Pochwalijki

19 marca 2015 14:59 / 1 osobie podoba się ten post
mzap88

istna paranoja!!!!

to stawka netto wiec brutto wychodzi jakies 1644 i do tego trzeba dodac wyzywienie i mieszkanie ok 440 co daje razem 2084 euro brutto !!!! Wiec grubo powyzej placy minimalnej
19 marca 2015 15:07 / 3 osobom podoba się ten post
ORIM

to stawka netto wiec brutto wychodzi jakies 1644 i do tego trzeba dodac wyzywienie i mieszkanie ok 440 co daje razem 2084 euro brutto !!!! Wiec grubo powyzej placy minimalnej

q,,, To prosze tąoferte heee, bo mnie takie poniżenie płacowe spotkało pierwszy raz,,, Ale mam to w nosie, już mam coś innego
godnego Mnie,,,hee
19 marca 2015 15:41 / 4 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

1050eu.

Mnie powaliła ta kwota.........powiedz panią z agencji że masz dobre serce i oddasz im to miejsce!!!
19 marca 2015 16:59 / 1 osobie podoba się ten post
kasiachodziez

Mnie powaliła ta kwota.........powiedz panią z agencji że masz dobre serce i oddasz im to miejsce!!!

Niech szukaja naiwnych,,,,,ale nie ze mną takie numery. hee
19 marca 2015 21:20 / 3 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

Niech szukaja naiwnych,,,,,ale nie ze mną takie numery. hee

Ona, nie beda zbyt dlugo szukac i to jest to, co kladzie normalnym ceniacym swoja prace, klody pod nogi. Uwierz mi , ze bedzie coraz trudniej o dobre oferty, poniewaz coraz wiecej Polek jest w sytuacji podbramkowej. Nawet ustawe o te 8,50 eu , ktore Niemcy zapewnili, polska polityka odparla. Taki siwat zasr...
20 marca 2015 07:34 / 1 osobie podoba się ten post
leni

Ona, nie beda zbyt dlugo szukac i to jest to, co kladzie normalnym ceniacym swoja prace, klody pod nogi. Uwierz mi , ze bedzie coraz trudniej o dobre oferty, poniewaz coraz wiecej Polek jest w sytuacji podbramkowej. Nawet ustawe o te 8,50 eu , ktore Niemcy zapewnili, polska polityka odparla. Taki siwat zasr...

Leni, musze Ci przyznac racje, niestety tak jest.
20 marca 2015 08:18 / 3 osobom podoba się ten post
Moje dziecko dostalo miejsce w przedszkolu:):):):) Tzn zostaje w tym, w ktorym jest. Zmienia tylko pietro:)
20 marca 2015 09:35 / 1 osobie podoba się ten post
moncherie

Moje dziecko dostalo miejsce w przedszkolu:):):):) Tzn zostaje w tym, w ktorym jest. Zmienia tylko pietro:)

Znaczy sie pnie sie do góry ha ha 
20 marca 2015 09:36 / 4 osobom podoba się ten post
Dzis dostalem od syna pdp internet mobilny z gwarancja doładowan.Biedaczek nie wie ile ja przesiaduje na forum ha ha Oj bedzie go to kosztowac hihi
20 marca 2015 10:38
leni

Wiem, że to pochwalijki, ale muszę to napisać: MASAKRA.
Leni, bardzo mnie zaciekawiło twoje zdanie w tej kwestii-interesuję się teraz tym tematem. Mogłabyś trochę rozwinąć swoją myśl
o tym, że coraz trudniej będzie o dobre oferty?
20 marca 2015 10:39 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

Dzis dostalem od syna pdp internet mobilny z gwarancja doładowan.Biedaczek nie wie ile ja przesiaduje na forum ha ha Oj bedzie go to kosztowac hihi

Orim, ale forum, aż tak dużo nie ciągnie. Chyba, że filmy na necie w jakości HD oglądasz:D. Oj to wtedy biedna kieszeń tego człowieka-syna twojej pdp:D.
20 marca 2015 12:38
slonecznie

Orim, ale forum, aż tak dużo nie ciągnie. Chyba, że filmy na necie w jakości HD oglądasz:D. Oj to wtedy biedna kieszeń tego człowieka-syna twojej pdp:D.

Skype tez duzo ciagnie i jak pisałaś filmy,
a forum to spoko,mozna siedziec
20 marca 2015 16:37 / 3 osobom podoba się ten post
slonecznie

Leni, bardzo mnie zaciekawiło twoje zdanie w tej kwestii-interesuję się teraz tym tematem. Mogłabyś trochę rozwinąć swoją myśl

Slonecznie, doskonale znasz sytuacje na rynku pracy w Pl. Nie ukrywajmy, ze dla wielu rodzin taki wyjazd mamy do pracy, jest szansa na lepsze zycie , albo na przezycie. Niestety wiele kobiet zajmujacych sie opieka, nie wlada plynnie obcym jezykiem i dlatego biora one oferty ciezkie o zanizonych zarobkach. Jak myslisz, kogo wezmie taka firma jesli ma wybor, pania ze swietnym jezykiem i stawiajaca warunki, czy pania ze znikoma znajomascia jezyka i godzaca sie na wszystko? Firmy szukaja oszczednosci i beda je znajdywac. Naturalnie agencja , ktorej zalezy na dobrej opinii , nie zrobi tego, ale niewiele jest takich.
21 marca 2015 07:36 / 16 osobom podoba się ten post
Pochwalam się!!! Dzisiaj Dzień Wiosny!!! U mnie w domku szczególnie szczęśliwy i radosny!!! 21 marca przyszły na świat moje córki. Dorosłe już dziś baby :))) Skończyły studia, porobiły podyplomówki i pracują (w PL). A ja się cieszę i jestem bardzo dumna, że takie wspaniałe - piękne i mądre - dziewczyny urodziłam!!! Jest między nimi 7 lat i 2 godziny różnicy :)))
21 marca 2015 07:55 / 4 osobom podoba się ten post
slonecznie

Juz jest trudniej-powyzej 1200 ciężko przez agencję coś znaleźć.Własciwie to większość się zatrzymałą na 1050.Poczytaj oferty na forum-nędza i bryndza.Nie ma w czym nawet wybierać za bardzo.