nie zatracaj ducha...cos ci sie wlecze z ta nowa robota.ofert brak?
nie zatracaj ducha...cos ci sie wlecze z ta nowa robota.ofert brak?
Bardzo dobrze Jolek,że się odprężyłaś w towarzystwie dziewczyn. Nawet inaczej już piszesz, nie tak rozpaczliwie, widać,że taka odskocznia ci była potrzebna.
Cieszę się. :))))
Nie ma takiego tematu.....chyba.....
A ja mam przeogromną ochotę się pochwalić ;)
Dzwonilam przed chwilą do firmy przewozowej, z którą jezdze i jest! Jest zarezerwowany mój bilet na 7.01.2015!!!!!
Lawenda jaka Ty odmnieniona jestes-co to za eliksir :))))
Praca tak na mnie wpływa. Prawda,że korzystnie? :)
Chyba 2016? Hahahah
Praca tak na mnie wpływa. Prawda,że korzystnie? :)
Co Ty za post archaiczny wygrzebalas? ;)
Ta wiosna Cie chyba otumaniła ;)))))))))
Chwale sie:) Ten wczorajszy regal co to z takim impetem do wanny wczoraj wpadl stoi:) Przy pomocy sznurka, kilku srubek, tasmy klejacej, szczebelka z lozeczka corki i innowacyjnej technologii wlasnej stworzylam zupelnie nowa konstrukcje, ktora powinna wytrzymac do konca swiata i 3 dni dluzej;););) Jesli bym sie jednak jutro nie odezwala to znak, ze w nocy znowu zaczal zyc wlasnym zyciem i narobil takiego halasu, ze na zawal zeszlam;););)

Anerik- podziw za niezgubienie się w lesie-przecież to trudne jest!
Ja się chwalę, że trafiłam bardzo fajnie. Nie przemęczam się, mam bardzo miłą pdp i jej córka też bardzo miła i pomocna i kulturalna. Dzwoniła dziś dla mnie z swojej komórki do pośrednika, by wyszukał mi kolejną sztellę w pobliżu, bo tu gdzie jestem, jestem tylko na zastępstwie. Dostałam też prawdziwe kwiaty na powitanie:). Bardzo się cieszę:) Jest fajnie!
A ! I lubię mały ogródek dookoła domku- i domek i ogródek mały, ale podobają mi się. Dziś padało większość dnia, cudownie było postać wieczorem kilka chwil na kamiennym tarasie, powdychać świeżego powietrza, podelektować się odgłosem spadającego deszczu i wyciszyć się. Dookoła mnie dużo zieleni, drzew i ładnych krzewów. Okolica domków jednorodzinnych na przedmieściach-jakbym była w małym miasteczku, a nie prawie 2 milionowej metropolii!