Jak dobra firma to czemu nie chcesz się z nami podzielić?Oj,nieładnie.egoistycznie:(Szkoda:(Z dobrej agencji wiele dziewczyn ichłopaków chętnie by skorzystało.
Jak dobra firma to czemu nie chcesz się z nami podzielić?Oj,nieładnie.egoistycznie:(Szkoda:(Z dobrej agencji wiele dziewczyn ichłopaków chętnie by skorzystało.
Ja bym to już dawno oddała walkowerem.
Też coś ! Wyskoczyłaś z tymi propozycjami jak Filip z konopi ...Dodzisława na urolp w Pl ??? ...Doduś to Kanary...ZEA ...a może nawet do Bułgarii ...i tam się skryje przed upierdliwą zmienniczką :smiech3:
Tym razem, Riviera Turecka Barbaro Niepowtarzalna. Rozpiske zabiorę ze sobą:-) , żeby zmienniczce nie kolidowała ani nie przeszkadzała w pracy :-)
I nie snuć mi tu teorii spiskowych. Od 5 lat mam normalne zmienniczki, dzięki ktorym mam spokojne urlopy. Z wdzięcznoscią również przyjmują do wiadomosci informacje z rozpiski :-) Wczesniej bywało róznie :-)
Tym razem, Riviera Turecka Barbaro Niepowtarzalna. Rozpiske zabiorę ze sobą:-) , żeby zmienniczce nie kolidowała ani nie przeszkadzała w pracy :-)
I nie snuć mi tu teorii spiskowych. Od 5 lat mam normalne zmienniczki, dzięki ktorym mam spokojne urlopy. Z wdzięcznoscią również przyjmują do wiadomosci informacje z rozpiski :-) Wczesniej bywało róznie :-)
Jakie tam teorie spiskowe ? ...Ja tam zmienniczkom zostawiałam rozpiski , jeśli o leki chodziło , kiedy sytuacja na szteli wymagała przestrzegania godzin posiłków też pisałam , po to , żeby nie było zgrzytów na linii PDP- opiekunka . Dla mnie też były zostawiane jakieś " ważne " rozpiski a niekiedy nie było ich w ogóle , bo słownie mi powiedziano co i jak ....Zresztą ...w swojej "karierze opiekuńczej " to ja raczej mówiłam , pisałam a zmienniczki tylko przekazywały mi jakieś zmiany , które wystąpiły podczas mojego urlopu :oczko1:... A na urlopach bywaj sobie gdzie chcesz i odpoczywaj cudnie ....Nikomu nie zabraniam ...ani nie zazdroszczę ...co mi do tego jak ktoś urlopy spędza ...czy z zasięgiem , czy bez . Nie moja działka :buziaki2:
Basiu, mówiąc całkiem poważnie, to każda normalna opiekunka przekazuje Stelle zmienniczce. Najlepiej jak potrafi, oraz zostawia właśnie rozpiskę co i jak, żeby potem nie było zgrzytów miedzy PDP a nową opiekunką. Obie jednak wiemy, ze występują w przyrodzie OPIEKUNKI WSZECHCZASÓW. One wiedzą lepiej i nikt im nie będzie mówił co i jak mają robić. No!
Bo też Dodzisławo miła, rozpiska to bardzo ważna rzecz.Jej brak i samowola opiekunki w organizacji dnia wprowadza w ustabilizowane życie seniora ogromy niepokój i niezadowolenie.Skoro śniadanie było zawsze 8.15 to ja zupełnie nie rozumiem dlaczego bez żadnych konsultacji, wprowadza się własne porządki i podaje je o 8.25?????W dodatku zamiast ulubionego dżemu z kiwi serwuje się miód, bo niby zdrowszy....Senior 50 lat zawsze na śniadanie jadał dżem z kiwi i denerwuje go ta zmiana,zwłaszcza ,że po 90-tce nawet cysterna miodu go już nie uzdrowi.O dalszej części do tej pory ustalonego przebiegu dnia to nawet nie wspomnę........Gdzie jest rozpiska??????Na kolonie pojechała?????
Tak. A Druchna Drużynowa rozstawia po kątach....PDP:-)
Mogę prywatę poprawiać? Znajoma znajomej szuka prywatnie zmienniczki do pana , Parkinson, 71 lat, trzeba pomóc mu wstac. Ok Bielefeld u, możliwość coś?
To ja w takim razie jestem na kolonii, może nie letniej tylko karnej. Wszystko wg grafiku startujecie 7:00 , czasem mam dylemat typu , jak w 30 iinut ogarnąć dwie czynności po 20 minut? Inaczej stoję za późno na macie.
A od kiedy?
Basiu, mówiąc całkiem poważnie, to każda normalna opiekunka przekazuje Stelle zmienniczce. Najlepiej jak potrafi, oraz zostawia właśnie rozpiskę co i jak, żeby potem nie było zgrzytów miedzy PDP a nową opiekunką. Obie jednak wiemy, ze występują w przyrodzie OPIEKUNKI WSZECHCZASÓW. One wiedzą lepiej i nikt im nie będzie mówił co i jak mają robić. No!
Ja zawsze zostawiam plan dnia,piszę jak chłop krowie na rowie ze szczegółami najdrobniejszymi,ale tak jak Ty piszesz są takie które dziękują a są i takie które rozumy pozjadały i wiedzą lepiej,tylko potem mają często z pd konflikty.Są i takie które twierdzą że to one sobie pd ustawią,i te mają (usunięte) na starcie.
Ja zawsze zostawiam plan dnia,piszę jak chłop krowie na rowie ze szczegółami najdrobniejszymi,ale tak jak Ty piszesz są takie które dziękują a są i takie które rozumy pozjadały i wiedzą lepiej,tylko potem mają często z pd konflikty.Są i takie które twierdzą że to one sobie pd ustawią,i te mają (usunięte) na starcie.:-)