W domu #4

16 czerwca 2015 07:56 / 12 osobom podoba się ten post
Mija drugi tydzień urlopu , przyziemne prace domowe sprawiają radość.... Powiadomiłam firmę ,że muszę dłużej zostać w domu /chcę / tak więc do pracy dopiero koniec lipca. Dawno nie miałam tak długiego urlopu Odpocznę , nacieszę się domem , rodziną i z chęcią wrócę do pracy. Pozdrawiam wszystkich
16 czerwca 2015 08:58 / 23 osobom podoba się ten post
W domu jest pięknie...po 4 m-cach na wyjeździe...

Ogarnęłam wszystko, teraz czekam na piąteczek rano,
pakuję autko, piesa, MM, i na 16 dni na camping, woda, plaża las, grillek, pifffko,
spacery wzdłuż jeziora i po lesie, może grzybki się jakieś znajdą
, marzą mi się takie świeżutkie, smażone z cebulką i śmietanką...może jakaś świeża rybka od panów  wędkujących się trafi..

Dwa lata nie byłam w PL latem na urlopie...
16 czerwca 2015 09:43 / 3 osobom podoba się ten post
scarlet

pakuję autko, piesa, MM, i na 16 dni na camping, woda, plaża las, grillek, pifffko,
, marzą mi się takie świeżutkie, smażone z cebulką i śmietanką...może jakaś świeża rybka od panów  wędkujących się trafi..

Baw sie dobrze, zapracowałas sobie. Zazdraszczam   Ci tej wody, jeziora i lasu. Zazdraszczam ale nabieraj sił na nastepny wyjazd.
16 czerwca 2015 10:03 / 2 osobom podoba się ten post
A mnie się urlop kończy, jutro do pracy.
16 czerwca 2015 11:48 / 10 osobom podoba się ten post
Jak cudnie być w domu, kurczę, to już prawie tydzień. Dzisiaj doszła moja nieszczęsna torba, "zaginiona" przy odjeździe do PL.
Pomyłam okna, pogoda sprzyja, więc jakoś poszło. Poza tym to kompletuję ciuchy i dodatki do wyjazdu. Pozdrawiam z Izer! :*
16 czerwca 2015 13:05 / 2 osobom podoba się ten post
mzap88

Jak cudnie być w domu, kurczę, to już prawie tydzień. Dzisiaj doszła moja nieszczęsna torba, "zaginiona" przy odjeździe do PL.
Pomyłam okna, pogoda sprzyja, więc jakoś poszło. Poza tym to kompletuję ciuchy i dodatki do wyjazdu. Pozdrawiam z Izer! :*

Ja już 2 tygodnie w domku i nadal mam mnóstwo spraw do ogarnięcia. Pół urlopu mi tak zleci. Zazdroszczę wypadu do Gecji. Baw się dobrze, nalezy Ci się, po tym co przeszłaś ostatnio na stelli.
16 czerwca 2015 13:33 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

A mnie się urlop kończy, jutro do pracy.

No to cieszysz się czy nie ?Bo jakoś nie wiem plusować czy płakać z Tobą.
16 czerwca 2015 14:08
scarlet

Scarlet, a w jaki rejon jedziesz? Zazdroszczę Ci tego lasu. Ja ,gdy przyjeżdżamy z mężem do Kłączna, to zostawiam auto i uciekam w las . Muszę sobie pospacerować chociaż  na chwilę, a on niech bagaże wnosi. I tak każdego dnia po kilka godzin spacer i grzybki
16 czerwca 2015 14:51 / 2 osobom podoba się ten post
teresadd

No to cieszysz się czy nie ?Bo jakoś nie wiem plusować czy płakać z Tobą.

Nerwa mam znowu, jak zawsze przed wyjazdem. Ale cieszę się ,że blisko, w Berlinie będę ok południa, to jakby co, zawsze się zdązę ewakuować:).
16 czerwca 2015 17:19 / 1 osobie podoba się ten post
Annika

Scarlet, a w jaki rejon jedziesz? Zazdroszczę Ci tego lasu. Ja ,gdy przyjeżdżamy z mężem do Kłączna, to zostawiam auto i uciekam w las :-). Muszę sobie pospacerować chociaż  na chwilę, a on niech bagaże wnosi. I tak każdego dnia po kilka godzin spacer i grzybki :-)

Antonin, 
tam gdzie Chopin koncertował....a teraz są koncerty...
Jest tam piękny ośrodek wypoczynkowy nad jeziorem.
16 czerwca 2015 17:29 / 1 osobie podoba się ten post
scarlet

Antonin, 
tam gdzie Chopin koncertował....a teraz są koncerty...
Jest tam piękny ośrodek wypoczynkowy nad jeziorem.

Znam to miejsce, i często weekendowo tam bywam  
16 czerwca 2015 22:24 / 14 osobom podoba się ten post
Dobry wieczor wszystkim! od wczoraj jestem w domu i OJEZU JAK FAJNIE!
16 czerwca 2015 22:27 / 6 osobom podoba się ten post
No ja ostatnie dni w domku spędzam, trwaja negocjacje z agencjami i gdyby nie to, ze bardzo bym chciała nad morze- już pewnie bylabym na cos konkretnego zdecydowana... 3majcie kciuki, żeby się udało :)
16 czerwca 2015 22:34 / 6 osobom podoba się ten post
Też ostatnie dni w domu ,dostałam fajną propozycję, mam nadzieje że będzie o niebo lepsza jak ta ostatnia .Musi być bo tak sobie założyłam i już.
16 czerwca 2015 23:14 / 5 osobom podoba się ten post
Marta

Jasne. Gdybym cię nie znała to bym ci uwierzyła.
Żyj i daj żyć innym. Koniec tematu.

Podobno aby kogos poznac, beczke soli z nim zjesc trzeba.
Ja Ciebie nie znam i nie poznam.
Natomiast Mleczko byc moze  kiedys poznam-na ten przyklad. Jestem przekonana, ze z Jej strony nie spotkalaby mnie zadna krzywda.
Nie znam Kobiety, ale ja to wiem.