Zaczelo sie tu duzo Dzoanow Krup robic i Michałów Pirogów :D a i jacyków :D
Zaczelo sie tu duzo Dzoanow Krup robic i Michałów Pirogów :D a i jacyków :D
No to kuska :-) :-) :-) :-) ja wam teraz powiem :-) :-) :-) :-) babke transportowalam z wozka do auta ,, no kobitka korpulentna :-) :-) :-) :-) no jakos tak ją nie fortunnie chwycilam ze jej to 30 letnie futro -czy tam Perl jake normalnie podarłam i to tak jebitnie az sie speszylam :-) no ale nic nie mowie , weszlismy-wjechalismy do restauracji jakos tak zamatalam ze nie zobaczyla nic , w domu tez nie kapnela sie ,, ale jutro chyba to jakos poceruję holercia :-) :-) :-) :-) no ale poszloooo po calym szwie :-) :-) :-) :-) chyba sie lisy ,czy tam nie wiem sobole zbuntowaly:-) :-) :-)
Mleczko,używasz jajek?I zawsze kupujesz je od tzw baby,co to ma kilka kurek w domu??
Jesz drób?Jesz inne mięska?Widziałaś w jakich warunkach hodowane sa te biedne kurczaki i inne gęsi ?Wiesz coś o uboju świnek,krówek?
A życie sobie,prawda?
Gabrysiu, trzymam Cię za słowo, zjemy razem po kawałku wirtualnego torcika 15 marca.
. :))))))))
Gabrysiu, bądź dobrej myśli.
Obecnie stosowane są nowoczesne metody podczas zabiegów operacyjnych i na pewno dobrze wszystko się skończy.
Przetrwasz to wszystko i wrócisz do pracy, na forum i będziesz szczęśliwym człowiekiem.
Przecież fest urodzinowy czeka... :-))
Mleczko,używasz jajek?I zawsze kupujesz je od tzw baby,co to ma kilka kurek w domu??
Jesz drób?Jesz inne mięska?Widziałaś w jakich warunkach hodowane sa te biedne kurczaki i inne gęsi ?Wiesz coś o uboju świnek,krówek?
A życie sobie,prawda?
PPPPPP och :-) jak ja to lubię:-)
a ja lubie kury kaczki gaski swinki, kroliki bardzo lubie mieso z krolika ;)))
aaa nie lubie wolowiny tylko ale to taki szczegol :)))
A skore prawdziwa nosze :))))))) na jesien :)))))))))))))))))))))))
Jak juz to ja toże króliczka takiego w smietanie och ,ach :-) :-) :-) :-) :-) no dzis jadlam tylko gęs w yej knejpie :-) :-) :-)
Kociara spokojnie, nie wiesz, ze to z czystej zlosliwosci sie taki temat rozpetal :))))))))))))))))))))))))
wiecie, ze jak ktos ma grupe krwi 0, musi jesc mieso ? Niby to najlepsza grupa, ale jesli taki czlowiek jst wegetarianinem dlugo nie pozyje :))))))))))))))czytalam o tym i co ?? ma sie zabic bo kocha zwierzeta i nie bedzie jadl ? chore :)))))))))))))
Moją babcię dzisiaj wzięły córki na obiad do restauracji, jak przyszła po nią jedna z nich to mówi, że idą dzisiaj całą rodziną do eleganckiej restauracji na obiad, ja zostałam w domu. Ale nic straconego, ja tam zaraz wykonałam telefon do znajomej, przyjechali po mnie i spędziłam dzień u nich i jestem bardzo zadowolona bo w towarzystwie był tylko jeden Niemiec :)))
No zobacz kobietko :-) :-) :-) nie mialam pojecia :-) a własnie mam zero :-) :-) :-)
Scarlet, na ten wirtualny torcik mam nadzieję 27.02. !! (w końcu udało mi się poprawić profil, nie wiem skąd marzec tam się wziął).
1000krotne dzięki dla Was za wsparcie - tego mi było potrzeba, szczególnie teraz w Święta BN :))))))
Ja dopiero teraz zdaję sobie sprawę z powagi sytuacji ....dopóki jako tako funkcjonowałam było superpozytywne myślenie.
Teraz dopiero rozszywrowuję: Banacha: miał być Oddział Transplantologii !, teraz Wawelska: Centrum Onkologii....
Chwała Bogu nie jestem obciążona genetycznie rakiem, ale.... mój młodszy brat miał przed rokiem b.ciężką operację też guz ...teraz się coś odnawia ;(
Postaram się mieć tableta w szpitalu (jeśli będzie dozwolone). Na razie czekam Nowego Roku w DE, potem się zobaczy co los przyniesie :)