Na wyjeździe #19

10 stycznia 2015 14:45 / 4 osobom podoba się ten post
Kochana, jak miło,  jestem, jestem,  jutro będę na miejscu , to się odezwę. Teraz prąd muszę  psia krwia, oszczędzać. 
10 stycznia 2015 15:18 / 8 osobom podoba się ten post
Jeszcze z domu.......... ale jutro już z powrotem w De. Właśnie czekam na busa. Około 16.30 kierunek Niemcy. Było miło ale się skończyło. Do poklikania już z drugiej strony ;))))
10 stycznia 2015 15:42
WSTENGA

Jeszcze z domu.......... ale jutro już z powrotem w De. Właśnie czekam na busa. Około 16.30 kierunek Niemcy. Było miło ale się skończyło. Do poklikania już z drugiej strony ;))))

a ja cie szukalam, listem gonczym :))) no to czekamy na Ciebie ;))))
10 stycznia 2015 16:52 / 2 osobom podoba się ten post
Może teraz Ci sie juz nie przyda ta fotka,ale w przyszłosci będziesz jeszcze emont* planowała napewno.Zobacz jakie przestronne i fajne łazienki projektują. (*ominełam litere,ktora Cie denerwuje).
10 stycznia 2015 17:41
Ja bym najpierw musiała znaleźć kasę na takie pomieszczenie na łazienkę
10 stycznia 2015 17:43 / 2 osobom podoba się ten post
Lawenda

Igga, "ukradłaś" mi moją filozofię życiową. :)
Po latach szarpaniny z sobą samą i ze światem też doszłam do identycznych wniosków.
Życie nie jest za karę.
I tak jest niewiele warte, trzeba brać, ile daje i nie pytać o sens tego wszystkiego, bo sensu nie ma.

Lawendo!!! Absolutnie nie pasuje mi do twojej filozofii ostatnie zdanie.   W mojej filozofii jest tak: Nie mam nic cenniejszego od życia, ono jest moja największą wartością i wszystko co się dzieje w moim życiu ma sens. Pozdrawiam
10 stycznia 2015 17:52 / 1 osobie podoba się ten post
Juz nie chcesz remontowac ???   Masz dośc ???   Zwalasz teraz wszystko na faceta ale to tez metoda.
10 stycznia 2015 18:10
No,od kątem łazienki faceta mam szukać.Oj,Andrea
10 stycznia 2015 18:13
Gosiap

Lawendo!!! Absolutnie nie pasuje mi do twojej filozofii ostatnie zdanie.   W mojej filozofii jest tak: Nie mam nic cenniejszego od życia, ono jest moja największą wartością i wszystko co się dzieje w moim życiu ma sens. Pozdrawiam

Gosiu a ja tak z innej beki...Co to za słodziak patrzy z twojego avatarka?
10 stycznia 2015 18:14 / 2 osobom podoba się ten post
Andrea nic straconego.Zarobisz, odpoczniesz, pojedziesz do domku na urlop i " apiat od nowa" za remoncik:)))))hihi
10 stycznia 2015 18:17
co znaczy to
"Prawo do zasiłku dla bezrobotnych w Polsce/ Jeśli przepracujemy w Niemczech 12 miesiecy (w ciągu ostatnich 18 miesięcy kalendarzowych), przysługuje nam prawo do niemieckiego zasiłku dla bezrobotnych z możliwością jego wypłaty w Polsce"

tzn mozna mieszkac w Pl i pobierac Arbeitlosegeld ?
10 stycznia 2015 18:19 / 1 osobie podoba się ten post
Hahaha Andrea, dobrze że tam jakiegoś faceta nie było. Bo jeszcze by Ci się wszystko w komplecie przestało podobać - znaczy się Twoja łazienka i Twój facet. Lepiej już nie oglądaj takich zdjęć. 
10 stycznia 2015 18:33 / 2 osobom podoba się ten post
Dobra Laski, ja spitalam na miasto, wkoncu doszlo to co obiecane mi bylo skutku, takze Bis Morgen!
Nie mam ochoty za bardzo, ale moze mi sie humor poprawi.
10 stycznia 2015 18:38
Jolek

Dobra Laski, ja spitalam na miasto, wkoncu doszlo to co obiecane mi bylo skutku, takze Bis Morgen!
Nie mam ochoty za bardzo, ale moze mi sie humor poprawi.

Uuuuu, to baw sie dobrze :-DDD
10 stycznia 2015 19:19 / 1 osobie podoba się ten post
Chyba się chce nad Tobą poznęcać. Lepiej by było razem z facetem, dopiero by oczy bolały.