Na wyjeździe #18

24 grudnia 2014 00:23
ania52

my juz mniej mlode sa....

Aniu, 
młode inaczej.... haaa...haaaa...
24 grudnia 2014 00:34 / 3 osobom podoba się ten post
Jolek

Nie no nie wiem, agamor... Jkabym miala szczescie to by mi sie troche inaczej w zyciu ulozylo :)) A moze zacznie sie wkoncu ukladac. No mile mile , o to mnie chyba lubi :D

Moja młodsza imienniczko, dla Ciebie na Święta, uśmiechnij się...
Jak będę miała czas, opiszę Ci historię dziewczyny z rodziny mojego MM...
24 grudnia 2014 05:43
Hmm..hmm..

Kiedy "demontuje" się wieniec adwentowy?
24 grudnia 2014 06:20
Dzisiaj jeszcze na sto procent wieniec musi stać na stole a podczas uroczystego posiłku wszystkie świece powinny być zapalone.
Podejrzewam,że wigilia jest ostatnim dniem "życia" dla wieńca-ale wiedzy na ten temat nie mam a i doświadczenia w temacie również.
24 grudnia 2014 06:44
Impala

Dzisiaj jeszcze na sto procent wieniec musi stać na stole a podczas uroczystego posiłku wszystkie świece powinny być zapalone.
Podejrzewam,że wigilia jest ostatnim dniem "życia" dla wieńca-ale wiedzy na ten temat nie mam a i doświadczenia w temacie również.

Dziękuję.
Właśnie tak mi się wydawało,ze do kolacji jeszcze musi być... Ale ja w domu tego nie praktykuje,a tu tez czasem inne zasady....
24 grudnia 2014 07:21 / 2 osobom podoba się ten post
w Radio Zlote Przeboje rzekli,ze jaka Wigilia taki caly rok.....do dupy jak caly rok mam na wygnaniu spedzic
24 grudnia 2014 07:25 / 1 osobie podoba się ten post
ania52

w Radio Zlote Przeboje rzekli,ze jaka Wigilia taki caly rok.....do dupy jak caly rok mam na wygnaniu spedzic

wyłącz te radio ! DDD
24 grudnia 2014 07:26
ania52

24 grudnia 2014 07:27 / 1 osobie podoba się ten post
Ania52,zapewniam cię,że to nie chodzi o to,g d z i e spędzisz Wigilię,tylko w jakim nastroju,w jakiej atmosferze.
Tak wiec nie dołuj się dziewczyno,różowe okularki na nos,pozytywne myslenie włącz,zasłyszane teksty interpretuj na swoją korzyść! :))))
I uśmiech NR 5 na twarzy-od rana!
24 grudnia 2014 07:31 / 1 osobie podoba się ten post
Ania52----->dla Ciebie ;)
24 grudnia 2014 07:36 / 1 osobie podoba się ten post
łaaaaaaaaał
24 grudnia 2014 08:22
basiaim

Ania52----->dla Ciebie ;)

Dzieki Basiunia troche za mlody dla mnie w zwiazku z tym oddam go w dobre rece hi hi doslownie...
24 grudnia 2014 08:25
nie dam sie nie dam sie....taka mantre sobie wlaczylam....
24 grudnia 2014 09:00
ania52

Dzieki Basiunia troche za mlody dla mnie w zwiazku z tym oddam go w dobre rece hi hi doslownie...

To tak było,żebyś się usmiechnela :)

Ja juz sobie pobeczalam.
Wczoraj,jak rozmawiałam z córką.

24 grudnia 2014 09:14
basiaim

To tak było,żebyś się usmiechnela :)

Ja juz sobie pobeczalam.
Wczoraj,jak rozmawiałam z córką.

ja wyslalam teraz zyczenia do przyjaciol i rodziny.pozostanie mi wykonanie tel do mamusi i koniec....nawet nie mysle ze dzisiaj Wigilia...po poludniu przyjdzie rodzina do dziadostwa z jesciem.ja chwile z nimi zasiade i do siebie