Pochwalijki

19 lutego 2015 14:21
ORIM

ile placisz od karteczki ??? ha ha bo okazalo sie ze mam jeszcze troszke czasu do wyjazdu

Nie wiem, u Cuda w naturze place. On zalatwia karteczki, a ja u niego prasuje i okna myje;););) Tata, dla odmiany, za wikt i opierunek robi:):) 
19 lutego 2015 14:53 / 1 osobie podoba się ten post
moncherie

Nie wiem, u Cuda w naturze place. On zalatwia karteczki, a ja u niego prasuje i okna myje;););) Tata, dla odmiany, za wikt i opierunek robi:):) 

pasuje ha ha 
19 lutego 2015 14:55 / 1 osobie podoba się ten post
No to pakuj sie i przyjezdzaj:):):)
23 lutego 2015 06:58 / 7 osobom podoba się ten post
Dobra wiadomość na początek dnia i tygodnia :): "Ida" dostała Oscara :)!!!
23 lutego 2015 07:15 / 4 osobom podoba się ten post
To wielkie święto Polskiego Kina!!! To pierwszy w historii Oscar dla filmu pełnometrażowego. Do "dzisięciu razy sztuka":))))
23 lutego 2015 07:41 / 2 osobom podoba się ten post
salazar

Dobra wiadomość na początek dnia i tygodnia :): "Ida" dostała Oscara :)!!!

I w taki oto sposób można się cieszyć.Gratulacje dla :Idy::
24 lutego 2015 21:44
Siema wszystkim, co słychać? :)
24 lutego 2015 22:38 / 2 osobom podoba się ten post
KrystynaL

Siema wszystkim, co słychać? :)

Siema. Co słychać? Zależy gdzie ucho przyłożysz.
25 lutego 2015 11:25 / 9 osobom podoba się ten post
Z głupia frant wypełniłam ankietę przysłaną na maila....

Przed chwilą miałam telefon-"wygrałam" dofinansowanie do kursu j.angielskiego w wysokości 1800 zł.
Mam nadzieję,że uda mi sie to zamienić na j.niemiecki,bo angielski znam dosyć dobrze,a moja niemiecka gramatyka woła o pomstę do nieba ;)
25 lutego 2015 11:34 / 2 osobom podoba się ten post
basiaim

Przed chwilą miałam telefon-"wygrałam" dofinansowanie do kursu j.angielskiego w wysokości 1800 zł.
Mam nadzieję,że uda mi sie to zamienić na j.niemiecki,bo angielski znam dosyć dobrze,a moja niemiecka gramatyka woła o pomstę do nieba ;)

Basiu gratulacje....
25 lutego 2015 11:43 / 3 osobom podoba się ten post
basiaim

Szcześciara z Ciebie.. Brawo.
25 lutego 2015 11:51 / 8 osobom podoba się ten post
Dzięki :)

Ale muszę sie też pochwalić,że mam szczęście w konkursach.
Dużo rzeczy wygrałam,z takich spektakularnych m.in. automat do prania,odkurzacz,wizyty u kosmetyczki,fryzjera...
A najbardziej ucieszyła mnie wycieczka do czeskiej Pragi,gdzie zawsze chciałam pojechać,a ciągle coś stawało na przeszkodzie. Zwiedziłam wtedy też Kutną Horę i Karlove Vary :)
25 lutego 2015 18:07 / 7 osobom podoba się ten post
pochwalam sie,ze spedzilam cudowne popoludnie z nasza forumowa Renia....pochodzilysmy nad Renem,po sklepach,kawke wypilysmy,na ktora Renia mnie zaprosila.jest to przemila,niesamowita dziewczyna.mam nadzieje na dalsze spotkania z nia....Dzieki Reniu....polubilam cie bardzo...
25 lutego 2015 18:10 / 10 osobom podoba się ten post
Ha! A ja biorac przyklad z ani52, pochwalam Salazar. Fajna babka :D Wesola usmiechnieta wygadana.Ruda jak ja, no ja mam troche mniej rude wlosy niz ona :D Ale ogolnie spoko. POznalam tez wisienke, ale nie mialam okazji zbyt dlugo z nia porozmaiwac :D Ale tez fajna. Takze mialam spoko popoludnie,. Nogi mam w du... bo w jena strone szlam buta???? Debil ze mnie, pozniej juz ubanem. To nie na moje lata i nie na moje zdrowie. Hahahahah.
25 lutego 2015 18:30 / 1 osobie podoba się ten post
basiaim

no Brawo-Gratuluje