylo Firma byla z odwiedzinami i z upominkiem dla mnie.Dla babci koordynatorka przytargala ciasto

z mojej to nawet jeszcze nie dzwonili, zeby chociaz jakie marn rzyczenia zlozyc :))))))))))))))
22 grudnia 2014 16:08 / 7 osobom podoba się ten post
scarlet

posikałam się :

Concita Wurst....
22 grudnia 2014 16:15 / 2 osobom podoba się ten post
Ach zapomniałam dopisac ,że łóżko dla babci będzie dopiero po świetach,syn dzis załatwiać zaczął:)A zdemotowanie poręczy przyniosło efekt pozytywny-poszłam na przerwę,wracam -babcia leży grzecznie,nie miała się czego złapać to nie narozrabiała:)Na szczęście:)
I jeszcze taki zonk-syn mnie pyta ile ja płace za ubezpieczenie/EKUZ/ to ja prawdę mówię ,że nic ,bo to jest "państwowe" ubezpieczenie,za darmo-karte juz mam -jak byłam z inna agencją to oni mi załatwiali i ważna jest do maja2015.A syn na to ,ze płaci do agencji za moje ubezpieczenia....Dodatkowego żadnego tam nie ma ,ja zreszta mam swoje prywatne i nie potrzebuję....chyba ich naciągają trochę....I tak teraz rozmyslam czy się z tej mojej prawdomówności jaka aferka sie zrobi....
Dzis o 16ej zamiast pielęgniarki przyszedł pan....ach jakie ciasteczkośliczne,do schrupania:)Taki koło 30tki,slicznota:)Popatrzyłam se ino:(hi hi hi
22 grudnia 2014 16:17
kasia63

Ach zapomniałam dopisac ,że łóżko dla babci będzie dopiero po świetach,syn dzis załatwiać zaczął:)A zdemotowanie poręczy przyniosło efekt pozytywny-poszłam na przerwę,wracam -babcia leży grzecznie,nie miała się czego złapać to nie narozrabiała:)Na szczęście:)
I jeszcze taki zonk-syn mnie pyta ile ja płace za ubezpieczenie/EKUZ/ to ja prawdę mówię ,że nic ,bo to jest "państwowe" ubezpieczenie,za darmo-karte juz mam -jak byłam z inna agencją to oni mi załatwiali i ważna jest do maja2015.A syn na to ,ze płaci do agencji za moje ubezpieczenia....Dodatkowego żadnego tam nie ma ,ja zreszta mam swoje prywatne i nie potrzebuję....chyba ich naciągają trochę....I tak teraz rozmyslam czy się z tej mojej prawdomówności jaka aferka sie zrobi....
Dzis o 16ej zamiast pielęgniarki przyszedł pan....ach jakie ciasteczkośliczne,do schrupania:)Taki koło 30tki,slicznota:)Popatrzyłam se ino:(hi hi hi

te kolo 30stki to najlepsze pewnie ciasteczka mniam mniam :D dla takiego ciasteczka to bym nawet  diety zrezygnowala :D
22 grudnia 2014 16:42
Jolek

te kolo 30stki to najlepsze pewnie ciasteczka mniam mniam :D dla takiego ciasteczka to bym nawet  diety zrezygnowala :D

Nieee,ja to tylko tak :)Aby popatrzec:)Ty co co innego -poszukująca jesteś:)
22 grudnia 2014 16:53 / 4 osobom podoba się ten post
  Wspaniałych Świąt Bozego Narodzenia  i wszystkiego najlepszego w Nowym 2015 Roku
życzy Margaritka
https://ud.interia.pl/html/getattach,mid,25821,mpid,3,mlid,-1,uid,8941f80cf3716beb?f=inline
22 grudnia 2014 16:56 / 3 osobom podoba się ten post
a ja nic na święta robić nie muszę, jak to się mówi mam siedzieć i pachnieć, dziś córka babci była i plan działania streściła, mam nadzieję że będzie ok, bo trochę mi jednak smutno że tutaj nie w domu, ale ta rodzina od babci jest sympatyczna, więc jakoś to przeboleję