to nie szczescie tylko urok osobisty ha ha ha ha
to nie szczescie tylko urok osobisty ha ha ha ha
Czytam i aż żałuję, że nie wyjechałam na Święta :D:D
Tu naszyjnik, tam 100euro i Niemcy mili i sympatyczni, kurczę,
a to błąd popełniłam.
U mnie cały dzien imprezowo. Tu dzisiaj było 11 osób w tym 3 dzieciaki w wieku 7, 4 i 7 lat. Głośno radośnie i śmiesznie. Mnóstwo prezentów dostawały przede wszystkim dzieciaki. Ale ja też otrzymałam drobiazgi i kopertę z życzeniami i kasą - jestem zadowolona. PDP zdekoncentrowana całkowicie, nie wiedziała, która to jej córka, myliła wnuczki, prawnuki, mnie chwilami nie rozpoznawała, bardzo mało odpoczywała dzisiaj, po prostu nie chciała się położyć i koniec. Siedziała przy stole przez całe popołudnie i wieczór i patrzyła jak rodzina świętuje. Nie było źle, czas przeleciał błyskawicznie, nawet na forum zaglądać nie miałam czasu. Graliśmy z dzieciakami w różne gry: chińczyk, uno, domino. A jak położyłam PDP i dzieciaki poszły spać to graliśmy w kanastę (lubię) do póżnej nocy. Dopiero teraz podczytywałam forum ale już konam więc idę lulać.
"...... Jestem piękny i uroczy - popatrzcie w moje oczy Jestem przecież najpiękniejszy, a na pewno najskromniejszy To ja, Narcyz się nazywam ......"
Gosiu-zazdroszczę i się cieszę, bo też i dużo negatywnego o stellach czytam. A tu tak pozytywnie:):):)
Powiedz mi z jakiej firmy jesteś-jeśli możesz. Bo jeśli ty masz tak fajnie, to jest
szansa, ze to firma rzetelna. Dla mnie takie info jest na wagę złota, bom świeżynka.
urok osobisty mojej pdp sprawił ze przylalem ha ha
............ przlałeś jej????????..............no wiesz Orim!!!!
:):):):):):):)