Na wyjeździe #18

24 grudnia 2014 10:17
A ja sobie sałatke jarzynowa zrobiłam,ciasto z budyniem w piekarniku,uszka z barszczem na obiad-a co?Kurna -muszę sobie podogadzać przynajmniej:):):)Słonko swieci ale musi w nocy przymrozek był bo na ogrodzie tam gdzie cień jeszcze trawa biała:)
24 grudnia 2014 10:26 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

A ja sobie sałatke jarzynowa zrobiłam,ciasto z budyniem w piekarniku,uszka z barszczem na obiad-a co?Kurna -muszę sobie podogadzać przynajmniej:):):)Słonko swieci ale musi w nocy przymrozek był bo na ogrodzie tam gdzie cień jeszcze trawa biała:)

Kasiukla kochana,poczestuj mnie tymi pysznościami,
tak tylko troszeczke sałateczki,malenki kawalek ciasta z budyniem i
z dwie łyżeczki barszczyku z uszkami....bede ci baaaardzo wdzieczna
i nie zapomne ci tego do konca moich dni.

24 grudnia 2014 10:31 / 1 osobie podoba się ten post
Krystynkaa

Kasiukla kochana,poczestuj mnie tymi pysznościami,
tak tylko troszeczke sałateczki,malenki kawalek ciasta z budyniem i
z dwie łyżeczki barszczyku z uszkami....bede ci baaaardzo wdzieczna
i nie zapomne ci tego do konca moich dni.

Ależ proszę:)Uszka sa ,sałatka jest tylko na ciasto trzeba troszke poczekać:)Smacznego:)
24 grudnia 2014 10:48 / 3 osobom podoba się ten post
Do wszystkich zdołowanych i myślących ,że świat się zawalił z powodu świąt w DE.
Nic nie dzieje się bez celu! Wszystko ma swój sens!Grunt to nie poddawać się przeciwnościom losu!
Trzeba ufać ,że jutro będzie lepiej.Nauczyliśmy się narzekać ale pomyślmy sobie może nie jest aż tak źle,
skoro mamy dach nad głową i co zjeść.A może ktoś "za ścianą"jest głodny ,może jest gnębiony psychicznie a może jest przemoc, a może jakieś dziecko płacze pobite, a dzieci porzucone w domach dziecka to są dopiero problemy a WOJNA,A UKRAINA...GŁOWA DO GÓRY..CIESZMY SIĘ ŻE JESTEŚMY ZDROWI.A tak pozatym nikt siłą nas tu nie zaciągnął to był nasz osobisty wybór.WESOŁYCH ŚWIĄT.
24 grudnia 2014 11:08 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Ależ proszę:)Uszka sa ,sałatka jest tylko na ciasto trzeba troszke poczekać:)Smacznego:)

Z tego miejsca pragnę Tobie Kasiu przekazać
pełne miłości podziękowania.
Dziękuję za serdeczność i uśmiech,
za pogodne  pełne radości wpisy na naszym portalu,
za to, że mogłam liczyć na wsparcie w każdej chwili na tym Forum.
 Pragnę Tobie również podziękować za pyszną sałatkę ,barszczyk z uszkami i ciaso.
To dzięki Tobie lżej mi dzisiaj na duszy.
24 grudnia 2014 11:23 / 2 osobom podoba się ten post
kociara

Do wszystkich zdołowanych i myślących ,że świat się zawalił z powodu świąt w DE.
Nic nie dzieje się bez celu! Wszystko ma swój sens!Grunt to nie poddawać się przeciwnościom losu!
Trzeba ufać ,że jutro będzie lepiej.Nauczyliśmy się narzekać ale pomyślmy sobie może nie jest aż tak źle,
skoro mamy dach nad głową i co zjeść.A może ktoś "za ścianą"jest głodny ,może jest gnębiony psychicznie a może jest przemoc, a może jakieś dziecko płacze pobite, a dzieci porzucone w domach dziecka to są dopiero problemy a WOJNA,A UKRAINA...GŁOWA DO GÓRY..CIESZMY SIĘ ŻE JESTEŚMY ZDROWI.A tak pozatym nikt siłą nas tu nie zaciągnął to był nasz osobisty wybór.WESOŁYCH ŚWIĄT.

pewno,ze moj wybor chociaz nie do konca....sytuacja pieniezna wymusila na mnie taki wybor...ale c o tam....wszystko idzie przezycswieta w de tez....
24 grudnia 2014 11:32 / 1 osobie podoba się ten post
kociara

Pewnie, jakoś się przeżyje. Nie uśmiecha mi się wigilia z rodziną pdp, ale cóż, coś za coś. Dobrze, że jest nas tyle, bo w kupie zawsze lepiej:).
24 grudnia 2014 11:45
agrafka

Pewnie, jakoś się przeżyje. Nie uśmiecha mi się wigilia z rodziną pdp, ale cóż, coś za coś. Dobrze, że jest nas tyle, bo w kupie zawsze lepiej:).

jakos wole aby bylo w grupie ha ha Jednak jak juz sie trzymamy staropolszczyzny to niech tak zostanie.Tak wiec kupą moscipanowie i mosciapanny,w kupie siła nas
24 grudnia 2014 13:14
ORIM

jakos wole aby bylo w grupie ha ha Jednak jak juz sie trzymamy staropolszczyzny to niech tak zostanie.Tak wiec kupą moscipanowie i mosciapanny,w kupie siła nas

:))))
24 grudnia 2014 13:50 / 3 osobom podoba się ten post
basiaim

Ania52----->dla Ciebie ;)

Tylko nie widac worka z prezentami hihi
24 grudnia 2014 14:14
joannaxd

Myślisz,że w tym worku ma??
24 grudnia 2014 14:17
joannaxd

bo po worek trzeba samemu siegnac :Dddddddddddddddd
24 grudnia 2014 14:17
ORIM

Kupy sa fajne........
buahahahahah.
24 grudnia 2014 14:21
Czy jak otrzymujecie koperte na swieta od pdp to ją otwieracif przy niej? To chyba tak nie wypada. Dodam,ze jemy we 2 tylko,ale jednak. Kopert sie chyba nie otwiera
24 grudnia 2014 14:22
agamalaga

Czy jak otrzymujecie koperte na swieta od pdp to ją otwieracif przy niej? To chyba tak nie wypada. Dodam,ze jemy we 2 tylko,ale jednak. Kopert sie chyba nie otwiera

ja tam otwieram i dziekuje,bo mysle,ze darczyncy jest milo..