W domu #4

17 kwietnia 2015 18:45 / 2 osobom podoba się ten post
A u mnie telefony się rozszalały - dzwonią agencje i dzwonią. Póki co puste obietnice i zero konkretów, ale po weekendzie coś się powinno ruszyć w temacie wyjazdu do De.
17 kwietnia 2015 18:49
mzap88

A u mnie telefony się rozszalały - dzwonią agencje i dzwonią. Póki co puste obietnice i zero konkretów, ale po weekendzie coś się powinno ruszyć w temacie wyjazdu do De.

nie jedziesz z Ta agencją co byłaś ostatnio ?
17 kwietnia 2015 18:52
lena46

nie jedziesz z Ta agencją co byłaś ostatnio ?

nie....

18 kwietnia 2015 11:55 / 13 osobom podoba się ten post
Witaski z domku!! Dojecham szybciej niz myslałam no bo i szybciej wyjechałam!!Ale to była super niespodzianka!!Moge juz dzis normalnie w domku funkcjonowac!!Zreszta juz zjadlysmy z coreczka moja kochana obiade ktory ja ugotowałam na powitanko !!Pozniej ona do pracy a ja do kwiadkow porobic porzadki duzo nie mam wiec szybko sie uporam!!Miłego wekendu wam zycze szybko mijajacych dni na wyjezdzi spokojnych,bezstresowych!!Tym co na urlopach wspaniałego odpoczynku:))
19 kwietnia 2015 22:34 / 13 osobom podoba się ten post
Dobry wieczór już z domku:))
Dotarłam bez przygód, spokojnie i przed czasem:)
Buziole Opiekunkowo:))
20 kwietnia 2015 06:33 / 2 osobom podoba się ten post
Wczoraj były białe dachy dzisiaj piękna pogoda sie zapowida, to i praca się dla mnie znajdzie.Jeszcze 19 dni w domu i to już bardzo szybkich dni.Im bliżej do wyjazdu tym dzień staje się krótszy.Pocieszam sie tylko tym,że wracam na starą sztele już 5 - ty raz do tej samej pdp.Nie mam stresu ani niepewności,że trafie na minę.Ja tam czuje sie bardzo dobrze chyba wpływ na to ma też położenie domu w ktorym pracuję.Daleko od zgiełku,blisko drzew i z tarasu mam widok na ogród jak w domu, a co ważne:) jest kot domowy.Można z nim pogadać w ojczystym języku,pogłaskać i przytulić:):):)

Dzisiaj imieniny   AGNIESZKI    będzie wiosennie w myśl przysłowie "Agnieszka wypuszcza skowroneczki z mieszka".Wszystkim Agnieszkom serdeczne życzenia imieninowe spokojnej pracy i pomyślności w życiu osobistym.
20 kwietnia 2015 08:38 / 2 osobom podoba się ten post
W domu czas leci za szybko. Nadrabiam zaległości rodzinne, towarzyskie, kulturalne. To wszystko skończy się za dwa tygodnie i trzeba będzie znowu na jakiś czas wpasować się w cudze życie. Nowe miejsce, nowa rodzina, jak to będzie??? Po raz pierwszy w mojej karierze opiekunki będzie to Pan. Oj nie chce mi się na razie myśleć o tym. Zbieram się na fikołki, czyli gimnastyka rehabilitacyjna. Ale najlepsze ćwiczenia miałam w sobotę na baletach do 2.00 w nocy potem już nogi odmówiły posłuszeństwa i grzecznie wróciłam do domku. Gdzie te czasy że do białego rana nie schodziłam z parkietu.
20 kwietnia 2015 09:15 / 1 osobie podoba się ten post
ewa14

Dobry wieczór już z domku:))
Dotarłam bez przygód, spokojnie i przed czasem:)
Buziole Opiekunkowo:))

Buziole Ewa:)))
20 kwietnia 2015 09:35 / 2 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo:))
Wyspałam się w swoim domowym łóżeczku, z moim mężusiem przy boku.
Piękne chwile domowego szczęścia niech trwają......:))
Nie przepracowujcie się kochani.
Pozdrawiam z domowych pieleszy:)))))))))
20 kwietnia 2015 09:35 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo:))
Wyspałam się w swoim domowym łóżeczku, z moim mężusiem przy boku.
Piękne chwile domowego szczęścia niech trwają......:))
Nie przepracowujcie się kochani.
Pozdrawiam z domowych pieleszy:)))))))))
20 kwietnia 2015 09:43
Z tej okazji, na którą mnie przyjdzie jeszcze miesiąc poczekać mam dla Ciebie pioseneczkę: http://wn.com/trwaj_chwilo,_trwaj__ela_adamiak_i_adam_nowak napisz, czy Ci się podoba?
20 kwietnia 2015 15:37 / 5 osobom podoba się ten post
W domku zawsze wiecej zajec niz w pracy powoli ogarnelam wszystko tylko 2 lapiduchy mi zostaly i 2 maja wyruszam do was wlasnie jestem po podpisaniu umowy,zycze slonecznego popoludnia..;-)
20 kwietnia 2015 15:51
fado

Z tej okazji, na którą mnie przyjdzie jeszcze miesiąc poczekać mam dla Ciebie pioseneczkę: http://wn.com/trwaj_chwilo,_trwaj__ela_adamiak_i_adam_nowak napisz, czy Ci się podoba?

Bardzo mi się podoba ten utwór i bardzo pasuje do moich chwil w domu:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
20 kwietnia 2015 17:21 / 10 osobom podoba się ten post
Witaski jeszcze z domowych pieleszy:)Pierwsza jazda autem za mną.Jak dla mnie za dużo elektroniki w tym samochodzie co mne na dzień dobry bardzo rozpraszało i dezorientowało.Ale instruktor po tej pierwszej lekcji stwierdzł,że ne było tak źle i że większe niemoty miewał.Nie pamiętam kiedy tak byłam zestresowana,ja-oaza opanowania i spokoju!!!Piszę ze starego kompa z uszkdzoną matrycą-połowy ekranu nawet po zmniejszeniu nie widzę ,trochę na czuja:)Lapek w kolejnej reanimacji i reklamacji:)Pozdrawiam Opiekunkowo:)
20 kwietnia 2015 20:18 / 4 osobom podoba się ten post
kasia63

Witaski jeszcze z domowych pieleszy:)Pierwsza jazda autem za mną.Jak dla mnie za dużo elektroniki w tym samochodzie co mne na dzień dobry bardzo rozpraszało i dezorientowało.Ale instruktor po tej pierwszej lekcji stwierdzł,że ne było tak źle i że większe niemoty miewał.Nie pamiętam kiedy tak byłam zestresowana,ja-oaza opanowania i spokoju!!!Piszę ze starego kompa z uszkdzoną matrycą-połowy ekranu nawet po zmniejszeniu nie widzę ,trochę na czuja:)Lapek w kolejnej reanimacji i reklamacji:)Pozdrawiam Opiekunkowo:)

Rozkręcisz się, potem z samochodu nie będziesz chciała wysiąść:)