LO matulu! A jak nie będzie smakowac...? Cale forum będzie mnie wysmiewac.....
LO matulu! A jak nie będzie smakowac...? Cale forum będzie mnie wysmiewac.....
Chwalę się, że dzisiejszy obiad smakował pdp. Zażyczyła sobie zupę warzywną. O dziwo moje zupy zawsze jej smakują, choć nie jestem mocna w ich gotowaniu. Zdecydowanie lepiej wychodzi mi drugie danie, za które byłam chwalona na poprzedniej stelli. Nie dogodzi się!
Diarana przez to latanie po sklepach troche kalori spaliłyśmy , więc trzeba było uzupełnić lodami haha
Superaśnie było , a zakupione ciuszki super , fajni sie w nich czuję .
Moze tu to napisze.
Sprzatam sobie łazienke i nagle slysze zawodzenie.Rzucam wiec robote i lece do babci.Musze wytlumaczyc.Moja babcia ma SM i wiele innych roznych ciezkich chorob.Taki jek moze byc wiec oznaka,ze dostala jakiegos przykurczu miesni,cos ja bardzo boli i wtedy trzeba byc przy niej.
Rzucam wiec robote w łazience i wpadam do babci pokoju.Babcia patrzy na mnie zdziwiona.Ja rowniez stoje jak wryty.Nic sie nie dzieje !
Co sie okazalo : babcia sluchala mszy w radio i zaczela spiewac ha ha To zawodzenie to wlasnie byl jej spiew hihi
Dlaczego napisalem to w pochwalajkach ? Otoz dlatego,ze jej zachowanie swiadczy o tym ze mnie akceptuje i czuje sie w moim towarzystwie swobodnie.Dlatego "spiewala " na caly glos ha ha
Żeby się ona zbyt swobodnie nie poczuła;))
Moze tu to napisze.
Sprzatam sobie łazienke i nagle slysze zawodzenie.Rzucam wiec robote i lece do babci.Musze wytlumaczyc.Moja babcia ma SM i wiele innych roznych ciezkich chorob.Taki jek moze byc wiec oznaka,ze dostala jakiegos przykurczu miesni,cos ja bardzo boli i wtedy trzeba byc przy niej.
Rzucam wiec robote w łazience i wpadam do babci pokoju.Babcia patrzy na mnie zdziwiona.Ja rowniez stoje jak wryty.Nic sie nie dzieje !
Co sie okazalo : babcia sluchala mszy w radio i zaczela spiewac ha ha To zawodzenie to wlasnie byl jej spiew hihi
Dlaczego napisalem to w pochwalajkach ? Otoz dlatego,ze jej zachowanie swiadczy o tym ze mnie akceptuje i czuje sie w moim towarzystwie swobodnie.Dlatego "spiewala " na caly glos ha ha
a ja sobie buty, czółenka kupiłam, z martensa za rozsądną cenę :D, mam w czym iść na komunię :D
wstaw zdjecie butow jak mozesz..
Moze tu to napisze.