Pochwalijki

13 stycznia 2015 17:37 / 1 osobie podoba się ten post
nesca_nebesca

Super, że i tacy sie trafiają :) Ja jeszcze prezenta nie dostałam...buuuu :))) Ale Tobie gratuluje ! :)

I Ty moze dostaniesz zycze Ci tego serdecznie
13 stycznia 2015 17:47 / 7 osobom podoba się ten post
Zakomunikuję , że dziś mam przeszło 2 tysiące plusików .Bardzo mi miło.
Wczoraj całe popołudnie byłam na basenie w miłym towarzystwie,też fajnie .
18 stycznia 2015 09:55 / 7 osobom podoba się ten post
Nikt się nie chwali ,hallo co z wami.
Ja wczoraj byłam na tańcach.Zabawa przednia ,chyba lepiej się wytńczyłam niż na Sylwestra.Oj działo się ,a hit wieczoru ,,,Ale ,ale ,Aleksandra taka ładna ''jeszcze mi dzwięczy w głowie.
18 stycznia 2015 10:05 / 10 osobom podoba się ten post
A ja się pochwalę, że udało mi się wreszcie pokonać deprechę po powrocie do pracy. Wciągnęłam się w rytm pracy i pomału, pomału patrzę w przód. Co prawda staram się nie odliczać (ani nawet nie myślę ile mi zostało) bo mogłabym znowu się podłamać. Na to za wcześnie. Czekam za to na odwiedzimy mojej córci. Ma spędzić ze mną tydzień w lutym i już się nie mogę doczekać ;))))
18 stycznia 2015 10:06 / 2 osobom podoba się ten post
Przecież jest karnawał,a nastepny raz nie wiadomo kiedy się trafi.
18 stycznia 2015 10:10 / 2 osobom podoba się ten post
ivetta

Przecież jest karnawał,a nastepny raz nie wiadomo kiedy się trafi.

18 stycznia 2015 17:20
ORIM

poczytaj w necie ale usun tak na 100 % bo Fb przechowuje konta pomimo ze usuniesz standartowo

Usunęłam właśnie. Zgłosiłam to przez internet. Najważniejsze, że zablokowali mi konto i nie przychodzą na e-maila bzdurne informacje "-))
Dzięki za podpowiedź, bo nie wiedziałam o tym, że można tam konto usunąć )
18 stycznia 2015 17:39 / 4 osobom podoba się ten post
WSTENGA

A ja się pochwalę, że udało mi się wreszcie pokonać deprechę po powrocie do pracy. Wciągnęłam się w rytm pracy i pomału, pomału patrzę w przód. Co prawda staram się nie odliczać (ani nawet nie myślę ile mi zostało) bo mogłabym znowu się podłamać. Na to za wcześnie. Czekam za to na odwiedzimy mojej córci. Ma spędzić ze mną tydzień w lutym i już się nie mogę doczekać ;))))

Wstega powiem ci jedno odliczanie dni i zastanawianie sie ile mam jeszcze do konca jest najgorsze co moze byc....ja nie odliczam ja po prostu czekam i zaczynam odliczac jak mam dwa tyg do knca i jaką ma wtedy radosc ze tych dni jest juz tak malutko...mnie to pomaga...pozdrawiam
18 stycznia 2015 17:48 / 1 osobie podoba się ten post
psota

Wstega powiem ci jedno odliczanie dni i zastanawianie sie ile mam jeszcze do konca jest najgorsze co moze byc....ja nie odliczam ja po prostu czekam i zaczynam odliczac jak mam dwa tyg do knca i jaką ma wtedy radosc ze tych dni jest juz tak malutko...mnie to pomaga...pozdrawiam

psota, dokładnie robię tak samo :)
20 stycznia 2015 08:59 / 1 osobie podoba się ten post
Wczorajszy wieczór spędziłam na spotkaniu z koleżankami na pizzy.Jak to fajnie być i nie patrzyć na zegarek ,że czas się kończy ,że muszę wracać.
20 stycznia 2015 09:42 / 1 osobie podoba się ten post
psota

Czasami jak przyjechałam do Niemiec , to zaczynałam odliczanie od samego początku . Potem przeszłam na taki system jak Twój i było o wiele lepiej :) Mniej depresji że jeszcze 3 miesiące .
22 stycznia 2015 17:46 / 10 osobom podoba się ten post
Ja się chwalę całemu światu dziś, że siem przełamałam i zadzwoniłam do firmy, od ręki przeszłam test językowy, wypadłam na dobry- , i jutro będę rozmawiać dokładnie o ofercie-na razie takiej na zastępstwo bo to mój pierwszy wyjazd. Jak się coś wyklaruję to będę chwalić się dalej, a i bloga tu sobie założę, a co! ;)
22 stycznia 2015 17:48 / 1 osobie podoba się ten post
Czekamy,czekamy:))
22 stycznia 2015 18:32 / 2 osobom podoba się ten post
slonecznie

Ja się chwalę całemu światu dziś, że siem przełamałam i zadzwoniłam do firmy, od ręki przeszłam test językowy, wypadłam na dobry- , i jutro będę rozmawiać dokładnie o ofercie-na razie takiej na zastępstwo bo to mój pierwszy wyjazd. Jak się coś wyklaruję to będę chwalić się dalej, a i bloga tu sobie założę, a co! ;)

no wreszcie...
22 stycznia 2015 18:58 / 5 osobom podoba się ten post
slonecznie

Ufff jaka ulga,nikt Cię nie skrzyczał,nikt nie wyśmiał :))))))) Bałam się tak samo jak Ty,gratulacje !!