A u mnie telefony się rozszalały - dzwonią agencje i dzwonią. Póki co puste obietnice i zero konkretów, ale po weekendzie coś się powinno ruszyć w temacie wyjazdu do De.
A u mnie telefony się rozszalały - dzwonią agencje i dzwonią. Póki co puste obietnice i zero konkretów, ale po weekendzie coś się powinno ruszyć w temacie wyjazdu do De.
nie jedziesz z Ta agencją co byłaś ostatnio ?
Dobry wieczór już z domku:))
Dotarłam bez przygód, spokojnie i przed czasem:)
Buziole Opiekunkowo:))
Z tej okazji, na którą mnie przyjdzie jeszcze miesiąc poczekać mam dla Ciebie pioseneczkę: http://wn.com/trwaj_chwilo,_trwaj__ela_adamiak_i_adam_nowak napisz, czy Ci się podoba?
Witaski jeszcze z domowych pieleszy:)Pierwsza jazda autem za mną.Jak dla mnie za dużo elektroniki w tym samochodzie co mne na dzień dobry bardzo rozpraszało i dezorientowało.Ale instruktor po tej pierwszej lekcji stwierdzł,że ne było tak źle i że większe niemoty miewał.Nie pamiętam kiedy tak byłam zestresowana,ja-oaza opanowania i spokoju!!!Piszę ze starego kompa z uszkdzoną matrycą-połowy ekranu nawet po zmniejszeniu nie widzę ,trochę na czuja:)Lapek w kolejnej reanimacji i reklamacji:)Pozdrawiam Opiekunkowo:)