Pochwalijki

30 maja 2015 15:38 / 2 osobom podoba się ten post
Jolek

A ja sie pochwalam, ze wnuczek pdp ma dzisiaj urodziny i zabieraja ja po poludniu do sameeeeeeeeeeeeeego wieczoraaaaaaaaaa!!

A Ciebie nie zaprosił??? On to świntuch....hhahaha:fuckyou2:
30 maja 2015 16:53 / 11 osobom podoba się ten post
a ja się pochwalę swoim sukcesem, od początku roku zrzuciłam ok.7 kg :), a od pierwszego ważenia na siłowni ponad 5 kg :)), więc dziś w ramach nagrody kupiłam sobie bluzkę :) a i rzuciłam słodycze, a co! :)
30 maja 2015 16:53 / 2 osobom podoba się ten post
Ja też sama od 2 godzin, syn zabrał PDP do szpitala w odwiedziny do PDP dziergam na drutach i buszuje na forum.
30 maja 2015 17:06
michasia

Ja też sama od 2 godzin, syn zabrał PDP do szpitala w odwiedziny do PDP dziergam na drutach i buszuje na forum.:niebo pieklo:

co dziergasz???
30 maja 2015 17:07 / 5 osobom podoba się ten post
Ja wczoraj kupiłam sobie super dżinsy i bardzo jestem zadowolona."/>
30 maja 2015 17:09 / 2 osobom podoba się ten post
scarlet

Ja się pochwalę, że w tym tygodniu miałam przyjemność lecieć szybowcem....trochę strachu było, ale dałam radę...
Opa spełnił marzenie, żeby jeszcze raz wzbić się w przestworza, oboje z żoną mieli licenceje pilotów szybowcowych..
I w poniedziałek stało się, pojechaliśmy, na lotnisko, Opa wynajął pilota i po kolei pofrunęliśmy....
przeżycie niezapomniane...

Cudownie, cudownie ...jesteś odważna...
Mam za sobą też taki lot jako 21letnia dziewczyna w Areoklubie Białostockim z moim narzeczonym.....bałam się odczepienia i lądowania ...
30 maja 2015 17:39 / 7 osobom podoba się ten post
Wszem i wobec- mam zmienniczkę!!!! Syn mi pokazał profil, Pani Ewa niewiemskąd ;/ lat 54, więc powinna heksie spasować :)
Kwestia czy przyjedzie 9 czy 10 czerwca. W pon. dzwonię do firmy i niech się określają, bo ja też muszę sobie wcześniej transport zamówić.
Cieszę się
30 maja 2015 20:07
magdalena_k

co dziergasz???

dziergam czarny szali ażurowy
30 maja 2015 20:12
michasia

dziergam czarny szali ażurowy:piatka:

jakos mnie druty  nie wciagnely............nie wiem szydelko jakos bardziej
30 maja 2015 20:21
magdalena_k

jakos mnie druty  nie wciagnely............nie wiem szydelko jakos bardziej

a ja mam odwrotnie
30 maja 2015 20:29 / 5 osobom podoba się ten post
michasia

Ja też sama od 2 godzin, syn zabrał PDP do szpitala w odwiedziny do PDP dziergam na drutach i buszuje na forum.:niebo pieklo:

kurczę ja nie umiem! a chciałabym się nauczyć, moja babcia już ŚP, robiła nam skarpetki na zimę, to był wybór najwyższej jakości i do tego bardzo ciepły :) ale za to wam komputer wyczyszczę, złożę i będzie działać :)
30 maja 2015 20:43 / 6 osobom podoba się ten post
No nareszcie mogę się pochwalić czymkolwiek.Może to dla wielu z Was nic,ale ja już zaczynałam ,,dziczeć,,na moim zadupiu.Dziś rodzina zabrała mnie do szpitala do babci.Pojechaliśmy nad morze,do włoskiej knajpki na pizzę,za oknem rozciągał sie cudny widok pzrepływajacych statków,potem lody...Matulu,w życiu kochanym tak mi pizza nie smakowała i piwo(mimo ,że u nas lepsze)Ten gwar ,szum,morze,mewy....Malo ich nie usciskałam z radości.Koedy zobaczyłam moja babuleńke siedzącą na łóżku z początkami depresji,sama pomyślałam ,że jeszcze troche ,a oby dwie bedziemy tak wygladały.Oj potzrebny był mi ten wypad jak ,,psu kość,,
30 maja 2015 20:56 / 2 osobom podoba się ten post
izanami

kurczę ja nie umiem! a chciałabym się nauczyć, moja babcia już ŚP, robiła nam skarpetki na zimę, to był wybór najwyższej jakości i do tego bardzo ciepły :) ale za to wam komputer wyczyszczę, złożę i będzie działać :)

troche checi i you tube i sie nauczysz ja tez nie umialam w zeszlym roku.....
30 maja 2015 21:41 / 4 osobom podoba się ten post
Jak sie bede tak chwalic dzisiaj to mi zaczniecie stelli zazdroscic. Otoz pierwsza corka dzisiaj jak jechala na zakupy poprosilam ja aby kupila mi fajki na podroz normalne, bo ubijokow nie bede w drodze kurzyc i wyobrazcie sobie ze to byl geszenk!!! Ale pozniej pytala, czy lepiej niz wczoraj jest, bo brat zadzwonil i zdal jej relacje i mowi ze nie wie co sie z mama dzialo. Szkoda ze mi tego nie powiedzial, ale nie wazne. A przed chwila druga corka przywiozla pdp z urodzin wnuka i ja polozyla do lozka, czyli dzisiaj totalnie nic nie robilam od godziny 12!!!!!!!!!! :) Czy nie moze byc juz tak do srody ? Chyba ze szykuje sie kolejna burza i dzisiaj na nia sil nabieralam :D
31 maja 2015 11:49 / 4 osobom podoba się ten post
..POCHWALAM SIĘ..Dziś syn podopiecznej przyniósł mi tygodniówkę do łóżka ;)
Tak to ja mogę euraski zgarniać hihi.Troche było mi głupio, wyskoczyć z wyra w piżamie ,ale nie trzeba było proponować spania ,,do bólu,,a wywalać mnie o 8,30 :)