Na wyjeździe #19

10 stycznia 2015 22:39 / 1 osobie podoba się ten post
hogata76

A bo ...arabrabn jest taka inna :D;D;D;D;D;D

No ! masz szczęscie ,że jeszcze raz przeczytałam ! .....bo w pierwszej wersji " ara....baran " odczytałam .....a tego już bym nie " zniesła " -:))))))))))))))))))
10 stycznia 2015 22:39 / 2 osobom podoba się ten post
Od półgodziny u mnie nie ma prądu, więc pewnie za pare minut i laptopek padnie - to tylko tap piszę żebyście nie mysłay że specjalnie się rozłączyłem
10 stycznia 2015 22:42
HURRA - prąd włączyli, więc jeszce będę Was męczył! :)
10 stycznia 2015 22:47 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

No ! masz szczęscie ,że jeszcze raz przeczytałam ! .....bo w pierwszej wersji " ara....baran " odczytałam .....a tego już bym nie " zniesła " -:))))))))))))))))))

Oj tam,oj tam tak mi sie klikneło,ale Ty nie BARAN :D;D;D;D
11 stycznia 2015 07:14
Impala urlopujesz?......czy doszkalasz sie?ja sie doszkalam ale nie wzniose sie i tak nad poziomy absurdu...moje ego buntuje sie.....
11 stycznia 2015 07:37 / 6 osobom podoba się ten post
Jestem.Śledzę codziennie,czy się odzywasz,ale nie znajdując,wycofuję się.
Zniecheciłam się do pisania po ostatniej "nagonce",ze forum miałkie się zrobiło,że pełno absurdalnych wpisów,że lud chce na poważne tematy tylko dyskutować.Osobiście to mocno przyjęłam.A zniechęciłam się jeszcze bardziej,kiedy po tej nagonce poczytałam podobnie absurdalne wpisy(nawet jednej z wytykających takowe).Różnica polegała tylko na tym,że temat absurdu inny był a i osoby piszące również.
Wyszedłam z założenia,że co wolno wojewodzie,to nie ....itd.
I odpuściłam sobie.Mogę życ i bez pisania tutaj.
A w tej pracy,to ja wole sobie popisać na tematy lekkie i głupawe nawet,żeby zapomnieć choć na chwilę o znoju dnia codziennego.Na tematy "ojczyźniane" to pogadam z tobą,jak pokotem już leżeć bedziem.:)))
11 stycznia 2015 07:40
hej dziewczynki :))
11 stycznia 2015 07:41 / 1 osobie podoba się ten post
No proszę.I Agamor jest!.
Oj,prowokujecie koleżanki,prowokujecie...tylko jeszcze nie wiem co? :))
11 stycznia 2015 07:43 / 1 osobie podoba się ten post
no wiesz swój do swojego ciągnie hahahhah
nie mam dziś humoru zaznaczam :)))
11 stycznia 2015 07:53 / 3 osobom podoba się ten post
I tutaj przyznać muszę,nie rozumiem.No bo jak można wstać rano i humorku nie mieć???Przecież dzień dopiero się zaczyna!:))))
Ja budzę się zawsze radosna,ewentualne zniechęcenie przychodzi potem,jesli na to pozwolę.
Czego ci żle od rana?Będzie dobrze.Co prawda to niedziela jest,ale już jutro będzie poniedziałek i więcej rzeczy zdarzy się,bo w niedzielę nie dzieje się nic.Ja nie przepadam za niedzielami w pracy mojej niemieckiej.
11 stycznia 2015 07:57 / 2 osobom podoba się ten post
hahahahahahahha
masz rację
ale nie będę ciągle siedzieć w poskarżyjkach i się skarżyć, cóż taka robota :))))))))))
ale nic, już rozbudzona jestem, wszystko ok :))))))))))
11 stycznia 2015 07:59 / 2 osobom podoba się ten post
Dla ciebie Agamor.
11 stycznia 2015 08:04 / 1 osobie podoba się ten post
jeszcze gdzieś 3,5 tygodnia, do domu na miesiąc i dalej poszła

Ania to cwana, zaraz wyjeżdża, rozerwie się (nie wiem na ile??::))))))  )
i po sprawie
chyba mi się to od nie udzieliło DDDD
11 stycznia 2015 08:16 / 1 osobie podoba się ten post
Kończy się mój tydzień aklimatyzacyjny ;)
Dziś dowiem się co dalej. Tak jak do tej pory, czy zrzucą na mnie całą pielęgnację, dając mi tylko czas na spanie po południu.
Oho, przyjechała corka , do potem  
11 stycznia 2015 08:41 / 1 osobie podoba się ten post
Pytam tak z ciekawosci,moze ktos wie czy w Niemczech tez zbieramy na Wielka Orkiestre,jakos nie obilo mnie sie o uszy ???
Czy jakies spotkania ,koncerty,chyba mi sie marzy ?