Na wyjeździe #19

11 stycznia 2015 10:14
Impala

Dla wszystkich malkontentów!

Cha cha cha! Zwłaszcza dla naszej Anuli ;)
11 stycznia 2015 10:15
no ja już negatywnie nie myślę :)))))))))
ale, chyba niedziela zapowiada się ciekawie..... :))))))))))
11 stycznia 2015 10:16 / 1 osobie podoba się ten post
basiaim

Cha cha cha! Zwłaszcza dla naszej Anuli ;)

Basiunia ja nie malkotent...w cywilu optymistyczna jestem i usmiana......
11 stycznia 2015 10:47 / 7 osobom podoba się ten post
Witam wszystkie koleżanki po ciemniejszej stronie księżyca. Już jestem na miejscu. Wyspałam się po całonocnej podróży. Teraz kawka i muszę walizkę rozpakować. Dzisiaj mam trochę lajtowy dzień bo nie muszę gotować. I pomalutku czas wciągnąć się w rutynę.
11 stycznia 2015 10:57 / 1 osobie podoba się ten post
WSTENGA

Witam wszystkie koleżanki po ciemniejszej stronie księżyca. Już jestem na miejscu. Wyspałam się po całonocnej podróży. Teraz kawka i muszę walizkę rozpakować. Dzisiaj mam trochę lajtowy dzień bo nie muszę gotować. I pomalutku czas wciągnąć się w rutynę.

Czesc Wstenga :))) Czekalam na Ciebie :))))
11 stycznia 2015 10:58 / 3 osobom podoba się ten post
Poszłam zapalić ,stoję patrzę,śnies z deszcze sypie a na sośnie jakies wielkie zamieszanie,ptaszyska się wydzierają- a tam skulona siedzi papauga kolorowa!!!!Duża dozyć ,zielono- niebiesko- żółta,ptaki ją atakują.Zwiała chyba komus, biedula.Wczoraj było ciepło, może kto klatke na dwór wystawił i prysnęła na swoje nieszczęście:(Jak nie będzie umiała wrócic do domu to nie przezyje...Szkoda ptaszyska ,za wysoko siedzi,jakby była niżej to może bym ja zwabiła:)W dodatku tu pełno kocurów jest:(
11 stycznia 2015 12:27
Jolek

Czesc Wstenga :))) Czekalam na Ciebie :))))

Miło mi :) Skoro ja przyjechałam to Tobie niewiele już zostało do wyjazd. Prawda? I teraz to ja będę Ciebie żegnać.
11 stycznia 2015 12:45 / 4 osobom podoba się ten post
WSTENGA

Miło mi :) Skoro ja przyjechałam to Tobie niewiele już zostało do wyjazd. Prawda? I teraz to ja będę Ciebie żegnać.

No frune do Polski za 8 dzionkow :DDDDDDD aaaa jak sie ciesze :)))
11 stycznia 2015 12:48 / 1 osobie podoba się ten post
Jolek

Uściskaj od nas Piotrusia )
Podrósł już i czeka na Mamę )
11 stycznia 2015 13:34 / 1 osobie podoba się ten post
Jolek

Nie ma to jak odstresować się na łonie rodzinki. Wyściskasz synusia i swoją mamcię i od razu humor Ci się poprawi ;) A potem będziemy tutaj wypatrywać Twojego powrotu. Na jak długo wybierasz się na urlop?
11 stycznia 2015 13:44 / 1 osobie podoba się ten post
WSTENGA

Nie ma to jak odstresować się na łonie rodzinki. Wyściskasz synusia i swoją mamcię i od razu humor Ci się poprawi ;) A potem będziemy tutaj wypatrywać Twojego powrotu. Na jak długo wybierasz się na urlop?

Na niecaly miesiac... I wracam do DE tez na miesiac, jeszcze nie wiem do konca, bo kurcze nie umie sie dogadac, zeby tu wrocic. Zobaczymy na razie jade na 3 tygodnie do domu, ktore pewnie mine jak z bicza strzelil.
11 stycznia 2015 14:23 / 1 osobie podoba się ten post
Jolek

Na niecaly miesiac... I wracam do DE tez na miesiac, jeszcze nie wiem do konca, bo kurcze nie umie sie dogadac, zeby tu wrocic. Zobaczymy na razie jade na 3 tygodnie do domu, ktore pewnie mine jak z bicza strzelil.

Super, że masz urlop a resztą się nie przejmuj. Wyjdzie w praniu. Na razie skreślaj numerki ;)
11 stycznia 2015 16:17 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Poszłam zapalić ,stoję patrzę,śnies z deszcze sypie a na sośnie jakies wielkie zamieszanie,ptaszyska się wydzierają- a tam skulona siedzi papauga kolorowa!!!!Duża dozyć ,zielono- niebiesko- żółta,ptaki ją atakują.Zwiała chyba komus, biedula.Wczoraj było ciepło, może kto klatke na dwór wystawił i prysnęła na swoje nieszczęście:(Jak nie będzie umiała wrócic do domu to nie przezyje...Szkoda ptaszyska ,za wysoko siedzi,jakby była niżej to może bym ja zwabiła:)W dodatku tu pełno kocurów jest:(

Bo jak kto inny,kolorowy nieprzystosowany to atakować go trzeba...
kurde,z ludźmi tak samo jest...
11 stycznia 2015 16:23
Marta

Bo jak kto inny,kolorowy nieprzystosowany to atakować go trzeba...
kurde,z ludźmi tak samo jest...

Nie ma juz papugi,ale piórek tez nie ma czyli chyba poleciał domku szukać:)
11 stycznia 2015 16:25
Albo odleciała do lepszego świata...