Na wyjeździe #18

25 grudnia 2014 21:47
Jolek

Zaczelo sie tu duzo Dzoanow Krup robic i Michałów Pirogów :D a i jacyków :D

PPPPPP och  jak ja to lubię 
25 grudnia 2014 21:47 / 1 osobie podoba się ten post
beata

No to kuska :-) :-) :-) :-)  ja wam teraz powiem :-) :-) :-) :-)  babke transportowalam  z wozka do auta ,, no kobitka korpulentna :-) :-) :-) :-)  no jakos tak ją nie fortunnie chwycilam ze jej to  30 letnie futro -czy tam Perl jake normalnie podarłam i to tak jebitnie az sie speszylam :-)  no ale nic nie mowie , weszlismy-wjechalismy do restauracji  jakos tak zamatalam ze nie zobaczyla nic , w domu tez nie kapnela sie ,, ale jutro chyba to jakos poceruję holercia :-) :-) :-) :-)  no ale poszloooo po calym szwie :-) :-) :-) :-)  chyba sie lisy ,czy tam nie wiem sobole zbuntowaly:-) :-) :-) 

Zwal to Beata na mole:)
25 grudnia 2014 21:47 / 1 osobie podoba się ten post
Impala

Mleczko,używasz jajek?I zawsze kupujesz je od tzw baby,co to ma kilka kurek w domu??
Jesz drób?Jesz inne mięska?Widziałaś w jakich warunkach hodowane sa te biedne kurczaki i inne gęsi ?Wiesz coś o uboju świnek,krówek?
A życie sobie,prawda?

MILION plusikow masz odemnie :)))))))))
25 grudnia 2014 21:48 / 1 osobie podoba się ten post
scarlet

Gabrysiu, trzymam Cię za słowo, zjemy razem po kawałku wirtualnego torcika 15 marca.

.   :))))))))

Scarlet, na ten wirtualny torcik mam nadzieję 27.02. !! (w końcu udało mi się poprawić profil, nie wiem skąd marzec tam się wziął).

1000krotne dzięki dla Was za wsparcie - tego mi było potrzeba, szczególnie teraz w Święta BN :))))))
Ja dopiero teraz zdaję sobie sprawę z powagi sytuacji ....dopóki jako tako funkcjonowałam było superpozytywne myślenie.
Teraz dopiero rozszywrowuję: Banacha: miał być Oddział Transplantologii !, teraz Wawelska: Centrum Onkologii....
Chwała Bogu nie jestem obciążona genetycznie rakiem, ale.... mój młodszy brat miał przed rokiem b.ciężką operację też guz ...teraz się coś odnawia ;(

Postaram się mieć tableta w szpitalu (jeśli będzie dozwolone). Na razie czekam Nowego Roku w DE, potem się zobaczy co los przyniesie :)

25 grudnia 2014 21:49 / 1 osobie podoba się ten post
amelka

Gabrysiu, bądź dobrej myśli.
Obecnie stosowane są nowoczesne metody podczas zabiegów operacyjnych i na pewno dobrze wszystko się skończy.
Przetrwasz to wszystko i wrócisz do pracy, na forum i będziesz szczęśliwym człowiekiem. 
Przecież fest urodzinowy czeka... :-))

Amelko, a jak Ty się czyjesz... opuchlizna Ci już zeszła?
25 grudnia 2014 21:49 / 1 osobie podoba się ten post
Impala

Mleczko,używasz jajek?I zawsze kupujesz je od tzw baby,co to ma kilka kurek w domu??
Jesz drób?Jesz inne mięska?Widziałaś w jakich warunkach hodowane sa te biedne kurczaki i inne gęsi ?Wiesz coś o uboju świnek,krówek?
A życie sobie,prawda?

A co babo sprzedajesz jajka? Mieska nie jem.
25 grudnia 2014 21:49 / 2 osobom podoba się ten post
beata

PPPPPP och :-)  jak ja to lubię:-) 

a ja lubie kury kaczki gaski swinki, kroliki bardzo lubie mieso z krolika ;)))
aaa nie lubie wolowiny tylko ale to taki szczegol :)))
A skore prawdziwa nosze :))))))) na jesien :)))))))))))))))))))))))
25 grudnia 2014 21:51
Jolek

a ja lubie kury kaczki gaski swinki, kroliki bardzo lubie mieso z krolika ;)))
aaa nie lubie wolowiny tylko ale to taki szczegol :)))
A skore prawdziwa nosze :))))))) na jesien :)))))))))))))))))))))))

Jak juz  to ja toże króliczka takiego w smietanie och ,ach  no dzis jadlam tylko gęs w yej knejpie  
25 grudnia 2014 21:52 / 2 osobom podoba się ten post
beata

Jak juz  to ja toże króliczka takiego w smietanie och ,ach :-) :-) :-) :-) :-)  no dzis jadlam tylko gęs w yej knejpie :-) :-) :-) 

wiecie, ze jak ktos ma grupe krwi 0, musi jesc mieso ? Niby to najlepsza grupa, ale jesli taki czlowiek jst wegetarianinem dlugo nie pozyje :))))))))))))))czytalam o tym i co ?? ma sie zabic bo kocha zwierzeta i nie bedzie jadl ? chore :)))))))))))))
25 grudnia 2014 21:53 / 3 osobom podoba się ten post
Jolek

Kociara spokojnie, nie wiesz, ze to z czystej zlosliwosci sie taki temat rozpetal :))))))))))))))))))))))))

tak czy siak ludzie powinni wiedzieć co się w koło nich dzieje , w imię czego cierpią wszystkie zwierzęta, w jakich warunkach są hodowlane,przecież to są męczarnie a one tak samo jak i my czują co to ból .ludzie to najgorsze stworzenie na ziemi sami doprowadzamy do zniszczenia naszej planety,ile gatunków zwierząt jest na wyginięciu a przecież życie nie kończy się tu i teraz a następne pokolenia,a zmiany klimatyczne -tu też swoją rączkę przyłożył człowieczek.Wiem każdy sobie powie to nie ja ...
Jolek zastanawiałaś się kiedyś jaka przyszłość czeka twojego malucha...miejmy nadzieję ,że wszyscy będziemy żyli pięknie i szczęśliwie...,ja też mam dzieci ,może niedługo wnuki i aż boję się myśleć co może być za 10lat ,a co jemy samą chemię ,która przyczynia się,że będziemy coraz "zdrowsi" ....
to mój światopogląd ,jest nas miliony i każdy z nas ma swoją wizję świata a jak się komuś nie podoba moja to jego sprawa.
25 grudnia 2014 21:54 / 5 osobom podoba się ten post
Moją babcię dzisiaj wzięły córki na obiad do restauracji, jak przyszła po nią jedna z nich to mówi, że idą dzisiaj całą rodziną do eleganckiej restauracji na obiad, ja zostałam w domu. Ale nic straconego, ja tam zaraz wykonałam telefon do znajomej, przyjechali po mnie i spędziłam dzień u nich i jestem bardzo zadowolona bo w towarzystwie był tylko jeden Niemiec :)))
25 grudnia 2014 21:56
Jolek

wiecie, ze jak ktos ma grupe krwi 0, musi jesc mieso ? Niby to najlepsza grupa, ale jesli taki czlowiek jst wegetarianinem dlugo nie pozyje :))))))))))))))czytalam o tym i co ?? ma sie zabic bo kocha zwierzeta i nie bedzie jadl ? chore :)))))))))))))

No zobacz kobietko  nie mialam pojecia  a własnie mam zero  
25 grudnia 2014 21:56 / 1 osobie podoba się ten post
agamor

Moją babcię dzisiaj wzięły córki na obiad do restauracji, jak przyszła po nią jedna z nich to mówi, że idą dzisiaj całą rodziną do eleganckiej restauracji na obiad, ja zostałam w domu. Ale nic straconego, ja tam zaraz wykonałam telefon do znajomej, przyjechali po mnie i spędziłam dzień u nich i jestem bardzo zadowolona bo w towarzystwie był tylko jeden Niemiec :)))

Brakowalo mi Ciebie :))))))))))))))))))))))))))
25 grudnia 2014 21:58 / 1 osobie podoba się ten post
beata

No zobacz kobietko :-) :-) :-)  nie mialam pojecia :-)  a własnie mam zero :-) :-) :-) 

widzisz, kurde :))) zycie Ci ratuje :)))))))))) jedz mieso!! nie przestawaj, oczywiscie nie trzeba jesc codziennie, ale nie woln wyrzuci calkowicie z jadlopisu.
25 grudnia 2014 22:00
Gabrysia

Scarlet, na ten wirtualny torcik mam nadzieję 27.02. !! (w końcu udało mi się poprawić profil, nie wiem skąd marzec tam się wziął).

1000krotne dzięki dla Was za wsparcie - tego mi było potrzeba, szczególnie teraz w Święta BN :))))))
Ja dopiero teraz zdaję sobie sprawę z powagi sytuacji ....dopóki jako tako funkcjonowałam było superpozytywne myślenie.
Teraz dopiero rozszywrowuję: Banacha: miał być Oddział Transplantologii !, teraz Wawelska: Centrum Onkologii....
Chwała Bogu nie jestem obciążona genetycznie rakiem, ale.... mój młodszy brat miał przed rokiem b.ciężką operację też guz ...teraz się coś odnawia ;(

Postaram się mieć tableta w szpitalu (jeśli będzie dozwolone). Na razie czekam Nowego Roku w DE, potem się zobaczy co los przyniesie :)

Gabrysiu, to prawie razem będziemy świetować , ja 21.02...