Netto i i Aldi... no i rewe, ale tam jest tak drogo ze ja pierdziele.
Witajcie i żegnajcie Kochane moje ,szykuje się juz do powrotu do domku,waliza prawie upchana. A,najwazniejsze,od rodziny dostałam wino i kartkę z życzeniami:)
Odezwę się juz z domku,a Wigilię spędzę z Wami choć z domku,pracusie :)
Papatki
hahahaha
dobre są te babcie demencyjne, jeszcze zależy jaka ta demencja jest
ale moja jest dobra, dzień w dzień taki sam schemat DDDDD
Witajcie i żegnajcie Kochane moje ,szykuje się juz do powrotu do domku,waliza prawie upchana. A,najwazniejsze,od rodziny dostałam wino i kartkę z życzeniami:)
Papatki
Moja babuszka na ogół jest ok.
Często bywa po prostu wesoła, trochę zagubiona z tą swoją demencją.
Od czasu do czasu dostaje jakieś "fiksum dyrdum" jak np wczoraz z torebką.
Dziś jest spokój i bardzo przyjemny mam dzien.
Papatki
Ach ,to moje ciasto....tego mi było trzeba:)Aksamitne w smaku,niczym głos Orima,pieści kubki smakowe słodyczą z lekką nutą kwaskowatości i ledwo wyczuwalnym aromatem olejku rumowego.Brązowe i wyrośnięte,mniamuśne.I prawie całe moje:):):)
Papatki

A to zakrawa mi na okrucienstwo .................
jak można samemu jeść takie ciasto ..............
Dawaj tu pół blachy bo ci zaszkodzi :):):):):)
Papatki
Gosia !!! Dawaj do mnie !!! Mam piernik z powidłami ( kruszeje drugi dzień i polewa już ostygła... ) i rogaliki z dżemem czekoladowo-śliwkowym właśnie skończyłam piec ( a wyszło ci ich jak dla plutonu średnio zgłodniałego wojska ) właśnie ogłosiłam przerwę , bo nogi mi się ugięły , a w kręgosłupie straszliwie łupie....
Gosia !!! Dawaj do mnie !!! Mam piernik z powidłami ( kruszeje drugi dzień i polewa już ostygła... ) i rogaliki z dżemem czekoladowo-śliwkowym właśnie skończyłam piec ( a wyszło ci ich jak dla plutonu średnio zgłodniałego wojska ) właśnie ogłosiłam przerwę , bo nogi mi się ugięły , a w kręgosłupie straszliwie łupie....
a gdzie do Ciebie sie jedzie to ja tez wpadne?