Pochwalijki

11 lutego 2015 12:08 / 1 osobie podoba się ten post
margaritka59

Mój syn zakończył dzisiaj edukację w Szkole Głównej Handlowej w Warszawie, obroną pracy magisterskiej wynikiem 4+. Wcześniej , na Politechnice Lubelskiej zdobył inżyniera. Jestem bardzo dumna z niego, cieszę się bardzo i dzielę się z Wami tą radością.

Gratulacje dla syna i dla Ciebie -:)....Bądź dumna , bo na to zasłużyłaś - cieszę się razem z Tobą -:))))))
11 lutego 2015 15:41 / 1 osobie podoba się ten post
margaritka59

Mój syn zakończył dzisiaj edukację w Szkole Głównej Handlowej w Warszawie, obroną pracy magisterskiej wynikiem 4+. Wcześniej , na Politechnice Lubelskiej zdobył inżyniera. Jestem bardzo dumna z niego, cieszę się bardzo i dzielę się z Wami tą radością.

Gratuluje -sluznie ze jestes dumna))))))))))))
11 lutego 2015 15:43 / 2 osobom podoba się ten post
margaritka59

ciesz się ,ciesz,,,gratuluje !!!!
11 lutego 2015 20:01 / 1 osobie podoba się ten post
Ja tez sie moge pochwalic dzisiaj, w naszej Halli, gdzie siedzimy z pdp nadal stoi szopkav bozonarodzeniowa, a od dzisiaj na stol wjechaly dwa zajace, trzy owieczki i piec kurczaczkow. Lekki odlot mam jak nacto patrze:))))
11 lutego 2015 21:04 / 2 osobom podoba się ten post
Spotkał mnie dzisiaj drugi powód do radości. Miałam z kim podzielić się dobra nowiną , a to jest podwójne szczęście.Dziękuję:)
12 lutego 2015 08:02 / 1 osobie podoba się ten post
Pochwale sie dobrze przespana nocka:) I tym, ze dzieci juz w lepszym stanie:) I...znacie ten przesad, ze w Nowym Roku mezczyzna musi jako pierwszy obcy prog przekroczyc? Dzisiaj kominiarz do mnie przyjdzie:):):):) To bedzie bardzo udany rok;);););)
12 lutego 2015 08:05 / 6 osobom podoba się ten post
moncherie

Pochwale sie dobrze przespana nocka:) I tym, ze dzieci juz w lepszym stanie:) I...znacie ten przesad, ze w Nowym Roku mezczyzna musi jako pierwszy obcy prog przekroczyc? Dzisiaj kominiarz do mnie przyjdzie:):):):) To bedzie bardzo udany rok;);););)

Aha , przyjdzie Cudo komin przeczyścić , czy ktoś inny ??? .....dzieciaczki do przedszkola chyba odstawisz , żeby się w sadzy nie babrały ? -:)))))))
Jeżuńciu , teraz dopiero doczytałam : to ten kominiarz cały rok będzie ten komin przeczyszczał ?.....Noooo , to faktycznie udany , płodny rok będziesz miała , no , no , nic , tylko zazdrościć !!! -:)))))))
12 lutego 2015 08:26 / 3 osobom podoba się ten post
Arabrab, nie strasz, kobieto.... Nie znam tutejszego kominiarza. A jak stary i brzydki bedzie???? I jeszcze na caly rok zostanie??? Dobrze mi tu samej z dziecmi. Nie potrzebuje lokatora. Jak cos do zrobienia jest czego sama zrobic nie umiem lub nie daje rady, to Cudo lub moj Tato przyjezdzaja i robia. Taniej wychodzi niz caly rok faceta w domu trzymac;););) A tego komina w domu nie czyszcze. Przynajmniej nie w swoim;););) No i dzieci przy tym nie ma:)
12 lutego 2015 09:15 / 3 osobom podoba się ten post
Andrea, jest jeszcze inne rozwiazanie. To Ty na dochodne jestes. Ty przychodzisz oprana, pachnaca, a facet sie stara i z niespodziankami(przyjemnymi) czeka na Ciebie:):):) Dwa pierwsze warianty przetestowalam. Nie podobaly mi sie. Teraz jestem przy trzecim:):):):):)
12 lutego 2015 14:41 / 7 osobom podoba się ten post
Teraz ja się pochwalę:))
Dostałam dziś prezent od męża na Walentynki:))
Bardzo się wzruszyłam, tak bardzo odczuwam brak bliskich na wyjeździe :))))
14 lutego 2015 12:49
ewa14

Teraz ja się pochwalę:))
Dostałam dziś prezent od męża na Walentynki:))
Bardzo się wzruszyłam, tak bardzo odczuwam brak bliskich na wyjeździe :))))

Ewcia nie smutaj się masz nas :))) my taka emigracyjna rodzina....
14 lutego 2015 13:31 / 15 osobom podoba się ten post
Hurra! Mam nową pracę, w nowej firmie, na dobrych warunkach. Jak będzie w praktyce to się okaże, ale wygląda to dobrze. Oby PDP był względnie ok.
Chyba opłaciło mi się zrezygnować z poprzedniej firmy, która wykorzystując zmianę przepisów zmieniła warunki umowy opiekunkom na gorsze. 
14 lutego 2015 13:35 / 1 osobie podoba się ten post
Zofija

Hurra! Mam nową pracę, w nowej firmie, na dobrych warunkach. Jak będzie w praktyce to się okaże, ale wygląda to dobrze. Oby PDP był względnie ok.
Chyba opłaciło mi się zrezygnować z poprzedniej firmy, która wykorzystując zmianę przepisów zmieniła warunki umowy opiekunkom na gorsze. 

no to fajnie, że Ci się udało :)))
pozdrawiam
14 lutego 2015 13:48 / 3 osobom podoba się ten post
Zofija

Jej jej jej! Ja też gratuluję:) Kto nie ryzykuje, ten nie zyskuje;). A to pokazuje, że, przynajmniej czasami, nie zgadzanie się na pogorszenie się warunków, nie tylko nie skutkuje utratą pracy, ale wręcz poprawą jej warunków:):):).
14 lutego 2015 13:54 / 1 osobie podoba się ten post
slonecznie

Jej jej jej! Ja też gratuluję:) Kto nie ryzykuje, ten nie zyskuje;). A to pokazuje, że, przynajmniej czasami, nie zgadzanie się na pogorszenie się warunków, nie tylko nie skutkuje utratą pracy, ale wręcz poprawą jej warunków:):):).

Powodzenia Zofijko w nowej pracy:) Nie ma tego zlego co na dobre by nie wyszlo!!!