W domu #4

08 czerwca 2015 22:21
agrafka

Uczczony:)))) i tak jeszcze przez prawie 3 miesiące.:DDD

Ty to masz farta
08 czerwca 2015 22:23 / 1 osobie podoba się ten post
darekr

Ty to masz farta:yeah:

E, tam farta. Po prostu dobrze rozplanowałam czas;DDDDD i jeszcze forum ogarniam:)))))
08 czerwca 2015 22:31 / 1 osobie podoba się ten post
agrafka

E, tam farta. Po prostu dobrze rozplanowałam czas;DDDDD i jeszcze forum ogarniam:)))))

No tak!
A u mnie logistyka zawodzi,
Ale cóż tak jest jak człowiek dowiaduje sie w ostatnie chwili - kiedy
a nawet nie jest pewny na ile (wyjazd Mojej)
08 czerwca 2015 22:42
No Ty masz łeb
że ja o tym nie pomyślałem
Najlepiej na jednej steli
jedna tu druga tam
a co miesić zmiana
09 czerwca 2015 08:28 / 2 osobom podoba się ten post

dziewczyny własnie w "Pytaniu na Śniadanie" na programie 2 wystąpiła nasza koleżanka i opowiadała o wyjazdach i o tęsknocie za dziećmi.oglądałyście???

09 czerwca 2015 08:32
agamor

dziewczyny własnie w "Pytaniu na Śniadanie" na programie 2 wystąpiła nasza koleżanka i opowiadała o wyjazdach i o tęsknocie za dziećmi.oglądałyście???

A kiedy to bylo...?
09 czerwca 2015 08:40
AgataW

A kiedy to bylo...?

dzisiaj o ósmej rano jak się zaczął program
09 czerwca 2015 08:42
agamor

Nie mam polskiej TV...
09 czerwca 2015 13:34
agamor

Czy aby koleżanka z naszego forum?Bo jak nie to nie oglądałam.!Żartuje nie mam w ogóle polskiej TV.
09 czerwca 2015 13:51 / 1 osobie podoba się ten post
teresadd

Czy aby koleżanka z naszego forum?Bo jak nie to nie oglądałam.!Żartuje nie mam w ogóle polskiej TV.

a ja nie wiem nawet czy ona była na forum, nie pamietam, ale ona z fb, z grupy, filmik już jest na tablicy :)
09 czerwca 2015 13:58 / 6 osobom podoba się ten post
Koleżanka, która wystąpiła dziś w TV, była na forum i była bardzo aktywna i pomocna. Jej nick to Emi. Jeżeli macie możliwość, to obejrzyjcie. Już wszystko jest w internecie.
09 czerwca 2015 14:02 / 2 osobom podoba się ten post
Binor

Koleżanka, która wystąpiła dziś w TV, była na forum i była bardzo aktywna i pomocna. Jej nick to Emi. Jeżeli macie możliwość, to obejrzyjcie. Już wszystko jest w internecie.

ha!!!
aaaaaa    Emi 
09 czerwca 2015 14:10 / 2 osobom podoba się ten post
teresadd

Tak na naszym forum tez była to Emi Binder juz napisała była aktywna i pomocna:)
09 czerwca 2015 14:11
agamor

a ja nie wiem nawet czy ona była na forum, nie pamietam, ale ona z fb, z grupy, filmik już jest na tablicy :)

a jak moge zobaczyć ten program agamor podpowiedz coś,proszęgdzie mam szukać? ciekawa jestem wypowiedzi zwłaszcza kobiet,ktore zostawiaja w domach małe dzieci.
09 czerwca 2015 14:42 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko1

a jak moge zobaczyć ten program agamor podpowiedz coś,proszę:chaplin:gdzie mam szukać? ciekawa jestem wypowiedzi zwłaszcza kobiet,ktore zostawiaja w domach małe dzieci.

poczkaj poszukam