Zainteresuj się założeniem konta w Banku Zachodnim WBK - podobno za założenie konta dają teraz 270 zł. Poczytaj na blogu bankobranie.
Zainteresuj się założeniem konta w Banku Zachodnim WBK - podobno za założenie konta dają teraz 270 zł. Poczytaj na blogu bankobranie.
Dają Benitka kasę za załozenia konta,a potem i tak sobie odbira z nawiązką,bo też pobierają opłaty. Trzeba teraz naprawdę się namęczyc zeby dobry bank znależć.
Dają Benitka kasę za załozenia konta,a potem i tak sobie odbira z nawiązką,bo też pobierają opłaty. Trzeba teraz naprawdę się namęczyc zeby dobry bank znależć.
Malgi wiem,ale nie poznałas mnie jeszcze? lubię żartować a kto jak kto zna sie na żartach?No Ty napewno:):) Pozdrów męża za takie wyczyn to nie tylko jabłecznik mu sie należał, ale jeszcze CALVADOS :):)
A ja mam konta (walutowe też) w Mbanku i żadnych opłat z tytułu prowadzenia czy jakichkolwiek operacji nie ponoszę. No i bankomaty wszystkie mam za darmo. Jedynie za dodatkową kartę do konta walutowego płacę jednorazowo chyba 7 euro na rok. To są jedyne moje koszty.
Ja mam w Aliorze konto złotówkowe i walutowe. Ale w zasadzie pobierają mi opłaty tylko za kartę 6 zł. Wszystko sobie robiłam sama internetem i to było bez kosztów dodatkowych. Jak jestem w Polsce to korzystam z karty bankomatowej. Musze poczytać to co nasza Kasia napisała o wzroście tych opłat, bo nie chce później oddawać im moich pieniędzy.
Ja dostałąm meila z cennikiem i info na swoją pocztę kilka dni temu:(
Ja mam w Aliorze konto złotówkowe i walutowe. Ale w zasadzie pobierają mi opłaty tylko za kartę 6 zł. Wszystko sobie robiłam sama internetem i to było bez kosztów dodatkowych. Jak jestem w Polsce to korzystam z karty bankomatowej. Musze poczytać to co nasza Kasia napisała o wzroście tych opłat, bo nie chce później oddawać im moich pieniędzy.
ja też mam w Alior Banku i wypłacam w de zwykła karta bankomatowa .Jak do tej pory nie pobierają prowizji za kartę oraz za przewalutowanie ........