Nie ma jak szklaneczka Scotch Whisky w domu:modlitwa:.Spokojnej nocy i pracy opiekunowo.Melduje sie z domu

Nie ma jak szklaneczka Scotch Whisky w domu:modlitwa:.Spokojnej nocy i pracy opiekunowo.Melduje sie z domu
Pozostało mi jeszcze tylko 8 dni w domu.W następnym tygodniu we wtorek kierunek DE.No niestety wszystko co dobre za szybko się kończy.Cóż,jak się wydało to trzeba jechać i zarobić.I tak w kółko.No ale pocieszam się tym,że dwa m-ce szybko zlecą.
A gdzie bedziesz w tych De?
I tu muszę się pochwalić.Będę nad samiusieńkim Morzem Północnym na pięknej wyspie Wyk auf Fohr.Jadę w to miejsce już drugi raz i dlatego bez stresu.Jednak komfort psychiczny to super sprawa.Mam tylko nadzieję,że będzie wszystko ok jak za pierwszym razem.Jestem dobrej myśli.:-)
W sobotę balowałam na wieczorze "panieńskim" koleżanki.Jeszcze dziś rano mnie trzymało:dwa piwa:
Śmiałyśmy się z tego "panienskiego", bo ona rozwiedziona i w wieku dojrzałym.Pewnie dlatego zabawa była przednia:niech zyje:
Wczoraj nad Ustroniem przeszła burza, błyski były niesamowite. Mamy pokoik w znajomym nam pensjonacie na poddaszu. Super miejsce, miła atmosfera, chociaż następnym razem będę wcześniej rezerwować miejsce, bo tutaj u góry strasznie duszno jest, a otworzyć można tylko jedno okienko. Dzisiaj nie poszliśmy w góry, bo mgły się unosiły jeszcze, jednak zdążyłam zaliczyć fryzjera i zaraz idziemy na obiadek. Dołączę do Was niedługo, bo 28 wyjazd do DE na 2 msc, a czas nie chce się zatrzymać :-). Pozdrawiam Was cieplutko :-)