Mój kalendarzyk cały zapełnia się ważnymi sprawami do zrobienia...Zaczyna brakować w nim miejsca,a mi chyba czasu ;)
Żałuję,ze na ten rok kupiłam wersję kieszonkową,a nie jak zwykle większego formatu :/
Mój kalendarzyk cały zapełnia się ważnymi sprawami do zrobienia...Zaczyna brakować w nim miejsca,a mi chyba czasu ;)
Żałuję,ze na ten rok kupiłam wersję kieszonkową,a nie jak zwykle większego formatu :/
A ja hmmm nudze sie w domu.Jakiś mały projekcik by się przydał,taki 2 tygodniowy.
W ksiegarniach juz sa wyprzedaże kalendarzy na ten rok-kupisz sobie za grosze wielki kajet A4:):):):)hi hi hi
Witam Wszystkich z domku .
W domku jak to w domku czasu brak na forum .
Zawsze jest coś do załatwienia i do zrobienia , ale w czwartek jadę na krótki urlopik w odwiedzinki do rodzinki .
Zaplanowałam wycieczkę do Ustronia z mężulem i dzieciakami .
Troszku poczytam co u Was słychać , bo mężulo drugą zmianę ma wiec mam chwilę wolną do wieczorka hahah
To będziesz blisko mnie Alinko.. :)
To pozostaje nam za Ciebie kciuki trzymać, żebyś dała radę. Trudno jest jak choroba najbliższych dopada. Dasz radę, nie masz wyjścia Bieta. Jak Ci braknie energii to pomyśl o nas, podrzucimy Ci trochę.