istna paranoja!!!!
istna paranoja!!!!
to stawka netto wiec brutto wychodzi jakies 1644 i do tego trzeba dodac wyzywienie i mieszkanie ok 440 co daje razem 2084 euro brutto !!!! Wiec grubo powyzej placy minimalnej
1050eu.
Mnie powaliła ta kwota.........powiedz panią z agencji że masz dobre serce i oddasz im to miejsce!!!
Niech szukaja naiwnych,,,,,ale nie ze mną takie numery. hee
Ona, nie beda zbyt dlugo szukac i to jest to, co kladzie normalnym ceniacym swoja prace, klody pod nogi. Uwierz mi , ze bedzie coraz trudniej o dobre oferty, poniewaz coraz wiecej Polek jest w sytuacji podbramkowej. Nawet ustawe o te 8,50 eu , ktore Niemcy zapewnili, polska polityka odparla. Taki siwat zasr...
Moje dziecko dostalo miejsce w przedszkolu:):):):) Tzn zostaje w tym, w ktorym jest. Zmienia tylko pietro:)
Ona, nie beda zbyt dlugo szukac i to jest to, co kladzie normalnym ceniacym swoja prace, klody pod nogi. Uwierz mi , ze bedzie coraz trudniej o dobre oferty, poniewaz coraz wiecej Polek jest w sytuacji podbramkowej. Nawet ustawe o te 8,50 eu , ktore Niemcy zapewnili, polska polityka odparla. Taki siwat zasr...
Dzis dostalem od syna pdp internet mobilny z gwarancja doładowan.Biedaczek nie wie ile ja przesiaduje na forum ha ha Oj bedzie go to kosztowac hihi
Orim, ale forum, aż tak dużo nie ciągnie. Chyba, że filmy na necie w jakości HD oglądasz:D. Oj to wtedy biedna kieszeń tego człowieka-syna twojej pdp:D.
Wiem, że to pochwalijki, ale muszę to napisać: MASAKRA.
Leni, bardzo mnie zaciekawiło twoje zdanie w tej kwestii-interesuję się teraz tym tematem. Mogłabyś trochę rozwinąć swoją myśl
o tym, że coraz trudniej będzie o dobre oferty?
Wiem, że to pochwalijki, ale muszę to napisać: MASAKRA.
Leni, bardzo mnie zaciekawiło twoje zdanie w tej kwestii-interesuję się teraz tym tematem. Mogłabyś trochę rozwinąć swoją myśl
o tym, że coraz trudniej będzie o dobre oferty?