Pytam tak z ciekawosci,moze ktos wie czy w Niemczech tez zbieramy na Wielka Orkiestre,jakos nie obilo mnie sie o uszy ???
Czy jakies spotkania ,koncerty,chyba mi sie marzy ?
Pytam tak z ciekawosci,moze ktos wie czy w Niemczech tez zbieramy na Wielka Orkiestre,jakos nie obilo mnie sie o uszy ???
Jestem.Śledzę codziennie,czy się odzywasz,ale nie znajdując,wycofuję się.
Zniecheciłam się do pisania po ostatniej "nagonce",ze forum miałkie się zrobiło,że pełno absurdalnych wpisów,że lud chce na poważne tematy tylko dyskutować.Osobiście to mocno przyjęłam.A zniechęciłam się jeszcze bardziej,kiedy po tej nagonce poczytałam podobnie absurdalne wpisy(nawet jednej z wytykających takowe).Różnica polegała tylko na tym,że temat absurdu inny był a i osoby piszące również.
Wyszedłam z założenia,że co wolno wojewodzie,to nie ....itd.
I odpuściłam sobie.Mogę życ i bez pisania tutaj.
A w tej pracy,to ja wole sobie popisać na tematy lekkie i głupawe nawet,żeby zapomnieć choć na chwilę o znoju dnia codziennego.Na tematy "ojczyźniane" to pogadam z tobą,jak pokotem już leżeć bedziem.:)))
no wiesz swój do swojego ciągnie hahahhah
nie mam dziś humoru zaznaczam :)))
Agamorze witaj...poziom humoru podobny mamy...
ha ha ha
hahahahha :)))))))))))))))))))
nie powiem nic głośno jak mnie coś.................
ale nie tak zle u cie bo sie hahasz
a co mam ku..... płakać?:)))))
ja nie z tych, ja raczej z tych do poduszki, a na ulicy pełna entuzjazmu, wigoru, piękna, mądra, powabna ach i och !!!:)))))))))))))))))
na pewne rzeczy nic nie pradzisz, trzeba je przyjąc takimi jakie są :))
a co mam ku..... płakać?:)))))
ja nie z tych, ja raczej z tych do poduszki, a na ulicy pełna entuzjazmu, wigoru, piękna, mądra, powabna ach i och !!!:)))))))))))))))))
na pewne rzeczy nic nie pradzisz, trzeba je przyjąc takimi jakie są :))
Anka,czytałaś co ona wypisuje?!
Ten wigor i te reszte niech sobie ma,ale skad w niej tyle pychy,żeby jeszcze sobie powabu dodawać.?
Kto jej to wmówił?-małżon czy własne lustereczko?
no to znaczy sie mogę juz do pracy? :)))
dobra, dobra , żartowałam, dzisiaj niedziela, 40 godzin odpękałam w tygodniu, to chyba dzisiaj wolne co?