A moja zmienniczka to nawet kolby kukurydzy z pola babci przywozila.

A moja zmienniczka to nawet kolby kukurydzy z pola babci przywozila.
Kuźwa Hawana , pakuj się i zajeżdżaj do mnie , ugoszczę Cię takimi pysznościami z grzybów,że hej,a i popitki nie pożałuję :-)
:lol1: no to moja poprzestała na 10 kg jabłek :-)
Jak bylam w Wiedniu to caly ruch w centrum sparalizowala demonstracja w obronie wolnej uprawy grzybkow halucynogennych.
To dopiero musieli byc milosnicy.
A kosztowalam juz wiele dziwnych rzeczy, wiec mozesz robic zapasy, przy okazji pobytu na Slasku zajrze.
Czem chata bogata tem się gościom odbija... zapraszam...a z tych halu,to mogę mieć w przyszłości, ewentualnie haluksy :-)
Niedługo Firmy będą brały kasę za to, ze Opiekun był w oparach pierdnięcia PdP,albo za to, że Pdp na Opiekuna krzywo popatrzył etc. To zaczyna zakrawać na kabaret.
Śmieszne? :D Kiedyś pracowałem na myjni samochodowej. Gościu dał mi 50 zł za umycie samochodu, kasowałem 10 albo 12 zł. Powiedział, że bez reszty :D Byłem taki wdzięczny, że chciałem mu jeszcze dorzucić woskowanie i odkurzanie :D Nie chciał, nie miał czasu. Pracownik przelicza, że w Polsce dostanie 1500 zł, w Niemczech np. 4000 zł. Może podejść do pracy tak samo jak ja wtedy :D :D Głupi byłem.
Nie chcę nic mówić ale za pierdzenie i przebywanie w jego oparach należy się jak najbardziej odszkodowanie :lol1:
Dla mnie śmieszne bo ta pensja w DE nie jest jakimś prezentem tylko ustaloną stawką wpisaną w umowie. Tak więc opiekunka wie ile dostanie. Niby dlaczego czuje się "niegodna" pensji w euro ?? Co innego kiedy dostaje niespodziewany napiwek, jak w Twoim przypadku. Wtedy można się czuć niegodnym ale pensja to pensja.
Dla mnie śmieszne bo ta pensja w DE nie jest jakimś prezentem tylko ustaloną stawką wpisaną w umowie. Tak więc opiekunka wie ile dostanie. Niby dlaczego czuje się "niegodna" pensji w euro ?? Co innego kiedy dostaje niespodziewany napiwek, jak w Twoim przypadku. Wtedy można się czuć niegodnym ale pensja to pensja.
To dlaczego ludzie pracują ponad program? Są w szoku :D Dla ciebie to normalna stawka, dla nich szok.
To dlaczego ludzie pracują ponad program? Są w szoku :D Dla ciebie to normalna stawka, dla nich szok.