Pochwalijki

15 kwietnia 2015 21:18 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Oszalałaś ? 15 ojro za 3 lakiery ?.......przecież to by były 3 paczki fajek !!! :-)))))))))))

A jakby to przemonopolić? Np na piwa?
15 kwietnia 2015 21:20 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Oszalałaś ? 15 ojro za 3 lakiery ?.......przecież to by były 3 paczki fajek !!! :-)))))))))))

srajek nie fajek ehheeheh jak nie pale to na lakiery chociaz noooooo;))))
15 kwietnia 2015 21:24 / 1 osobie podoba się ten post
MeryKy

A jakby to przemonopolić? Np na piwa?

piwo wysiuskasz fajki wydmuchasz a lakier na paznokciach z tydzien jeszcze o !!!:)))) i co glupio Wam baboszki jedne heheheh
15 kwietnia 2015 21:25 / 1 osobie podoba się ten post
Diarana

srajek nie fajek ehheeheh jak nie pale to na lakiery chociaz noooooo;))))

Wiesz jakie dzisiaj zarąbiaste lakiery widziałam u mnie w " Bierdonce " ? i to po 3 pln z haczykiem ! A jak czesto po pomalowaniu  pazurków można kolorki zmieniać , zmywacza nawet nie trzeba , bo same się lakiery powykruszają tak cudnie odpryskują ! )))))))))) 
15 kwietnia 2015 21:27 / 2 osobom podoba się ten post
Diarana

piwo wysiuskasz fajki wydmuchasz a lakier na paznokciach z tydzien jeszcze o !!!:)))) i co glupio Wam baboszki jedne heheheh

A ja myślałam że lakier do wlosów???? hahahah
15 kwietnia 2015 21:28 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Wiesz jakie dzisiaj zarąbiaste lakiery widziałam u mnie w " Bierdonce " ? i to po 3 pln z haczykiem ! A jak czesto po pomalowaniu  pazurków można kolorki zmieniać , zmywacza nawet nie trzeba , bo same się lakiery powykruszają tak cudnie odpryskują ! :-))))))))))) 

taaaa widzialam Cie jak z biedrony wychodzilas i te lakieryyyyyyyy :)))))))haha
15 kwietnia 2015 21:31 / 2 osobom podoba się ten post
Diarana

taaaa widzialam Cie jak z biedrony wychodzilas i te lakieryyyyyyyy :)))))))haha

Nooo ! a wiesz jakie śliczne kolory ? takie mocno perliste , blyszczące , że światła nie trzeba zapalać , bo wystarczy , że się by łapkami machało i dyskotekowe światła za darmochę ! ))))))))
15 kwietnia 2015 21:34
Barbara niepowtarzalna

Nooo ! a wiesz jakie śliczne kolory ? takie mocno perliste , blyszczące , że światła nie trzeba zapalać , bo wystarczy , że się by łapkami machało i dyskotekowe światła za darmochę ! :-)))))))))

ja Cie prosze o jedno...........zejdz na ziemie! heheheeh :)))))
15 kwietnia 2015 21:36 / 2 osobom podoba się ten post
Diarana

ja Cie prosze o jedno...........zejdz na ziemie! heheheeh :)))))

Po co ? podobno w niebie jest cudownie ? ))))....ide spac , jutro pogadamy )))))
15 kwietnia 2015 21:38 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Po co ? podobno w niebie jest cudownie ? :-)))))....ide spac , jutro pogadamy :-))))))

niech Ci sie lakiery przysnia haha spokojnej nocy :)))
15 kwietnia 2015 21:55 / 9 osobom podoba się ten post
Się pochwalić chciałam co dostałam na urodziny od mojego szefa, czyli babci syna.
Otóż, oprócz pięknego bukietu kwiatów otrzymałam taki oto prezent:
Gutschein Frau Jxxxxxxx Oxxxxxxxx
fur 2 Stck. PKW-Sommerreifen inkl. Montage
Der Gutschein ist einlosbar bei Herrn Gxxxxxx Hxxxxxx ( to mój szef :) )
Termin der Einlosung des Gutscheins ist bis zum Jahre 2020

Prawda, że ma facet fantazję? No tak sie usmiałam, że do tej pory mam banana na buzi :))))))))))
W poniedziałek zmieniali mi opony na letnie i przy okazji zapytałam jak szacują ich stan, więc pan powiedział, że nowe by się przydały. Wspomniałam o tym szefowi, bo to on załatwiał tę wymianę, a on na to odpowiedział, że coś pomyśli. No i wymyslił :)))))))))))) Szczerze mówiąc wolałabym rownowartość w gotówce, bo w Polsce miałabym za tę cene 4 opony, no ale przeciez nie wypada mi zaproponować. Oczywiscie Gutschein pieknie wydrukowany piekną czcionką na papierze eleganckim. Jaja jak berety. Dawno nikt mi takiej niespodzianki nie sprawił :))))))))))
16 kwietnia 2015 10:53 / 4 osobom podoba się ten post
doda1961

Się pochwalić chciałam co dostałam na urodziny od mojego szefa, czyli babci syna.
Otóż, oprócz pięknego bukietu kwiatów otrzymałam taki oto prezent:
Gutschein Frau Jxxxxxxx Oxxxxxxxx
fur 2 Stck. PKW-Sommerreifen inkl. Montage
Der Gutschein ist einlosbar bei Herrn Gxxxxxx Hxxxxxx ( to mój szef :) )
Termin der Einlosung des Gutscheins ist bis zum Jahre 2020

Prawda, że ma facet fantazję? No tak sie usmiałam, że do tej pory mam banana na buzi :))))))))))
W poniedziałek zmieniali mi opony na letnie i przy okazji zapytałam jak szacują ich stan, więc pan powiedział, że nowe by się przydały. Wspomniałam o tym szefowi, bo to on załatwiał tę wymianę, a on na to odpowiedział, że coś pomyśli. No i wymyslił :)))))))))))) Szczerze mówiąc wolałabym rownowartość w gotówce, bo w Polsce miałabym za tę cene 4 opony, no ale przeciez nie wypada mi zaproponować. Oczywiscie Gutschein pieknie wydrukowany piekną czcionką na papierze eleganckim. Jaja jak berety. Dawno nikt mi takiej niespodzianki nie sprawił :))))))))))

a nowe auto by do tych opon nie pasowalo ? ha ha ha
Tez bedzie wszystko ladnie wydrukowane na firmowym papierze dowodu rejestracyjnego hihi
16 kwietnia 2015 11:32 / 9 osobom podoba się ten post
A ja muszę się pochwalić że mój nowy domek pnie się do góry właśnie wczoraj zalany został strop parteru tak więc piwnice i salony już są teraz poddasze i dach a potem zobaczymy na ile fundusze pozwolą może w tym roku okna i drzwi wstawimy :)
16 kwietnia 2015 12:05 / 5 osobom podoba się ten post
Moja dziś do południa z PDP.
Więc ja jak za dziecięcych lat,
rowerkiem po promenadzie,
potem spacerek po plaży,
pozbierałem muszelek i jednego kraba
(martwy był to go wziąłem, może się zasuszy)
16 kwietnia 2015 12:48 / 2 osobom podoba się ten post
darekr

Moja dziś do południa z PDP.
Więc ja jak za dziecięcych lat,
rowerkiem po promenadzie,
potem spacerek po plaży,
pozbierałem muszelek i jednego kraba
(martwy był to go wziąłem, może się zasuszy)

rozkoszuj sie swoja Opiekunka i powrotem do dziecinstwa:):)