W domu #4

09 maja 2015 11:03 / 5 osobom podoba się ten post
Słońce spogląda na mnie, czas zmienic miejsce z forum na ogród. Wszystkim spokojnego dnia i ładnej pogody.A miałam nadzieje,że deszcz zwolni mnie z miłego obowiązku, jak pech to pech:)))
09 maja 2015 21:08 / 6 osobom podoba się ten post
Musze sie wyżalić. Oczywiście jak zwykle popsztykalam sie mężem,bo prace w ogrodzie to moja działka .Zacząl sie wtrącac oooo nie ze mna te numery:)
ale ze prace cieżkie były do wykonania nie mogłam relegować pomocnika.Ale ja mam metody,że ho,ho.Po zakonczeniu robót  pojechalam do lasu przytulic do brzozy chcialam pozbyc sie napięcia,szukalam spokoju duszy.Zrobiłam sporo fotek,mojego ulubionego rzepaku,brzóz,wrzosow.Widzialam całe pagórki pokryte kwitnącymi bzami,stawy zarosniete tatarakiem.A teraz zrobie wieczór wspomniem po złosciach bedziemy naprawiać stosunki* ja robie kolacje mąż zadba o oparwe zapali swieczki,przygotuje stól,weźmiemy albym ze zdjęciami z naszego slubu i wesela,pooglądamy a potem .................zrobimy powotrke z nocy poslubnej.A jutro zaczniemy nowy dzien.
10 maja 2015 08:29 / 9 osobom podoba się ten post
Mój kalendarzyk cały zapełnia się ważnymi sprawami do zrobienia...Zaczyna brakować w nim miejsca,a mi chyba czasu ;)
Żałuję,ze na ten rok kupiłam wersję kieszonkową,a nie jak zwykle większego formatu :/
10 maja 2015 11:05 / 2 osobom podoba się ten post
Jestem we właściwym topkiu ale się poskarżę.Rano kukułka okukała mnie bez kasy w kieszeni, niech ja dunder świśnie.I cały mój plan uległ zmianie,będe musiała jeszcze jeżdzić do opieki.No bo jak ?bez kasy będę cały rok? Dlaczego  dzisiaj rano ja musiałam iść z psem do parku;-))))
10 maja 2015 11:08 / 2 osobom podoba się ten post
basiaim

Mój kalendarzyk cały zapełnia się ważnymi sprawami do zrobienia...Zaczyna brakować w nim miejsca,a mi chyba czasu ;)
Żałuję,ze na ten rok kupiłam wersję kieszonkową,a nie jak zwykle większego formatu :/

W ksiegarniach juz sa wyprzedaże kalendarzy na ten rok-kupisz sobie za grosze wielki kajet A4:):):):)hi hi hi
10 maja 2015 22:05 / 7 osobom podoba się ten post
Cześć Wam, ludu pracujący ;-)) Fajnie się w domciu siedzi, pogoda w miarę ok. Lubie taką, nie za gorąco, nie za zimno. Ale wychodzi na to, że jeszcze z 10 dni i jadę do DE, do roboty !!! Ach jak się nie chce z domku ruszać !!!
11 maja 2015 12:37
A ja hmmm nudze sie w domu.Jakiś mały projekcik by się przydał,taki 2 tygodniowy.
11 maja 2015 12:41 / 1 osobie podoba się ten post
Marta

A ja hmmm nudze sie w domu.Jakiś mały projekcik by się przydał,taki 2 tygodniowy.

????
11 maja 2015 13:03 / 1 osobie podoba się ten post
No oczywiście,jacht na Mazurach miałam na myśli....
11 maja 2015 19:50 / 5 osobom podoba się ten post
i całe szczęście już po komunijnym cyrku, już mamy posprzątane i jest spokój, komunie się udały, moja siostrzenica nawet była spokojna w kościele, msza komunijna bardzo ładnie przygotowana, aż miałam łezki w oczach jak ksiądz mówił, w sumie było 11-ście dzieci niepełnosprawnych, w tym trójka na wózkach, cieszę się że byłam z nimi tutaj :) teraz kilka dni odpoczynku i kierunek znany nam wszystkim...
12 maja 2015 11:20 / 5 osobom podoba się ten post
kasia63

W ksiegarniach juz sa wyprzedaże kalendarzy na ten rok-kupisz sobie za grosze wielki kajet A4:):):):)hi hi hi

No i kupiłam dziś....może nie A4 format,ale pojemniejszy niż ten mój były ;)
Za całe 2 zł :))))
12 maja 2015 15:40 / 6 osobom podoba się ten post
Witam Wszystkich z domku .
W domku jak to w domku czasu brak na forum .
Zawsze jest coś do załatwienia i do zrobienia , ale w czwartek jadę na krótki urlopik w odwiedzinki do rodzinki .
Zaplanowałam wycieczkę do Ustronia z mężulem i dzieciakami .
Troszku poczytam co u Was słychać , bo mężulo drugą zmianę ma wiec mam chwilę wolną do wieczorka hahah
12 maja 2015 17:29
alinka1339

Witam Wszystkich z domku .
W domku jak to w domku czasu brak na forum .
Zawsze jest coś do załatwienia i do zrobienia , ale w czwartek jadę na krótki urlopik w odwiedzinki do rodzinki .
Zaplanowałam wycieczkę do Ustronia z mężulem i dzieciakami .
Troszku poczytam co u Was słychać , bo mężulo drugą zmianę ma wiec mam chwilę wolną do wieczorka hahah

To będziesz blisko mnie Alinko.. :)
12 maja 2015 17:32 / 2 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

To będziesz blisko mnie Alinko.. :)

Ja pochodzę ze śląska , a mój mąż chce zobaczyć gory więc pomysł na Ustroń
13 maja 2015 20:09
Mycha

To pozostaje nam za Ciebie kciuki trzymać, żebyś dała radę. Trudno jest jak choroba najbliższych dopada. Dasz radę, nie masz wyjścia Bieta. Jak Ci braknie energii to pomyśl o nas, podrzucimy Ci trochę. 

Nie trzymajcie za mnie kciuki, proszę jedynie o modlitwę o zdrowie dla mojej mamuśki "mamci". b.b. proszę