Uczczony:)))) i tak jeszcze przez prawie 3 miesiące.:DDD

Uczczony:)))) i tak jeszcze przez prawie 3 miesiące.:DDD
Ty to masz farta:yeah:
E, tam farta. Po prostu dobrze rozplanowałam czas;DDDDD i jeszcze forum ogarniam:)))))
dziewczyny własnie w "Pytaniu na Śniadanie" na programie 2 wystąpiła nasza koleżanka i opowiadała o wyjazdach i o tęsknocie za dziećmi.oglądałyście???
dziewczyny własnie w "Pytaniu na Śniadanie" na programie 2 wystąpiła nasza koleżanka i opowiadała o wyjazdach i o tęsknocie za dziećmi.oglądałyście???
A kiedy to bylo...?
Czy aby koleżanka z naszego forum?Bo jak nie to nie oglądałam.!Żartuje nie mam w ogóle polskiej TV.
Koleżanka, która wystąpiła dziś w TV, była na forum i była bardzo aktywna i pomocna. Jej nick to Emi. Jeżeli macie możliwość, to obejrzyjcie. Już wszystko jest w internecie.
Czy aby koleżanka z naszego forum?Bo jak nie to nie oglądałam.!Żartuje nie mam w ogóle polskiej TV.
a ja nie wiem nawet czy ona była na forum, nie pamietam, ale ona z fb, z grupy, filmik już jest na tablicy :)
a jak moge zobaczyć ten program agamor podpowiedz coś,proszę:chaplin:gdzie mam szukać? ciekawa jestem wypowiedzi zwłaszcza kobiet,ktore zostawiaja w domach małe dzieci.