Pochwalijki

30 grudnia 2014 16:21 / 3 osobom podoba się ten post
Ja mogę się pochwalić ,że jutro idę na bal.
30 grudnia 2014 16:26 / 2 osobom podoba się ten post
A ja się mogę pochwalić, ze już się lepiej czuję mimo nocnego latania do toalety i z powrotem i że teraz piję... mojito! :D
Jak jutro mi wróci niedyspozycja to przynajmniej wiem po czym :P
30 grudnia 2014 16:32 / 5 osobom podoba się ten post
Na bal idziemy !OPIEKUNKOWO! WSZYSTKIE !bo w naszych sercach musi zagoscic radosc z nadchodzącego Nowego Roku !musimy sobie powiedziec ze bedzie sto razy lepszy od tego co sobie w niepamięć poszedl!!
30 grudnia 2014 16:41 / 4 osobom podoba się ten post
ivetta

- Jaki to bal ?
- Głuptasie przecież sylwestrowy to bal.
- A ja?!
- A ty musisz zostać w Opiekunkowie i dobrze się bawić.
- Noooo dobrze, ale Ty za to baw się przednio Ivetko.
30 grudnia 2014 16:59 / 1 osobie podoba się ten post
Edi

- Jaki to bal ?
- Głuptasie przecież sylwestrowy to bal.
- A ja?!
- A ty musisz zostać w Opiekunkowie i dobrze się bawić.
- Noooo dobrze, ale Ty za to baw się przednio Ivetko.

Dzięki ,ja jestem w domu i się urlopuję.Jak długo ,to jeszcze nie wiem .Jak było na balu to napiszę.Tym co musza pracować wiem ,że bedzie smutno.
30 grudnia 2014 17:15 / 2 osobom podoba się ten post
ivetta

Dzięki ,ja jestem w domu i się urlopuję.Jak długo ,to jeszcze nie wiem .Jak było na balu to napiszę.Tym co musza pracować wiem ,że bedzie smutno.

No co Ty Ivetko, Przecież będziemy mieli Nasz Bal w Naszym Opiekunkowie i też będzie fajnie. Tu w naszym gronie można się uśmiać jak i popłakać, a i tyłeczkiem czasem poruszać w rytmie sylwestrowej muzyczki. Tylko gorzej będzie z puszczaniem fajerwerków, ale wirtualne mogą  być też widowiskowe.
Także widzisz Ivetko mamy tu niezłą imprezkę na oku. hihihi

30 grudnia 2014 20:22 / 1 osobie podoba się ten post
ivetta

Oj .to ja też się pochwalam że jutro idę na bal, a dzisiaj zniosłam tonę miału do komórki sama.Jak się zwlokę 
to pójdę na ten bal.
30 grudnia 2014 21:25 / 5 osobom podoba się ten post
Żeby nie było ,że się za dużo chwalę ,ale jak już pisałam jestem bez pracy .Wczoraj miałam już propozycję ,a dziś dwie .
Praca sama mnie szuka ,czy to nie jest fajna wiadomość.
30 grudnia 2014 21:28 / 1 osobie podoba się ten post
ivetta

Żeby nie było ,że się za dużo chwalę ,ale jak już pisałam jestem bez pracy .Wczoraj miałam już propozycję ,a dziś dwie .
Praca sama mnie szuka ,czy to nie jest fajna wiadomość.

Rozwaz dobrze, poczytaj umowy widocznie mają deficyt opiekunek warto wykorzystać.
31 grudnia 2014 00:45 / 2 osobom podoba się ten post
Lili

Wy tak tylko pracą i biletami się chwalicie, a ja od razu z grubszej rury pojadę...
Się pochwalę, a co... W końcu nigdzie nie jest napisane że przede mną tylko porażki życiowe. Na chwilę obecną jestem happy, a czy już na zawsze to pokaże czas.
Dziś cieszę się tym co mam. A mam spóźniony prezent świąteczny (spóźniony, bo z przyczyn niezależnych od osób zainteresowanych otrzymany dopiero wczoraj).

Lili, a ja się poskarżam w tych pochwalijkach. Jak dzwonisz- nie mogę odebrać. Jak ja dzwonię- Ty nie odbierasz. Jak piszę- nie mam odpowiedzi. Dobrze, że zaglądam tutaj czasem, bo inaczej .... byłabym do tyłu z informacjami "wagi złotej". Mam nadzieję, że w przyszłym roku uda nam się zgrać czasowo na pogaduchy :PPPPPPPPPP
31 grudnia 2014 13:38 / 6 osobom podoba się ten post
No, muszę się pochwalić. Zamknęli mi bilet:))))) Jak dobrze. W niedzielę jadę do domu:))))
02 stycznia 2015 08:00 / 1 osobie podoba się ten post
A ja się pochwalam,że spojrzałam na konto-i tam już jest moja pensja za grudzień,powiekszona o dodatek świąteczny.
No i jak tu się nie cieszyć???:))))
02 stycznia 2015 08:54
Impala

A ja się pochwalam,że spojrzałam na konto-i tam już jest moja pensja za grudzień,powiekszona o dodatek świąteczny.
No i jak tu się nie cieszyć???:))))

o...a jaki termin wyplaty masz w umowie?
02 stycznia 2015 08:57
Nie wiem,jaki mam termin.
Umowy też chyba nie mam.Kiedyś miałam,ale ja papierów mocno nie lubię i zarzucam je bez ładu i składu.
A mnie płaci rodzina-to zawsze mam szybko.Sama rachunki wypisuję.
Agencja tylko klientów mi wynajduje i pobiera swoje opłaty.No i o zmienniczki się martwi.:))))
02 stycznia 2015 09:01
Impala

Nie wiem,jaki mam termin.
Umowy też chyba nie mam.Kiedyś miałam,ale ja papierów mocno nie lubię i zarzucam je bez ładu i składu.
A mnie płaci rodzina-to zawsze mam szybko.Sama rachunki wypisuję.
Agencja tylko klientów mi wynajduje i pobiera swoje opłaty.No i o zmienniczki się martwi.:))))

to fajna agencje masz...a ja analizuje swieza umowe co ja do podpisania dostalam no i dupa z lekka jest....zaraz do koordynatorki zadzwonie,bo chyba w plecy kasowo bede....